|
Bildirim
Windows alışa gelmiş güncelleme sorunlarını artık rutine bağlanmış gibi her yeni güncelleme bir soruna neden oluyor ilginç.
|
Baba geliştiriciler oyunları direkt Linux'a geliştirseler (bazı kilit programların da Linux'a geliştirilmesi gerekebilir) Microsoft belasından kurtulacağız ve dünya çok daha iyi bir yer olacak
|
Tarihin en kötü Windows sürümü, kara leke olarak geçecek.
|
hala copilot plus özellikleri gelmedi. copliot plus pc aldık trash çıktı.
|
23H2 kullanin bence, güncellemeyi de kapatın gitsin. Gerçi tam kapanmıyor bildiğim update ama en azından bir süre 23H2 en iyisi.
|
Donanım firmalarının da Linux çekirdeği için sürücü desteği vermesi şart ilaveten. Torvalds zamanında Nvidia'ya boşu boşuna orta parmağı kaldırmadı hatırlarsanız.
|
Şahsen windows 11 kullanmak isterdim. Arayüzü güzel. Renkli simgeli böyle cicili bicili. Pencere köşelerinin yuvarlatılmış olması berbat. Ayrıca performansı çok kötü. Windows 10’da yaptığım ince ayarların hiçbiri Windows 11’de Windows 10 gibi performansı arttırmadı. Dolayısıyla windows 11 gerçekten çöp bir işletim sistemi performans ve akıcılık anlamında. Windows 12 çıktığında Windows 11’in berbat performansını yükselteceğini düşünüyorum. Windows 12 çıkana kadar Windows 10 kullanmaya devam edeceğim yada Linux’a geçerim en kötü senaryoda. Fedora 41 yada FreeBSD favori işletim sistemlerim Windows’tan sonra. FreeBSD aynı zamanda twitter’ın ve Elon musk’ın favorisidir.
|
|
|
|
Sıradan kullandılar için Ubuntu gayet yeterli şu an. Oyun olayını bilmiyorum oynayan varda ben çok ilgilenmiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 14 Aralık 2024; 19:2:31 > |
|
|
AMD'ye gelen hız güncellemesi için 24H2 mecbur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 14 Aralık 2024; 22:37:8 > |