Şimdi Ara

Windows 10 Uyku Modu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 10 kullanıyorum. Problem şu;

Bilgisayarı uyku moduna alıyorum. Sanki kapatmışım gibi kapanıyor ve powere bastığımda bilgisayar sıfırdan açılıyor.
    Güç seçeneklerinde ve ayarlarda herhangi bir problem yok. Sanırım yazılımsal bir problem ama çözüm bulamadım. Yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscohce -- 22 Nisan 2017; 0:15:14 >

• mscohce M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın özelliklerini ya da laptopsa modelini öğrenebilir miyim?Sorun büyük ihtimalle Intel Management Engine sürümünden kaynaklanıyor.
  • ASUS X550LC laptop.
  • mscohce M kullanıcısına yanıt
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/MEI/MEI_Intel_15M_Win8_64_VER95101550.zip

Bu sürücüyü yükleyip otomatik sürücü güncelleştirmelerini kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyip bildiricem, teşekkür ederim.
  • Kurdum fakat herhangi birşey değişmedi hatta bilgisayarı çok fazla yavaşlattı.

Şuanda bilgisayar kasmaktan hiçbirşey yapamaz durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscohce -- 30 Ekim 2016; 1:15:25 >
  • empire1530 kardeşim ile bağlantı kurup temiz bir windows 10 kurduk. Gerekli sürücüleri ve güncelleştirmeleri yaptık fakat çözüm olmadı. Başka çözüm yöntemleri bilen varsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscohce -- 31 Ekim 2016; 8:26:07 >
  • UP
  • Sorun halen devam etmekte yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.
  • Aynı sorun bende de var. Laptop'un ekran kapağını kapatıp yeniden açtığımda bilgisayar kapalı gibi yeniden açılıyor. Sorunu çözemedim. Güç ayarlarında da herhangi bir problem yok. Anlamadım valla. Lenovo G510 modeli kullandığım pc.
  • Çözüm beta windows 10 kullanimini bırakıp stabil windows 8.1 kurmak

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

Çözüm beta windows 10 kullanimini bırakıp stabil windows 8.1 kurmak

Windows 8.1 kullanıdığımda da aynı sorun oluyordu, çözüm olarak Windows 10 önerdiler sorun devam ediyor. Sanırım en iyisi Windows 7 gibi.
  • Birisi yardım etsin lütfen ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.