Şimdi Ara

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows 10 yıldönümü güncellemesini iki gün önce başlattım

Yükleniyor dedi 15 saat böyle kaldı,
     Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi

15 saat sonra ekrandaki görüntü gitti böyle oldu, bu boş ekranda 17 saat boyunca bıraktım, fan yine son güçte çalışıyor işlemciden ses geliyor ama işlemcinin ışığı yanmıyor.

Bu boş ekrandan sonra kapama tuşuna basılı tutup kapattım. Karşıma böyle bir ekran geldi,

Bu işlemi bitirdikten sonra (kısa sürdü) güncelleştirmeler devam ediyor diye şu ekran geldi,

Bu ekranda sabah 10.13'te böyle takıldı kaldı. Şuan 6 saat geçti. Fan yine tam çalışıyor, işlemciden ses geliyor ama işlemci bildirim ışığı yanıp sönmüyor.

Ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 12 Kasım 2016; 16:41:57 >

• maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Beklemeni tavsiye ederim, zaten az kalmış %85e gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Bekleyeyim o zaman. Ama takıldı bu ekrandaki şeyler dönmüyor sabahtan beri öylece duruyor.

Yarın sabaha kadar bırakayım böyle kalırsa ne yapacağım.
    Bilgisayar bileşenlerin nedir, laptoptaki 5400Rpm HDD olsa bu kadar olmaması gerek ?
    Bilgisayarın Özellikleri

İntel Core i5-460M (2,53 GHz)
    8GB DDR3-1066MHz
    320GB 7200rpm HDD
    512MB ATI Mobility Radeon HD 530v
    windows 10 Professional 64-bit

Bu arada Windows 10'u daha önce temiz kurulum yapmıştım. Yani neredeyse sıfır sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 12 Kasım 2016; 22:31:8 >
    Bilgisayar da kötü değil, Windows 10 çok daha düşük bilgisayarlar da çok rahat çalışıyor, acaba senin laptop ta donanımsal bir sorun mu var ?
    Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemlerinde böyle bir sorun varmıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Windows 7 ile geldi 8 veya 8.1 hiç kullanmadım.

Windows 7'de sorun yaşamadım, hey gidi günler.

Milenyum çağında uğraştığımız şeye bakın, güncelleme yapmıyor pc yada ben bahtsız bedeviyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 13 Kasım 2016; 0:8:30 >
  • Sabaha kadar bekledim yinede değişen hiçbirşey olmadı. %85'te takılı kaldı bende elektriği çektim pili biterken belki hazırda beklet moduna geçer de açınca kaldığı yerden devam eder diye ama pil bitince bekletme moduna geçmeden pat diye kapandı.

Neyse bütün gün uğraştıktan sonra güncellemeyi yapmadan açabildim ve verilerimi aldım. Şuan bilgisayarı kapatmaya korkuyorum indirmiş yine güncellemeyi baskı yapıp duruyor yeniden başlat diye.

Şimdi kesin karar verdim daha önce denemedim onda da böyle sorunlar olur mu bilmiyorum ama Linux Mint kuracağım.

Windows 7'den yükselttiğim için bu durumda benim ürün anahtarım ne olacak? Silinecek mi? Yada windows 7'deki anahtarım geçerli mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 13 Kasım 2016; 21:11:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.