Şimdi Ara

Windows 11 24H2 güncellemesi Ubisoft oyunlarını oynanamaz hale getirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yazılım dünyasına bi haller oldu. Oyunlardan tutun da, işletim sistemlerine, ordan diğer çeşitli yazılımlara. Performans ve düzgün çalışmasına özenmiyor hiçbir şirket artık. Önceden bi program hatalıysa en fazla 1 haftada yama yayınlar fixlerdi ki çıkışından itibaren aşırı sorunlu yazılımlar o kadar fazla değildi. Şimdi adamlar bi oyun yayınlıyor, performans yerlerde, optimizasyon denen bi şeyi duymamış yapımcılar, en kral sistemde drop üstüne drop, çökmeler falan yiyorsun ama oyunun performansını düzeltecek yamalar yapacaklarına yeni içerik eklemeye çalışıyorlar. Windows 11 mesela 10'a göre neden bu kadar sorunlu abi? Bu bildiğimiz 10'un yeni versiyonu, sıfırdan işletim sistemi kodlamadınız ki! Neden sürekli bi yerlerde bug, çökmeler, performans sıkıntısı yaşıyor bu sistem? Yazılım sektörünün kendine gelmesi lazım en kısa zamanda...

• Valla ne yaşamışsa güncel sisteme sahip olanlar yaşamış , 11 yıllık cihazda Windows 11 24H2 kurulu ama bir sıkıntı bile yok , driverlere destek olmayınca sıkıntıda olmuyormuş demekki ??????

Bi de windows 10 u savunanlar hangi kafadalar anlayamıyorum , aşırı dandik ve bozuk sistem , düzenli olarak format atmazsanız cihaz ?? gününe düşüyor , ben son 1-2 yıldır asla format atmadan cihazı kullanıyorum hiç sıkıntı yok , ama Windows 10 da format atmıyordum önemli bilgiler vardı ama sistemin Windows update kısmı bile bozulmuştu. (En son formatı yedi)

Güncelleme yeri bozuk , bozuk şeyler güncelleme ile gider , güncelleme yapmam gerek , ama güncelleme yeri bozuk (Allah hiç kimseye göstermesin)

Kafayı yemiştim ben , sonra Windows 11 in çıkacağını duydum , çıkınca öyle bir geçiş yaptım ki , bi daha asla dönmedim , dönmem.
  • w10 ölene kadar devam edecem. bu nedir arkadaş. bir gün bugsuz güncelleme çıkarsalar tarihe geçecekler. iş o duruma geldi
  • Teşekkürler Microsoft
  • Ben oynuyorum sıkıntı yok, full epic ayarlar akıyor 4070
  • Her güncellemede bir şeyleri bozmayı nasıl beceriyorlar ilginç.

Windows 11 pişmanlık gerçekten.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Linux’a geç kurtul dostum.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

10 yağ gibi akıyor sıfır sıkıntı :)

• full+full edit w10 pro kullanıyorum güncelleme kapalı makine i3 12th windows o kadar hızlı açılıyorki monitör bazen geç kalıyor monitörün tepkime süresi 0.5 ms :)) siz w11 ile eziyet çekmeye devam edin :)))

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllar öncesinden beri aynı argümanı yazdım. Hiç sevmesem de işte tam da bu Windows terörü nedeniyle konsol çok daha evla konumdadır. 100-150 bin verip mavi/siyah ekran yemekle uğraşmış insanları da bilerek bunu söylüyorum.

Tabii bu demek değil ki gidin kazık yiyip TR'den 50 bine PS5 Pro alın. Asla. Yurtdışından veya farklı yollarla yarı fiyatına alıyorsanız alın ve high-end donanımınız ile paranızla rezil olarak Windows üzerinde yaşayacağınız sinir krizlerini fazlasıyla elimine etmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Kasım 2024; 18:49:38 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Öyle aga öyle, ben pc'e geçtim geçeli oyun tarafında çok pişmanım. Kasam vardı güzeldi iş görüyordu sattım notebook aldım onla da 2 sene takıldım 3060'ı vardı her oyunu oynatıyordu ama yani sorun yumağıydı. Alette oyun oynamaktan çok film video izledim sıkıldım en sonunda da sattım el konsolu legion go aldım. Bunda da sorunlar çarpı 2 oldu mesela, ben konsolcu adamdım yani nete girecek bilgisayarım vardı video film için oyunu da ps3 4 pro ile takılıp idare ediyordum. Yok türkçe yamalar yok crackli oyunlar derken pc cezbetti ama grafik ayarı yapmaktan sabit 60 fps'i tutturmaya çalışmaktan işte garip garip mavi ekranlar oyun aniden kapanmaları vs yani sıkıntı çekiyorum. Hadi orjinal takılalım diyoruz gamepass alıyoruz yok, yani stalker 2 çıkmış okey oynayalım diyoruz ya oyun grafik ayarı yapıyorum diye çöker mi yaw ? çöküyor oyun, oynayamıyorum. Sistem orjinal herşey yani korsan birşey yok crackli birşey yok oyun bela çöküyor. Black ops 6 da öyle, her halde bunlar bizle oyunu böyle oynuyor zevki de böyle alıyorlar. Konsolum ps5'im olsaydı farzedelim sıfır sorunum gene olmayabilirdi ama menüden x'e basıp girip oyunu oynuyordum ne grafik ayarı yok bilmemne ayarı hiçbirşey yok bas gir oyna bitti.

• Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt

Hocam artık firmalar yazılım işine gönül veren programcıları değil, kendini daha iyi ifade edebilen ve pazarlayabilen insanları işe alıyorlar. Uzman programcı adamın sosyallikle ne işi olur. Bu adamlar hep kenara itildi. Firmalarda düzgün programcı kalmadı. Ekiplerin nitelikleri her geçen gün düştü, nicelikleri ise giderek arttı. Maaşlar yetişmemeye , işler sıkışmaya başladı.

Artık hem yazılım hemde oyun firmaları hızlıca nakite dönmenin derdin. Biz şu projeyi alfa beta gama early acces preorder artık adına ne derseniz bi publish edelim de sonra updatelerle toparlarız. Kervan yolda düzülür misali. Ama o iş öyle olmuyor. Düzgün temele oturmayınca yarı yolda yalpalamaya başlıyor.

Zaten microsoft yeni bir directx'te dayatamadı w11'e uzunca bir süre daha geçmeye gerek yok.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Ben Windows'tan kurtuldum.  

• quote:

Orijinalden alıntı: kortor

Konsolcuların giden 50k kaynaklı iç yangını hala devam ediyor. Soğutmak için arguman kasmaya gelmişler. Bize bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz konsolcular. Ama içten içe kendiniz bile biliyorsunuz o beş para etmez cihazlara para verilmeyeceğini. Kendinizi ikna edin yeter.

50k vermek mantıklı değil ama 30-35 civarına alınabiliyor veya düz PS 5'in slim versiyonu 19 alınabiliyor. Aynı paraya aldığın PC'de konsolun yarısı keyif alamazsın, anca boş sallıyorsunuz. Her şeyi geçtim ABD, Avrupa'da ana oyun cihazı konsol. O adamlar hep içten yanıyor o zaman:D

• Bu oyunların bazılarında zaten optimizasyon sorunları var. Bence sorun oyunları geliştiren ekiplerde değil, oyunu Windows'a entegre eden ekiplerde bir terslik var. Ya adamlar deneyimsiz, baştan savma iş yapıyor, denetlenmiyor ya da Ubisoft baskısı altında yetiştiremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingfox93 -- 26 Kasım 2024; 02:11:16 >
  • OrcunFix kullanıcısına yanıt

Çakal MS eski sistemlere kuramasınlar diye 24H2 çıkarttı yeni sistemlerinde içine etti Allah'ın sopası yok 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.