Ya bu windows varya çok gıcık yaa 2 ağustos günü büyük güncelleme gelicek dediler güncellemeyle birlikte cortana ve diğer güzel özellikler gelicek ama güncelleme bana daha gelmedi güncellemeyi alan warmı?
Saat 20:00 da gelecek.
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
Saat 20:00 da gelecek.
saat akşam 8demi gelicek eminmisiniz nereen biliyorsunuz ve ztn 2 aydır fln hüç güncelleme yapmadı pc göndermiyorlar güncelleme fln
deskdougD
kullanıcısına yanıt
Normal güncellemeleride de saat 8 de yayinliyorlar. Bu da ayni saatte yayınlanabilir.
quote:
Normal güncellemeleride de saat 8 de yayinliyorlar. Bu da ayni saatte yayınlanabilir.
hmm öylemiymiş peki ozm beklicez ama çok güzel bi güncelleme olucak windows 10 çok daha güzel olucak cortana açılıcakmı acaba en önemli o :)
deskdougD
kullanıcısına yanıt
Cortana şuan için Türkçe desteğinin olmaması sebebi ile maalesef kullanılamayacak.
quote:
Cortana şuan için Türkçe desteğinin olmaması sebebi ile maalesef kullanılamayacak.
yaa hala olmadımı oo türkçe yaa kesin hiçbirzaman gelmicek o içimden öyle geçiyo biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Nazi Zombie Army 2
ne 20si bende var buyrun
Windows Uptade üzerinden mi kurdunuz? Lisanslı 8.1'den 10'a yükseltmiştim, media creation tool kullanırsam lisans gider diye korkuyorum.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Aynn geldi banada güncelleme Windows 10 Sürüm 1067 özellik güncellemesi adı altında şuan indiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: deskdoug
Aynn geldi banada güncelleme Windows 10 Sürüm 1067 özellik güncellemesi adı altında şuan indiriyor
Alıntıları Göster
Bende de indiriyor bakalım...
quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
Bende de indiriyor bakalım...
Alıntıları Göster
bizde indirelim.
Yalnız bir sorum olacak, şu an kullandığım PC 3,25GB RAM'e sahip. Herhangi bir kasma veya bellek yetersizliğinden oluşan donma olayları yaşar mıyım?
yok be bişey olmaz altı üstü 2-3 tane yeni şey geliyor okadar
quote:
Orijinalden alıntı: deskdoug
yok be bişey olmaz altı üstü 2-3 tane yeni şey geliyor okadar
bana bi şey gelmedi valla
Gelmiyenler güncelleştirmeleri kontrol ettiğiniz yerde "daha fazla" yazan yeri tıklayın yükseltme aracı çıkacak onunla yükseltin..
quote:
Türkçe Windows 10'da, İngilizce Cortana kullanılabilir mi?
DoubleDragonD
kullanıcısına yanıt
Kullanılamıyor.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Crackli windows 7 den bedava olarak geçenler de durum nasıl ? ben bir kere denedim windows çöktü.
quote:
Orijinalden alıntı: Dolmalıkbibey
Crackli windows 7 den bedava olarak geçenler de durum nasıl ? ben bir kere denedim windows çöktü.
Alıntıları Göster
Windows 10 Anniversary update güncellemsi ile sadece şunlar değiştihttps://www.microsoft.com/tr-tr/windows/features tebi bizde tek eksik cortana onuda bölge ve dil değiştirirseniz açabilirsiniz fakat ingilizce biliyoriseniz açın güncelleme gelmeyenler 2-3 gün içinde gelir demiş windows korsan windows 7den windows 10 geçiş yaparsanız defender dahil hiçbir güncelleme alamıyacaksınız manuel olarak windows update kataloğu sitesinden güncellem numarasını yazarak indirebilirsiniz inşallah diğer güncelleştirmeleride vakit kaybetmeden hemen verirler özellikle cortana açılırsa çok güzel olur
Yıldönümü Güncellemesi ya da Win10.1 deyince akla devbişey geliyor. Gelen bazı hataları giderilmiş aynı Windows 10
quote:
Orijinalden alıntı: howto
Yıldönümü Güncellemesi ya da Win10.1 deyince akla devbişey geliyor. Gelen bazı hataları giderilmiş aynı Windows 10