Şimdi Ara

Windows 10 üzerinde çalışıyor sıkıntısı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA Arkadaşlar benim bir sıkıntım var ve yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın
    Denetim Masasına girmem gerektiğinde girdiğim an orada bulunan hiç bir özellik çıkmıyor ve Bu Bilgisayarı açtığım da üzerinde çalışıyor'da kalıyor resim de belirdiği gibi ve açtığımda böyle dolduğu an Denetim Masasını açtığımda Denetim Masası düzgün şekilde görünüyor fakat tekrardan bozuluyor bunun çözümünü bilen arkadaşlar bana acil ulaşsın
     Windows 10 üzerinde çalışıyor sıkıntısı yardım!

• hdd nizi programlar ile bir tarayın , olmadı format atın , hdd vermesi gerekenleri zamanında veremiyor gibi , yukardaki yeşil loading bar yüklemesi devam ederken hdd den yüksek hızlı dönme sesi duyuyorsunuzdur , hdd ye yoğunlaşın
  • flaş bellek cd falan takılıysa olabilir uyumsuz olduğu için bi donanımları kontrol et derim
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    ssd alıcam bu ay ssd sıkıntıyı cözermı 250gb en hızlısını bulup almam lazm :D işletim sistemim baya iyi amd a8 apu 2,50ghz 12gb ram hyperx hız aşırtmalı 1gb laptapın kendı ekran kartı 2 gb de paylasımsız r5 m430 ekran kartı boyle sıkıntılar olmamaı lzm cidden hdd yerine ssd taksam sorun çözülürmü
  • benim2121 B kullanıcısına yanıt
    laptop birde.. 5200 rpm civarı düşük devirli hdd ler var laptopta 2.5 inch e düşürülmüş , performans'sız lar , donanımsal bir arıza yok'sa kaliteli bir harddisk veya Ssd bu sorunu ortadan kaldıracaktır , formatladığınız halde hdd düzelmiyorsa , sorun büyük ihtimalle hdd'den dir
  • Fabrika ayarlarına aldım düzeldi ama yavaş çalışıo açılışlar gecikiyor SSD sartmı? Param var almak icin can atıyorum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.