|
Windows 11 24H2 güncellemesi yayınlandı: İşte gelen yenilikler
-
-
Yine neleri bozdu bakalım. Çıkar kokusu :)
-
irili ufaklı? ufak çok şey var ama irili bir şey göremiyorum ben tüketiciyi ilgilendiren
-
Bir sürü detay içinde özellikle zen 5 işlemciler için beklenen güncelleme olduğu kısa geçilmiş.
-
Tam Boyut görünüm ile sayfa içi görünüm arasında fark olmayacak ise neden tam boyut seçeneği var, sayın editör? Azıcık zoom çekseydiniz, keşke...
-
XP’den sonra tarihin en iyi işletim sistemi. Hemen yüklüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski pc ler yükleyip kullanabilecek mi?
-
İğrenç başlat menüsü değişmemiş mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMD düzenlemesi gelmişmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 2 Ekim 2024; 11:37:51 >
-
geldi.
-
Ne gibi bir düzenleme hocam? Bilmediğimden soruyorum.
-
amd işlemcilerde fps farkı yaratan profil sorunu vardı administrator ve normal senin kulandığın kulanıcı farkı
-
Tüm Windowsların hepsi tarihi versiyonlar bile cöp.. M$ zaten cöp firma.. Linux ya da MacOS kullanmak en iyisidir..
-
Popüler komut sudo
-
Bu güncellemeden sonra mı oldu bilmiyorum ama text dosyalarındaki Türkçe karakterler bozulmuş bende, encoding değişmiş gibi, ayarlarda da birşey göremedim ama!
-
24H2 herkese aynı anda verilmeyecekmiş gelmediyse eğer;
çalıştır> gpedit.msc
Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update > Manage updates offered from Windows Update kısmına windows 11 ve 24H2 yazın apply yapın.
Windows update çalıştırın 24H2 gözükecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETERINARY -- 2 Ekim 2024; 21:23:4 >
-
Görev çubuğundan kolayca Phone link'e erişmek mi?bir linux zorin os kullanıcısı olarak zaten bizde vardı microzort yeni getirmiş ??
-
Dosya Gezgini'nde üç noktalı yere tıkladığımda menü yukarı çıkıyor. Diğerlerinde aşağı iniyor. Bir hata mı?
-
Peki güncellemeyi yaptıktan sonra bu ayarı tekrar yapılandırılmadı olarak değiştirmeli miyiz yoksa hiç ellemiyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben güncelledikten sonra yapılandırılmadı yaptım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
24H2 herkese aynı anda verilmeyecekmiş gelmediyse eğer; çalıştır> gpedit.msc Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update > Manage updates offered from Windows Update kısmına windows 11 ve 24H2 yazın apply yapın. Windows update çalıştırın 24H2 gözükecek. |
Popüler komut sudo |
Bir sürü detay içinde özellikle zen 5 işlemciler için beklenen güncelleme olduğu kısa geçilmiş.
|
Benzer içerikler
- wechat qr code sorunu
- en iyi apk siteleri
- kişi araştırma programı
- yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü
- twitter takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X