Arkadaşlar yeni windows 10 a geçtim. Fakat CS:GO da 16:10 veya 4:3 moduna aldığım zaman sağ ve sol taraflarda siyah çubuklar oluyor. Birçok yöntem denedim fakat düzelmedi. Benimle aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
ekran kartım nvidia gt 750m. windows 10 a geçmeden önce o şekilde oynamıyordum. çözünürlük ne olursa olsun ekranı tam dolduruyordu. yine böyle oynamak istiyorum yeni çözünürlüğe alışamadım bir türlü. yok mudur bir çözümü?
up.
quote:
Orijinalden alıntı: NouNMooN
Arkadaşlar yeni windows 10 a geçtim. Fakat CS:GO da 16:10 veya 4:3 moduna aldığım zaman sağ ve sol taraflarda siyah çubuklar oluyor. Birçok yöntem denedim fakat düzelmedi. Benimle aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
asıl soru: monitörünün çözünürlüğü ne?
1920x1080 ise 16:9 seç
1920x1080 hocam. 16:9 da şuan. Fakat windows 10 a geçmeden önce 16:10 da oynayabiliyordum ve görüntü ekranı tam dolduruyordu herşey daha geniş duruyordu. Şimdi ise 16:10 a aldığımda ekranın kenarlarında siyah boşluklar oluyor tam dolmuyor ekran. Günlerdir uğraşıyorum fakat değişmedi