< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Ekim 2023; 7:50:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Ekim 2023; 7:50:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omnixius -- 19 Ekim 2023; 0:9:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Ekim 2023; 1:25:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok basit ve kullanımı kolay bir denetim masasından, kullanımı daha zorlaştıran ve uğraştıran bir denetim masası var. Size kesinlikle katılıyorum. |
Sorun yaşayanların çoğu pc kullanmayı biliyorum tarzı takılanlar gram bilgileri yok bilgi işlem uzmanı olarak görev almaktayım bu arada. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 20 Ekim 2023; 12:20:55 > |
Eski sistemlere yüklenememesi win11i bitiren yegane sebeblerden birisi oldu. Vİsta ve Win8 içinde bu sayfadaki benzer yorumlar vardı. Bazıları çok sevdi bazıları hiç sevmedi. Ancak xp-win7 ve win10 sistemleri hep tutulan ve efsaneleşen sistemler olarak kaldı. Muhtemelen win12 ile bu kaotik süreci bitirecek MS |
Bu mevzu hep olacak, bir önceki daha iyiydi kafası. Windows 12 çıksın Windows 11'i överler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnsanlar 10'da sabit kaldı. |