|
Windows 11’e Android desteği yolda
-
-
Şu Windowsta kaliteli bir ip tv uygulaması var mı acaba? En çok bu yüzden Android uygulamalarınin Windowsa gelmesini istiyorum. Windows yılların İşletim sistemidir ama bi google bir Apple gibi sağlam uygulama mağazası yapamadı. Bir sürü uygulama vardır ama hepsi de kendi sitelerinde sunuyorlar Windows mağazasında yoktur.
-
Apk yüklenmiyorsq pek iş yapmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yükleyin bluestacks bütün android emrinizde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet yıllardır kodi yi kullanıyor o iş için. Kodi den daha iyisi varmı piyasada ?
-
Ben de bilgisayarda Windows 11 kullanıyorum ve gayet güzel
-
myiptvplayer var microsoft store'da, gayet iyi gibi
-
5 yıldan eski pcler de kasma yapıyor maalesef.
-
Hocam onu yükledim de sanki bende sağlıklı çalışmadı. Asus N550jv modelini kullanıyorum.(2013 te aldım) Pc değiştirmeyi düşünüyordum ama kurlar ortada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı yok mu bilmiyorum hocam. Androidde çok iyi ip tv ler var onları kullanıyorum ama Windowsta pek sağlıklı bir şey bulamadım. Artık kodiyi yüklerim. Teşekkür ederim 😊😊😊
Galiba bunu yüklemiştim ama donma yapıyordu. Windows storeden indirmiştim bu olmayabilir de. (internetim 24 mbps) Varsa farklı alternatifler indirip kullanayım.
Deneyince piyasadaki emulatorlerden daha kötü olduğunu gördüm hayal kırıklığı.
-
Geliştiricilere yol gösterip microsoft store a uyarlatsalar daha iyi olmaz mı şu uygulamaları. Örneğin Pubg mobile / Mobile legends / Call of duty mobile gibi oyunlar microsoft store da yerini alsa android kim kullanır. Emulatorun çalışma mantığıyla olacaksa yani sanallaştırılmış işlemci çekirdekleri gerekiyorsa bu desteğin gelmesi önemsiz.
-
haklısınız, fakat ek uygulama ile sisteme ek yük bindirmektense doğal olarak desteklenmesi, sistem kaynaklarını görece daha az kullanması hoş olmaz mı?
-
en son sürüm ryzen 4300ge ile herhangi bir sıkıntı yok, lords mobile birden fazla hesabı aynı anda kullanabiliyorum. empires&puzzles da aynı şekilde.
bir tek 64 bit solitaire cruise ağır çalıştı, ama onu da güncelleme ile sanırım düzeltti tripeaks.
bluestacks eski sürümleri denemiş miydiniz?
-
masaüstümden bir kesit... aynı isimden 3 5 yazmasının sebebi birden fazla hesap ile giriş yaptığımdan ötürü... bu son sürümde oturum klonlanabiliyor, böylelikle birden fazla google hesabı ile giriş yapabiliyorsunuz...
valla buna alıştıktan sonra cep telefonundan oyun oynamayı hemen hemen bıraktım gibi...
-
pcde IPTVSmartersPro bedava yükle bak keyfine.ben teldede pcdede tvdede bu uygulamayı kullanıyorum.3 platformdada var.tv lg yada samsung olacak.emülatörlere gerek yok...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- tv kumanda uygulaması
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- instagram arka plan beyaz yapma
- telegram numarasız hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X