Şimdi Ara

Windows 11 24H2 güncellemesi internet bağlantı sorunlarına yol açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11 24H2 güncellemesi internet bağlantı sorunlarına yol açtı
    Microsoft, Windows 11 24H2 sürümü Ekim ayı başında yayınladı. Uzun süredir beklenen güncelleme, internete bağlanamama gibi büyük bir sorunu da beraberinde getirdi. Resmi olarak bilinen bir hata olarak duyurulmasa da sorun yakın zamanda güncellemenin yüklendiği bilgisayarlarda yaygın. Hem kişisel cihazlar hem de sunucuya bağlı cihazlar etkilendi.

Ayrıca Bkz.Windows 11 nasıl indirilir ve yüklenir? (Ücretsiz tüm yöntemler)

Windows 11 24H2 güncellemesini yükleyen bazı kullanıcılar, bilgisayarlarının internet bağlantısını algılamasına rağmen ağa erişemediklerini, neticesinde de internete bağlanamadıklarını dile getirdi. Sürücüleri ve aygıt yazılımını güncellemek veya ağ ayarlarını sıfırlamak da sorunu çözmüyor. Sorunu yaşayanlar, bilgisayarı ilk yeniden başlattıklarında internete sorunsuz bağlanabildiklerini ancak tekrar yeniden başlatma sonrasında sorunun geri geldiğini de belirtti.

Kullanıcı geri bildirimlerine göre, Windows 11 24H2 güncellemesi, sistem tepsisindeki kablosuz ağ simgesini de kaldırıyor. Microsoft’un yakında yayınlanacak güncellemeyle sorunu çözmesi bekleniyor. Yayınlanmazsa, en iyi çözüm Windows 11 23H2 sürümüne geri dönmek.

Kaynak:https://windowsreport.com/windows-11-24h2-is-causing-some-huge-issues-with-internet-connectivity/

• Şair ne güzel demiş: Microsoft, mavi çöplük, çökerdi sistemimizde.

• Windows 11, günümüzün Windows Vista'sı olarak yoluna devam ediyor.

• Evet bu sorun var. SMB ve DLNA ağım var. 24H2 güncellemesini yüklediğimde bağlantı hatası aldım. Rezalet başka bir şey değil. Windows kullanıyorsanız tek çözüm 23H2'ye geri dönmek. Hayır bu kadar basit bir hatayı nasıl görmüyorlar ilginç. Hiç mi test ekibiniz yok bunları görmüyorlar mı? Bu kadar amatörce bir hatayı trilyon dolarlık şirket nasıl yapıyor aklım almıyor. Zaten Linux'a geçmiştim. Bu hatalarla Windows kullanılmaması gerektiğini daha iyi anladım. Linux'a geri döndüm kafam rahat. Bu rezil sistemle uğraşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Ekim 2024; 16:58:7 >
  • Bende güncelleme bile yapmadı. Belli ki sorunlu bir güncelleme o nedenle yenisini beklemek lazım.

• Belliki win11 testleri sadece yapay zekaya yaptiriliyor:)

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Ben de macOS'e geçiyorum. Windows o kadar kaos içinde ki, artık bende anksiyete yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Windows'u güncelleniyorum gözlerim kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desteğin son bulduğu son güne kadar win 10 kullanmaya devam.

• Çevremde bir çok W11 denen çöpü kullanan arkadaşı zaman içerisinde W10 x64 home single language Perf edition'a geçirdim bir daha W11'e dönmek bile istemediler.. Şu salak sorun yumağı W11'e sabretmek zorunda değilsiniz.. Defalarca kez yazdım yine yazacağım, W11 son 1 senedir W12'nin test sahasına döndü, ve bunu da ben söylemiyorum globalde yazılım mühendisleri bile söylüyor.. W12 resmi olarak çıkana kadar hiç bir zaman W11 de sorunlar bitmeyecek, istediği güncelleme istedikleri özellikleri eklesinler, sorunlar bitmez bitmiyor bitmeyecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu anlamıyorum, Türkiye de hala final sürümü yayınlanmadı, Intel inside işlemcili cihazımla 6 aydır insider programındayım ve daha okuduğum 1 tane hata yaşamadım, driverleri güncel tutun bari.

• Bu istemezükçü kitle hiç değişmez. Her Windows sürümünde aynı terane. Bunlar Windows 7'ye geçmemek için sistem artık ölene kadar Windows XP kullandılar. Şimdi Windows 11'e geçmedim diye böbürlenip (ne saçma şey) Windows 10 öven kitle var ya işte bunlar suyunu sıkana kadar bir türlü geçmek istemedikleri Windows 7'yi kullandılar da zamanında Windows 10'a da bir türlü geçmediler. Şimdi de Windows 11'e geçmemek için o zamanlar "çöp" dedikleri Windows 10'u övüyorlar. Bunlara gerçekten çok gülüyorum. Bunlar Windows 13 çıktığında "En güzel sistem" diyecekleri Windows 11'i kullanıyor olacaklar. Adamların hayatı demode sistem kullanmakla ve övmekle geçti ve öyle devam edecek. Sorsan stabiliteyi ön plana koyarlar. Win 95'ten bu yana yeni çıkan her Windows kararlı sürümünün ilk kullanıcılarındanım. Windows 11'i de aynı şekilde kullanıyorum. Bir gün bile sorun yaşamadım. Bunlar bir gün önceki bayat ekmeği yiyip yıllar boyu hiç taze ekmek yiyemeyen fenomen gibiler. Bunların dedeleri de matbaaya yüzlerce yıl direnen istemezükçü kitleydi büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 15 Ekim 2024; 21:19:13 >

• büyük çoğunluğu desteklemediği için geçemiyor yoksa 11 gerçekten daha modern ve göze daha güzel geliyor yeni pcler ile de gayet uyumlu çalışıyor şu anda 23H2 de hiç bir sorun yok .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.