Şimdi Ara

windows 10 video tdr failure hatası nvlddmkm.sys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili arkdaşlar sorunum bu bilgisayarda oyun oynarken alt tap yapıp tekrar oyuna dönünce donuyor ve bu sorunu alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim ?

• iyi günler bendede asus rog gl553 vd var bendede aşırı yüklemelerde aynı hatayı alıorum servise yolladım deişen bişey olmadı ekran kartı sürücüsünü silip kurmayı dene ama elinde sonunda gene mavi ekran aldım ben servis ilgilenmedi bende model nedir acaba cihazın
  • hunter106 kullanıcısına yanıt
    Asus ROG GL502VE-DM032 Bende bu bilgisayara sahibim lol oynuyorum alt tab da whatsapp açıp whatsapptan lole geri dönünce bir bakıyorum ekran takılıyor mavi ekran geçmiş olsun
  • BENDEDE ÖLÜ PİKSEL VAR 1 tane asus yardım etmior asusun neyini alsam bi sıkıntı çıkarıor sana önerim cihazı alalı 15 günü geçmediyse aiade et asusdan kurtul ben tüketici hakemeyetine gidip lapopu iade etmeye çalışacaım çok sorunlu bu rog serisi mavi ekranlar ölü pikseller türkiyeye özel bozuk ürünmü üretildi yolla türkiyeye asusun mantığı bu diğer ülkelere kaliteli ürün bize bozukmu yolla ölü pikselli cihazmı yolla mantığındadır asus
  • şimdi servise yollasan format atıor yolluor ben cihazı resetledim gene düzelmedi ölü piksel içinde yolladım takmadılar format at mantığı var asus servisi yok zaten kaliteli bir servisi yok asusun yıllardır ülkemizde vatanda çalışan bi tanıdığa sordum 1 ölü piksel var ekran deiştirmior asus diye eskiden deişiliordu şimdi deişilmior dedi asus artık ölü pikselli sorunlu cihazlar satıor ülkemizde arkadaşım msi aldı bu tarz sorunlar başına geldi direk yeni cihaz verdiler yada dier kaliteli firmalar benim gözümde asus dandik bir firma artık 3 ürün aldım asusun farklı zamanlarda en son 3. bi lapop alıyım dedim kaliteli asus rog geldi aklıma ondada ölü piksel 3 cihaz alsan farklı zamanlarda biri tablet biri gaming monuter biride rog lapop asusun 3ündede ölü piksel bir sorun acaba sadece benimi buluor diyordum ,

• Asus ekran kartları problemli değildir. Lakin ayarları oldukça özelleştirilebilir olduğu için sıkıntılar olmaktadır. Bu ayarları düzgün bir şekilde yapılandırırsan problemin çözülecektir. Başka bir konu asus ekran kartlarının sisteminizle uyumluluğu. Sistem toplama usulü ise asusun uyumlu olduğu anakart ve diğer bileşenler oldukça azdır. Uyumlu gibi gözükür ama bileşenlerin frekans değerleri, mimari yapısına ait özellikler diğer bileşenlerle uyumunu imkansız kılar. Asusun mantığı; benim ürettiğim bilgisayar bileşenleri yalnızca yine bebin ürettiğim anakart ve diğer bileşenlerle uyumludur. Mesela ekran kartı asus eah... Bu ekran kartı 128bit 64kb 6333hz önbellek diyelim. Anakart ise nvidia veya chıp 128 kb önbellek 3630hzx2 diye bir çalışma prensibine sahip. İşte bu ekran kartı ve anakart uyumsuzdur. Düzgün çalışmaz. Asusun üretmiş olduğu asus anakart veya asus technologi ortağı başka bir anakart olmak zorundadır.

Seninki laptopsa ve ekran kartı problemin varsa. Asusun ekran kartı programlarındaki değerleri düzgün bir şekilde ayarla ve daha sonra hiçbir zaman gerekmedikçe değiştirmre. Ekran kartını sistem aygıtlarından tamamen kaldır ve cd sinden tekrar yükle. Buda sorun çözebilir. Asusun bildiğim kadarıyla asus fx diye bir ekran kartına ait bir programı var. Oradan resolution, cpu heat, paylaşımlı paylaşımsız seçeneği, yalnızca ekran kartı cpu su kullanılsın, bellek artırımı gibi program özellkleri var. Bana soracak olursan bu özelliklerden çözünürlüğü 1366*768, cpu olarak yalnızca ekran kartı cpu su. Paylaşımsız seçeneklerini onayla. Problemin büyük ihtimalle çözülür. Cpu ısısı değeriyle uğraşma ekran kartı ayarlarını kendinden optimize eder. Buda sorun çıkarır. Cpu değeri ilk kurduğun gibi kalsın veya automatic seçeneğini işaretle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hunter106 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten asus aldığıma pişman oldum bende ya keşke dell veya msi alsaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mfatihbutun kullanıcısına yanıt
    Yardım için teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim
  • @mfatihbutun Asus fx programı derken tam olarak neyi kastettiniz? Biraz daha açar mısınız? Bende aynı sorun, oynarken FPS falan gayet yerinde ama Alt+Tab yapınca geri dönerken mavi ekran.

@GaiusJuliusCaesar sorunu çözdünüz mü? Çözdüyseniz nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.