Şimdi Ara

windows 10 ürün etkinleştirme sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba windows 10'u kurarken etkinleştirme anahtarını girdim ve bi sorun yaşamadım fakat şimdi ürünün etkinleştirilmemiş olduğu görülüyor ve benim ürün anahtarımı kabul etmiyor yardım edebilecek biri var mı?

• hata mesajı veriyorsa buraya kopyalayabilir misin?
  •  windows 10 ürün etkinleştirme sıkıntısı
  • mrtyalbs kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarında herhangi bir donanımı değiştirdin mi? Muhtemelen KEY'in daha önce kullanılmış olarak algılandığından aktifleşmiyor.
  • Hayır bilgisayar dün elime ulaştı freedos olarak. Elimdeki key ile yaptım kurulumunu neden böyle oldu anlamadım.
    Elinizde key hangi Windows sürümü içindi?
  • windows 10 pro in dostum.
    Yükseltme olarak mi Windows 10'a geçtiniz yoksa direk olarak Windows 10 lisans anahtari mi satın aldınız?

İlk yükleme yaptiginizda bu şekilde etkinleştirme uyarısı veriyormuydu yoksa etkinleştirilmişmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bilgisayar aldım pc freedos olarak geldi. netten windows 10 pro keyi satın aldım ve ilk kurulumda keyi girdim o kısımda sıkıntı yoktu bilgisayar açıldıktan sonra sıkıntı vermeye başladı.
    Şu komutu cmd ekranına yazıp enterla etkinleşecek mi bakalım?

slmgr.vbs -ato

• Muhtemelen win10 pro kurmadınız, ya da lisans anahtarı win10pro değil. Aldığınız sayfayı falan kontrol edin, doğruysa win10 pro kurun temiz kurulum olarak. Microsoft sitesinden kendiniz iso olarak indirin.
    İnternete bağlı olduğunuzu kontrol edin, microsoft hesabı açın sistemde. Hemen aktif olmayabilir.
    Yine olmuyor ise dolandırılmış olma ihtimaliniz yüksek. Güvenilir sitelerden yapın alışverişi.
  • windows 10 microsoftun sitesinden indirdim ilk kurulumda keyi kabul etti dolandırıldığımı sanmıyorum :)
    Komutu denedin mi?

• Komut derken???
    Başlat'a sağ tıkla Komut İstemi (yönetici) çalıştır.

Açılan siyah ekrana yukarida yazdigim komutu yaz ve enter'a bas.

Bu komutu yaz

slmgr.vbs -ato

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 10 Temmuz 2016; 19:42:02 >
  • Sunucu belirtilen ürün anhatarının engellendiğini belirtti uyarısı çıkıyor.
    Ürün anahtarınızı bu komut ile tekrar girip tekrar etkinleştirmeyi deneyin. XXXXX yazdığım yere ürün anahtarınızı yazın ve enter'a basın. Sonra etkinleştirme komutunu yazıp enter'a basın.

slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

slmgr.vbs -ato
  • Kmspico indir etkinleşir yaw...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.