Bildirim
Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Beklemeni tavsiye ederim, zaten az kalmış %85e gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekleyeyim o zaman. Ama takıldı bu ekrandaki şeyler dönmüyor sabahtan beri öylece duruyor.
Yarın sabaha kadar bırakayım böyle kalırsa ne yapacağım. -
Bilgisayar bileşenlerin nedir, laptoptaki 5400Rpm HDD olsa bu kadar olmaması gerek ? -
Bilgisayarın Özellikleri
İntel Core i5-460M (2,53 GHz)
8GB DDR3-1066MHz
320GB 7200rpm HDD
512MB ATI Mobility Radeon HD 530v
windows 10 Professional 64-bit
Bu arada Windows 10'u daha önce temiz kurulum yapmıştım. Yani neredeyse sıfır sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 12 Kasım 2016; 22:31:8 > -
Bilgisayar da kötü değil, Windows 10 çok daha düşük bilgisayarlar da çok rahat çalışıyor, acaba senin laptop ta donanımsal bir sorun mu var ?
Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemlerinde böyle bir sorun varmıydı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 7 ile geldi 8 veya 8.1 hiç kullanmadım.
Windows 7'de sorun yaşamadım, hey gidi günler.
Milenyum çağında uğraştığımız şeye bakın, güncelleme yapmıyor pc yada ben bahtsız bedeviyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 13 Kasım 2016; 0:8:30 > -
Sabaha kadar bekledim yinede değişen hiçbirşey olmadı. %85'te takılı kaldı bende elektriği çektim pili biterken belki hazırda beklet moduna geçer de açınca kaldığı yerden devam eder diye ama pil bitince bekletme moduna geçmeden pat diye kapandı.
Neyse bütün gün uğraştıktan sonra güncellemeyi yapmadan açabildim ve verilerimi aldım. Şuan bilgisayarı kapatmaya korkuyorum indirmiş yine güncellemeyi baskı yapıp duruyor yeniden başlat diye.
Şimdi kesin karar verdim daha önce denemedim onda da böyle sorunlar olur mu bilmiyorum ama Linux Mint kuracağım.
Windows 7'den yükselttiğim için bu durumda benim ürün anahtarım ne olacak? Silinecek mi? Yada windows 7'deki anahtarım geçerli mi olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 13 Kasım 2016; 21:11:22 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X