Şimdi Ara

Windows 11’e Android desteği yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Microsoft’un Windows 11 tanıtımındaki en iddialı özelliklerinden birisi olan Android uygulama desteği nihayet kullanıcı ile buluşuyor. Windows 11 ilk büyük güncellemesinde ön izleme olarak uygulama desteği mevcut.

Windows 11’de Android uygulamalar

Android tanımını kullansak da bu özellikte Google’ın ismi geçmiyor. Microsoft ve Amazon arasındaki çalışmanın sonucu olarak ortaya çıktı. Haliyle Amazon Appstore burada varsayılan uygulama mağazası durumunda.

Ayrıca Bkz.Google Play mağazasında Windows indirmeleri başladı

Şimdilik ABD kullanıcılarına açılan özellik Amazon Appstore üzerinde yaklaşık 1000 Android uygulamasına erişim imkânı sunuyor. Audible, Kindle, Lords Mobile, Khan Academy Kids bunlar arasında. Elbette tüm katalog mevcut değil ancak başlangıç anlamında oldukça başarılı.

Kullanıcılar Amazon Appstore mağazasında indirdikeri uygulamaları bağımsız bir pencere içerisinde deneyimleyebiliyor. Bunun haricinde Team kullanıcılarının görev çubuğundan görüşmeleri sessize alması, saat ve tarihin ikinci monitörde de görüntülenebilmesi, hava durumu widget’ının canlı bilgi göstermesi, medya oynatıcının optimize edilmesi, Notepad uygulamasında karanlık modu gibi yenilikler de olacak.

Kaynak:https://www.engadget.com/windows-11-android-apps-update-available-release-date-191055347.html

• Şu Windowsta kaliteli bir ip tv uygulaması var mı acaba? En çok bu yüzden Android uygulamalarınin Windowsa gelmesini istiyorum. Windows yılların İşletim sistemidir ama bi google bir Apple gibi sağlam uygulama mağazası yapamadı. Bir sürü uygulama vardır ama hepsi de kendi sitelerinde sunuyorlar Windows mağazasında yoktur.

• Apk yüklenmiyorsq pek iş yapmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aref6 kullanıcısına yanıt

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Yükleyin bluestacks bütün android emrinizde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Millet yıllardır kodi yi kullanıyor o iş için. Kodi den daha iyisi varmı piyasada ?

• Ben de bilgisayarda Windows 11 kullanıyorum ve gayet güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    myiptvplayer var microsoft store'da, gayet iyi gibi

• engart E kullanıcısına yanıt
    5 yıldan eski pcler de kasma yapıyor maalesef.

Hocam onu yükledim de sanki bende sağlıklı çalışmadı. Asus N550jv modelini kullanıyorum.(2013 te aldım) Pc değiştirmeyi düşünüyordum ama kurlar ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt

Var mı yok mu bilmiyorum hocam. Androidde çok iyi ip tv ler var onları kullanıyorum ama Windowsta pek sağlıklı bir şey bulamadım. Artık kodiyi yüklerim. Teşekkür ederim 😊😊😊

• swiltord kullanıcısına yanıt

Galiba bunu yüklemiştim ama donma yapıyordu. Windows storeden indirmiştim bu olmayabilir de. (internetim 24 mbps) Varsa farklı alternatifler indirip kullanayım.

• Deneyince piyasadaki emulatorlerden daha kötü olduğunu gördüm hayal kırıklığı.

• Geliştiricilere yol gösterip microsoft store a uyarlatsalar daha iyi olmaz mı şu uygulamaları. Örneğin Pubg mobile / Mobile legends / Call of duty mobile gibi oyunlar microsoft store da yerini alsa android kim kullanır. Emulatorun çalışma mantığıyla olacaksa yani sanallaştırılmış işlemci çekirdekleri gerekiyorsa bu desteğin gelmesi önemsiz.

haklısınız, fakat ek uygulama ile sisteme ek yük bindirmektense doğal olarak desteklenmesi, sistem kaynaklarını görece daha az kullanması hoş olmaz mı? Windows 11’e Android desteği yolda 

• Windows 11’e Android desteği yolda

@MarionCobretti @wolf silver

en son sürüm ryzen 4300ge ile herhangi bir sıkıntı yok, lords mobile birden fazla hesabı aynı anda kullanabiliyorum. empires&puzzles da aynı şekilde.

bir tek 64 bit solitaire cruise ağır çalıştı, ama onu da güncelleme ile sanırım düzeltti tripeaks.

bluestacks eski sürümleri denemiş miydiniz?

• Windows 11’e Android desteği yolda

masaüstümden bir kesit... aynı isimden 3 5 yazmasının sebebi birden fazla hesap ile giriş yaptığımdan ötürü... bu son sürümde oturum klonlanabiliyor, böylelikle birden fazla google hesabı ile giriş yapabiliyorsunuz...

valla buna alıştıktan sonra cep telefonundan oyun oynamayı hemen hemen bıraktım gibi... Windows 11’e Android desteği yolda 

pcde IPTVSmartersPro bedava yükle bak keyfine.ben teldede pcdede tvdede bu uygulamayı kullanıyorum.3 platformdada var.tv lg yada samsung olacak.emülatörlere gerek yok...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.