2015 yaz sonu ve ya sonbaharda gelmesi bekleniliyor.. bazı sitelerde haziran deniliyor.. meçhul henüz edit:Build 9879 15 Nisan 2015, Build 9926 ise 1 Ekim 2015’de son bulacak..yakında yapı 10022 gelecek ;) aşağıdaki fotolar 10022 ye ait
Nisan ayında yapılacak “Windows Build” organizasyonunda, tarihler kesinleşmiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 8 Mart 2015; 18:39:19 >
10031 yapı numaralı sürüm geldi. Başlat menüsü yarı saydam olmuş.
Kontrol ettim ama bende ki hala 9926 da
sorun çıkarıyor mu laptopa kurayım diyorum iyice hantallaştı sistem format atıcam değişiklik yapayım diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Masquerade89
quote:
Orijinalden alıntı: psenkal
quote:
Orijinalden alıntı: ulabuneya
10031 yapı numaralı sürüm geldi. Başlat menüsü yarı saydam olmuş.
Kontrol ettim ama bende ki hala 9926 da
sorun çıkarıyor mu laptopa kurayım diyorum iyice hantallaştı sistem format atıcam değişiklik yapayım diyorum
Hocam ben 2 aydır ana sistem olarak kullanıyorum. Oyun da oynuyorum, hiç problem yaşamadım. Açılış hızı vs çok iyi.
Ben masaüstünde kullanıyorum,ilk çıktığından beri kullanıyorum hiç sorunla karşılaşmadım.tabi karar sizin.arkadaşın dediği gibi açılış v.s. çok kısa sürelerde oluyor.Ben oyun olarak sadece steam kullandığımdan sorun yok,diğer oyunlarda pek tecrübem yok.ama mavi ekran,çökme v.s. gibi hata hiç almadım.donanım parçalarını zaten otomatik tanıdığı için kurulumdan sonra hiçbirşeyi tanıtmadım.velhasıl ben memnunum.ama dediğim gibi laptopta tecrübe etmedim. Kimseyide yanıltmak istemem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme