Şimdi Ara

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kere denedim her seferinde mavi ekran verdi sonrada hard diski görmedi.Önceki sürümü geri yükledim şuan bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vomitsoul

3 kere denedim her seferinde mavi ekran verdi sonrada hard diski görmedi.Önceki sürümü geri yükledim şuan bir sorun yok.

işletim sisteminiz orjinalmi ve düzgünce kurulumu temiz kurulum yapın mavi ekran sorunları gitsin mavi ekran ciddi bir sorun veya donanımla ilgili bir şey ile de mavi ekran hatası alabilrsin.
  • Bu arada güncelleme bittikten sonra Windows ınk özelliği gelmiyr görev çubuğuna sağ tıklayaraka aktif edebilirsiniz sol alt köşedeki kalem şekli ile açabilirsiniz ama bulanıklılığı ile ilgili bir sorun var alttan kayıp geliyo sonradan saydamlaşıyor bildirim merkezi öyle değil düzgün çalışıyor güncellemeyle düzeltirler bu tür hataları.
  • deskdoug D kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi deneme sürümünden yükseltme yoluyla yaptım( orjinal değil ).1 senedir sorunsuz kullanmıyorum.Mavi ekranı da güncelleme yaptıktan sonra alıyorum.Temiz kurulum yapmak için windowsu tekrar indirmek gerekli sanırım.Windows sitesinden indirsem son 1607 güncellemesi dahil mi yoksa kurulumdan sonra güncelleme şeklindemi alacak ?
  • direkt 1607 linklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin
    http://www.sordum.net/31265/windows-10-anniversary-guncelleme-incelemesi/
  • Herkes cortonayı bekliuor.Ama microsofttan ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows orjinal olmayan işletim sistemlerine güncelleme desteği vermiyor denedim gördüm bu yüzden mavi ekran alıyorsn bunun için 50 tl windos 8.1 pro oem sürüm alıp windows 10 yükselt sonra rahat rahat kullan 50 tl çok bişey değil gg den alabilirsin ben öyle yaptım orjinal keyler ar satıcıyla konuşursun
  • howto H kullanıcısına yanıt
    Cortana için daha 1 sene var
    Sorun düzeldikten sonra 50 tl çok degil tabi.Teşekkürler
    Off

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deskdoug

Windows orjinal olmayan işletim sistemlerine güncelleme desteği vermiyor denedim gördüm bu yüzden mavi ekran alıyorsn bunun için 50 tl windos 8.1 pro oem sürüm alıp windows 10 yükselt sonra rahat rahat kullan 50 tl çok bişey değil gg den alabilirsin ben öyle yaptım orjinal keyler ar satıcıyla konuşursun

Yanıltıcı mesajlar vermeyelim bedava windows 10 yükseltme 29 Temmuz da bitti... Artık windows 8.1 den yükseltme yapamassınız...
  • Ben neden alamadım bu kahrolası güncellemeyi,

Şu an güncelle diyorum yeni güncelleme yok diyor,

Bende buradan güncelleme aracını indirdim onu deneyeceğim şimdi,

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/12387/windows-10-update-history?ocid=update_setting_client

Şu an bende bu güncelleştirmeler gözüküyor,

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi

Edit: Programı çalıştırdım 20 gb güncelleme dedi, böyle bir şey olabilir mi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 4 Ağustos 2016; 17:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vomitsoul

Crackli windows 7 den bedava olarak geçenler de durum nasıl ? ben bir kere denedim windows çöktü.

Crackli Windows 7'den yükseltme yaptığım bilgisayarlarda herhangi bir problem yok. Hatta bir bilgisayarı Sürüm 1607 (İS Derlemesi 14393.0) 'a yani Redstone'a güncelledim. Aynı şekilde devam ediyor, çökme falan yok.
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ben güncelleme beklemedim. iso dosyasını Microsoft'tan indirdim. USB'ye yazdım. Bilgisayara taktım, çalıştırdım. Güncelleme yaptı.
    Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgifaresi -- 4 Ağustos 2016; 19:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Ben güncelleme beklemedim. iso dosyasını Microsoft'tan indirdim. USB'ye yazdım. Bilgisayara taktım, çalıştırdım. Güncelleme yaptı.
    Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir

İndirdiğim dosya ile güncelleştirme yaptı sorunsuz kullanıyorum şimdi,
  • Sizin teknolojiden haberiniz yok galiba verdiğim linkten sdn haber yapmış hala ücretsiz girin görünhttp://shiftdelete.net/windows-10-hala-ucretsiz-indirebilirsiniz-73949 ben ne yaptığımı çok şükür biliyorum insanları yalnış yönlendirmiyorum bunu siz yapıyorsunuz kardeşim sen beni dinle git al windows 8.1 pro oem sürüm sonr linkteki haberdeki dosyayı indir ücretsiz yükselt .
  • senin konuya fazla yazdık galiba, kendini bişey sanmaya başladın şu andan itibaren konu çöp, teknoloji harikası,
  • Ne alakası var ben size yazın demedim siz kendiniz yazıyorsunuz yönetici değilsin bişey değilsin bide gelmişsin saçma saçma konuşuyorsun
  • Selamun Aleykum benim 2 3 tane sıkıntım var güncellemeyle ilgili
    1-Mesela tarayıcıya giriyorum yazılar bulanık bulanık gözüküyor. önceden böyle bir sıkıntı yoktu
    2-örneğin CS:GO oynuyorum güncellemeden önce hiçbir sıkıntı yokken şimdi fps ve ping sorunu olmamasına rağmen kasıyor
    benim düşüncem güncellemenin ekran kartına zarar verdiği şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.