Şimdi Ara

Windows 10 Wifi sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum şu şekilde
    Bilgisayarım ücretsiz windows 10 rezervasyonu sayesinde windows 10 a geçti olaylarda bundan sonra başladı.

Bilgisayarımı modemime ( Asus N300 ) bağlama konusunda sorun çekiyorum. Bilgisayarım bazen modemimi görüyor bazen görmüyor. Ama 100 Metre çapında ne kadar internet wifi varsa onları hep buluyor.
    Telefonumla modeme bağlanmakta sorun yok. Hemen anında telefonum wifi 'a bağlanıyor.
    Modemimi ethernet kablosuyla bilgisayara bağlarsam onda da sorun yok.
    Yada Telefonumu Modem'e çevirip wifi hotpoint yaparsam. bilgisayarımla telefonum sayesinde internete bağlanabiliyorum hatta size şuan bu sayede mesaj gönderiyorum. Ama Telefonunda internet kotası malum. bir sınırsız internetin yerini tutmuyor.
    Ben bu komut istemcisini yönetici olarak açmayı denedim. o uzun yazıyı yazıp enter a bastım. y/n sorusunu sordu yes dedim. öyle bir dosya yok dedi. gereken diğer işlemide yaptım kapayıp açtım fıss hiç bir işe yaramadı.
    Bana Nasıl yardımcı olabilirsiniz.
    Not: Bilgisayarım Masaüstüdür. ve wifi adaptörü olarakta yine asus'un N-300 Adaptörünü kullanmaktayım
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostbyt88 -- 7 Eylül 2015; 21:49:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.