|
Bildirim
|
Rufus'un önceki sürümlerinden beri desteklenmeyen cihazlara windows 11 yüklenebiliyor zaten yeni bir durum değil . Bende aylardır rufus ile yüklediğim windows 11 i kullanıyorum . Sadece bu sürüm ile birlikte microsoft hesabı olmadan da kurulumun yolu açılmış oluyor.
|
10 dan 11 geçiş sistemi olduğundan biraz daha yavaş çalışmasına neden olacaktır. Hiç gerek yok programların, bilgisayarın driverların bilsem XP de çalışacak XP dönerim 500 mb lık ramda çalışan bir işletimken şimdi ram dayanmıyor.
|
Aşağıdaki kısmı atladınız sanırım. "Microsoft’un Windows 11 22H2 sürümüyle zorunlu hale gelen internet ve Microsoft hesabı gereksinimini ortadan kaldırmanın önü açılıyor." < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nimet, nimet... Allah razı olsun yapan adamdan, bu programla tanıştıktan sonra kurduğum işletim sistemlerinin haddi hesabı yok. tak usb'yi, göster iso dosyasını, git çayını kahveni iç gel... |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
neden yükliyimki ? |
Ben tavsiye etmiyorum her ne kadar RAM miktarınız yeterli olsa da.İşlemci ileride darboğaz yapabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|