Şimdi Ara

Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi
    Windows 11 24H2 sürümünde sorunlar bitmiyor. Bu sefer de Ubisoft’un popüler oyunları oynanamaz hale geldi. Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Odyssey, Star Wars Outlaws ve Avatar: Frontiers of Pandora oyunlarının yüklü olduğu bilgisayarlarda Windows 11 24H2 güncellemesi durduruldu.

Ayrıca Bkz.Microsoft, yeni Windows 11 güncellemesi için uyarıyor: İşte nedeni

Kullanıcılar, Windows 11 sürüm 24H2’ye güncelledikten sonra bu oyunları başlatırken, yükleme ekranında veya oyun sırasında yanıt vermeme, siyah ekran sorunuyla karşılaştı. Microsoft, uyumluluk sorunu çözülene kadar bu PC’lere en son Windows 11 sürümünü vermeyecek. Windows Update üzerinden bildirim gösterilmeyecek.

Bu soruna ilişkin ne Ubisoft ne de Microsoft kalıcı bir çözüm sunmuyor. Microsoft, yanıt almama durumunda kullanıcıların Görev Yöneticisi’ni açarak oyunu kapatabileceklerini söylüyor.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-windows-11-24h2-update-blocked-on-pcs-with-ubisoft-ac-star-wars-games/

• Pro almamdaki en önemli nedenlerden birisi Windows denen sorunlu işletim sistemi.

Ya arkadaş neresinden tutarsan tut illaki biryerlerden sorun çıkartıyor.
  • microsoft genelde bu tür şeyleri umursamaz ama tebrik etmek lazım
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Olması gerekeni yapsalar bile tebrik edilecek bir şey olmazdı niye tebrik ediyoruz? Her tarafı sorunlu 20 yıldır aynı problemler kullanıcıların başına geliyor yıldım abi yıldım
  • Düşünün mis gibi bilgisayar dizmişsiniz. Şöyle ryzen 7 7800x3d cpu, 64 gb 7000 mhz bellek, 4 tb pciexpress 5 10 küsür gb okuyan yazan kallavi bir m2 ssd, şöyle 4k oled 240 hz 32 inç cillop gibi monitör, nvidia rtx 4090 falan almışsınız.

Dediniz ki ya bir kurulayım masaya açayım bir A:C oynayayım, nasılsa para da vermişim oyunu orjinal satın almışım bir engelim de yok vs. çift tıklıyorum giriyorum oyunun ortasında zart siyah ekran. Allah allah deyip alt tab çekiyorum gir çık yapıyorum ctrl alt del yapıp kapatıp açıyorum ama yok oyunu oynayamıyorum.

Diz babam diz kallavi cillop gibi sistemleri microsoftta windows 11 ile afedersiniz ama h(p)iç etsin sisteminizi. Ne güzel iş. Hiçbir kabahatiniz yok herşey güncel sorunsuz yeni nesil vs. driver osu busu vs. gel windows yüzünden sıkıntı yaşa.
  • Windows 10'dayım hala, güncellemeleri de çok mühim değilse hemen yapmıyorum.
  • Microsoft boş oturup hiç bir şey yapmasın daha başarılı olur, bak hiç el sürmediği sistemlere vin8.1 e yada vin10 a yağ gibi akan sistemler, abi hiç bir yenilik istemiyoruz sadece güvenlik güncellemesi versin açıkları kapatsın yeter,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 23 Kasım 2024; 22:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulduren

Windows 10'dayım hala, güncellemeleri de çok mühim değilse hemen yapmıyorum.

Ryzen 5 9600x ve RTX 4070 Ti SUPER ikilisi ile W10 kullanıyorum bende yağ gibi akıyor. Keşke destek bitmeseydi diyorum. Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi 

• Bu devirde ubi oyunlarına zırnık bile verenler tescilli birer andavaldır. Diyeceğim bu kadar, ben gider.
  • OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Ulan öyle bir betimlemiş ki gözümde canlandı. 😂😂
  • joven kullanıcısına yanıt
    Ya reis tamam pro aldın her haber başlığında pro aldım diye belirtmene gerek yok ki. Güle güle kullan da yeter artık ne aldığını merak etmiyor kimse.
  • 24h2 benim orjinal windows lisansimi bile sildi
  • Konsolcuların giden 50k kaynaklı iç yangını hala devam ediyor. Soğutmak için arguman kasmaya gelmişler. Bize bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz konsolcular. Ama içten içe kendiniz bile biliyorsunuz o beş para etmez cihazlara para verilmeyeceğini. Kendinizi ikna edin yeter.

• Ne varsa windows 10 da var .
  • İyi olmuş gençler zaman kaybın dan kurtulur böyle bıraksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabarani -- 24 Kasım 2024; 9:56:14 >
  • hemen hemen hepsi lüzumsuz dandik oyunlar

dolaylı yoldan iyilik yapmış bize MC

• 24H2 yüzünden önce format atıp sıfırdan yüklemek zorunda kaldım, yükledikten sonra da sorunlar bitmedi. Sistem biraz zorlandığı anda bilgisayar donup kalıyor. 2024 yılında adeta 2006'yı yaşıyorum. Sistem bileşenleri sorunlu, animasyonlar sorunlu, grafik sorunlarının sonu gelmiyor, oyun oynanamaz hale geldi. Oyunlarda bir yükleme ekranı var, oyun oynamayı bıraktırdı. Tekrar PS4'e geri döndüm. Saydamlık efektini kapattım sırf browser çalışabilsin diye. Bazı pencereler ekrandaki konumunu anlamayıp ek menülerini ekran dışı tarafa bile açıyor o derece kontrolsüz bir sürüm. Hatta sonradan yükseltmesini satın aldığım Pro lisansını bile başta yüklemedi, önce Single Language sürümünü yüklemeyi tercih etti ardından neyse ki Store'da problem yokmuş ki yükseltmemi geri yükledim.

23H2'ye dönseydin başta diyecek çok muhterem dostlar için, 24H2 yüklenirken tüm sistemi bozdu. Hem kendi yüklenemedi hem de önceki sürümlere ait kopyaları bozduğu için geri dönülemedi. Şu sürüme kadar Windows 11 ile problem yaşamayan ender insanlardandım. Artık ben de o kervana katıldım.

• buradaki her seyi elestirenlerin tersine, eskiden ayda bir format atardim ki buradakilerin cogu bilgisyar nedir bilmezkez msdos kullanirdim. windows 11'de kurdugum gunden beridir format atmadim hic bir sorun yok. gayet stabil bir kez bile hatayla karsilasmadim yillardir.

windows'u tebrik etmek lazim. bu kadar sevmiyorsaniz gidin baska bir sey kullanin. isi gucu elestirmek olan hic bir baltaya sap olamamis ergenlerden olusuyor forum sadece artik.

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Valla bende öyleyim. Pcyi yaklaşık 2 sene önce topladım ya da 1.5. O günden beri win11 düzenli güncellemleri yapıyorum. Hiç sorun yaşamadım.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Valla zor ya bu devirde yani insana koyar.

Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi
    Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdiwww.incehesap.com
    Thunder Core | AMD AMD Ryze 7 9800X3D | 64 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4090 24 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/thunder-core-hazir-sistem-fiyati-76226

https://www.hepsiburada.com/samsung-31-6-odyssey-oled-g8-ls32dg802suxuf-0-03-ms-240-hz-hdmi-dp-pivot-gaming-monitor-p-HBCV00006VEYU9?

Piyuuuv paraya bak ya kasa 143 bin lira, monitör neredeyse 47 bin lira. Daha bunun mouse'u klavyesi işte mousepad'i ondan sonra xbox kontrolcüsü birde kulaklığı derken 200 bin lirayı geçtik demektir. 150k kasaya veren 50k monitöre para veren adamda da haci abi ya 500 liralık kulaklıkta olmaz yani. Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi Yada 500 liraya mouse 500 liraya klavye falan adamın anasına söv daha az canı acır. Ama ciddi paralar dönüyor günün sonunda windows sapıttı diye oyununu oynayamıyorsun vs.

Gerçi şimdi böyle diyoruz ama bu akdar paraya sistem dizen adamda zaten ps5'i kenarda 70 80 inçlik oled televizyonu xbox'ı bilmemnesi de vardır mutlaka. Kalkar masadan geçer kaz tüylü koltuğuna falan ayaklığını açar uzatır 80 inçlik oled televizyon da varsa bilmiyoruz artık en über neyse onda oynar. Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.