Şimdi Ara

Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 içinde vmware ile windows 10 kurulumu yaptım, daha sonra windowstaki app data klasörünü sanal sistemdeki windows 10 app data içine kopyaladım ve masaüstündeki tüm programlarım ve ayarlarım sanal olarak vmware içindeki windows 10 a geçti, son olarak ağ bağlantısı ile pcdeki harddisk ve sistemin içeriğini sanal windows 10 a ekleyip masaüstüne kısayol olarak atarak sanki ana sistemmiş gibi tüm dosyalarıma erişim sağladım, tüm programlar uygulamalar aynen windows 8 deki gibi sorunsuz çalışıyor ancak bir sorun var ,windows 10 da mağaza açılmıyor, çözümü nedir ? resimlerde görebilirsiniz,
    bir de windows 10 da update yani güncelleme seçeneği yok, galiba bu sürümler güncellemeye açık değil.
    windows 8.1 deki tüm ayar ve uygulamalar windows 10 da da aynen çalışıyor, microsoft çalışıyor.

Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar

Windows 10 u sanal ortamda kurdum görüşler ve sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 15 Mart 2015; 14:23:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.