|
Windows 11 için yayınlanan KB5048667 güncellemesi sistem performansını düşürüyor (2. sayfa)
-
-
Donanım firmalarının da Linux çekirdeği için sürücü desteği vermesi şart ilaveten. Torvalds zamanında Nvidia'ya boşu boşuna orta parmağı kaldırmadı hatırlarsanız. -
En çok 9000 ve 7000 olmak üzere bir miktar 5000 serisini hızlandıran optimazsyon güncellemesi 24H2 ile geliyor. 23H2 24H2 arasında ciddi fark oluyor.
Windows 11 24H2 vs Windows 11 23H2 vs Windows 10 22H2 - Gaming in 2024
-
Ryzen 4000 serisi kullananlar üzgün.
-
Uzun bir süredir Linux'ta Nvidia'nın kapalı kaynak driverları mevcut -
Konuyu bilmiyorum,nedir AMD'ye gelen hız guncellemesi?
-
Kernel dediniz de; bir arkadaşım, kadınları anlamak kernel’i anlamaktan daha zor demişti sene 2013 gibi. O aklıma geldi şimdi.
-
şahsen ben bu gün neeresi bozulacak bu güncelleme diye düşünüyorum. Sanki tamirci stajerlere verilmiş araba gibi oldu veya stajer doktorlara düşmüş hasta. -
Win11in kendisi zaten performans düşmanı win10da uçan kaçan laptop win11de bayılıyor 12.nesil i5 16gb ram rtx4050li gpu bide alt düzey de değil -
Hintli yazılımcılara geliştirtiyor microsoft windows’u. Hint’linin elinden gelende bu kadar demek ki. Hindistan’da yazılım geliştirme, destek, ürün mühendisliği ve arge merkezi kurmuş microsoft. 8000 ile 10000 yazılım mühendisi çalışıyormuş 2020 yılı rakamları bunlar.
-
Windows 10 desteği bitene kadar kullanılacak bir ilşletim sistemi. O zamana kadar umarım düzgün bir işletim sistemi çıkarırlar. -
Ben güncellemeleri kapatiyorum. Keyfime keder güncellemede problem yoksa acip, güncelleyip tekrar kapatiyorum. Yoksa tam ihtiyacim oldugunda pat diye cikmasi beni delirtiyor.
Wub
Yine de eğer laptopun garantisi olmasa direk 10 a dönerdim. Mecburiyetten 11'e katlaniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 15 Aralık 2024; 16:0:40 > -
Win 10 kullanıyorum neden Win 11 yükseltmesi yapmıyorsun diyo arkadaşım gelde anlat :) -
Koskoca gezegende 50 yıldır kimse çıkıpta şu adamların tekelini kaldıramadı. Takdir edilesi bir başarı. Tüm sektörü oyunlarla, donanımlarla, ticari anlaşmalarla kendi çıkarlarına bağlamışlar. Muhahakkak çok daha iyisi yapılırdı ama eminim önü kesiliyordur bu tür girişimlerin.
-
24h2 zaten performans sorunlarıyla dolu bir sistem olmuş. İşlemler birbirini bekliyor. Multitasking sınıfta kalmış durumda. Bunlar fixlenene kadar 23h2'de kalmak en iyisi -
Yillarca xp kullanip daha sonra windows 7 ile dvm ettim daha sonra windows 10 aliştim.Şuana kadar en güzel sürüm windows 7 ve 10 idi..Bundan sonra cikicak sürümler eski sürümlerin tadini vermiyecek.Windows 11 gelmiş geçiçek inteli olucak ayni kafalar sanirim:)) -
Herkese merhaba, öncelikle bu güncellemeyi yapanları saygı ile andım. Msi GL-63 i7-9750h işlemci ve 1660ti ekran kartlı laptop kullanıyorum. 2 gün önce baktım güncelleme gelmiş dedim yapayım bayağıdır güncelleme yapmamıştım. Gelelim sıkıntıma; öncelikle Pc performansını etkilemesi açısından bilgisayar kullanma rutinimi paylaşayım, oyun oynarken (Cs2) ve program vs kullanırken prizde ve nihai performans modunda kullanıyorum. İnternette gezinmek veya bir şey izlemek için ise pilde ve dengeli modunda (ayarlarını değiştirmedim) kullanıyorum. Dün Cs2 turnuvasını izlemek için pc yi prizden çıkardım kasılmalar başladı, baktım chrome vs çok zor açıyor. İlk başta güncellemeden şüphelenmedim haliyle, arkada çalışanları kapattım nihai performans moduna aldım vs ama hiç bir şey değişmedi. Bu güncellemeyle laptop pilde iken inanılmaz şekilde kasıyor, kullanılmaz hale geliyor resmen. Sizlere fotoğrafları da paylaşacağım, pc pildeyken işlemci 0.8 ghz hızında çalışıyor genelde özellikle 10-15 dk takip ettim 0.8 -1.8 arası değişiyor ve pc acayip kasıyor. Prize takınca anında düzeliyor. İlk fotoda pilde dengeli modda çalışırken ikinci fotoda ise Cs2 oynarken işlemci hızını görüyorsunuz.
-
Daha dün yine bir arkadaşa yeni bilgisayar aldım. 24H2 kurdum böyle bir yavaşlık yok. Windows güncel. BIOS güncel. Sürücüler güncel. Gerekli programlar var. Şarja takılı. Performans modunda.
Arkadaş setuplarda bekliyor bekliyor. 23H2 kuruyorum çatır çatır çalışıyor.
Bu güncellemeleri saf Windows üzerinde mi test ediyorlar? Oyunlar programlar yüklü cihazda hiç mi test yapmaz insan. İlla piyasaya çıkınca mı belli oluyor anlamıyorum.
Windows 11 23h2 Pro kullanın.
Daha sonra
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate] "ProductVersion"="Windows 11" "TargetReleaseVersion"=dword:00000001 "TargetReleaseVersionInfo"="23H2"Kod
Yığını:Bunu 23h2.reg olarak kaydedin notepad programında. Çalıştırın ve evet deyin.
Artık 23h2 kalabilirsiniz. 24h2 zorla indirmez.
İleride ihtiyacınız olursa bu kodda ki 23H2 yazısını 24H2 yapın yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 16 Aralık 2024; 9:48:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X