Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.123
Cevap
202
Favori
307.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim hoşuma gitti, daha sade ve yumuşak olmuş.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 28 Haziran 2021; 14:27:55 >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Şu anki durumum tam olarak bu. Umuyorum ki redmond saati 11 de dış insiderlere de açarlar da nasipleniriz bu güzellikten
    Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Hele şükür yıllardır beklediğim, kullanışlı ve güzel gözüken bir şey!

Diğer konuya da yazdım, umarım gereksinimler daha da yükselir ve ortaya artık gerçekten kaliteli bir şey çıkar, sıkıldım derme çatma dandik görünümlü şeylerden bu çağa yakışmıyordu mevcut windows'lar.

2.mesaja eklediğim W11'e özgü özellikler için istenenler gayet tatminkar, kaliteli deneyim isteyen parasına kıyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Haziran 2021; 15:11:48 >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

2 hafta sonra sınavım var. Sınav sonrası Steamden baya oyun aldım ve indirdim neredeyse 1 tb var. Bu güzellik beni biraz daha bekleyecek maalesef. Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Windows 11, Build 22000.51 yapı numarasından sızıntılar var. Son fotoğrafa dikkat etmenizi isteyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas Red -- 28 Haziran 2021; 15:50:6 >

• Önceki konularda olduğu gibi çerçöp uygulamaları önerip milletin sistemini patlatmayın. hayırlı olsun

• Megas Red kullanıcısına yanıt
    Bilinen bir şeydi. Windows 11 Release Preview çıkana kadar insider sürümlerinde kısıtlama olmayacak. Release Preview çıktığında desteklenmeyen cihazlar güncelleme alamayacak ve Windows 10'a dönmesi gerekecek.

https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/06/24/preparing-for-insider-preview-builds-of-windows-11/
  • Konunun ayrılması iyi oldu diğer konuda kalabalık olup araya kaynayabilirdi. Sistem tam olarak çıkana kadar illa ki birileri kısıtlamaları kaldırır yada Microsoft kararından vazgeçip kaldırır sonuçta herkesin sistemi kullanmasını isteyeceklerdir.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

kabaca anlatmak gerekirse her kodun bir anti-kodu vardır. windows 11 ne kısıtlaması getirirse getirsin bunu kaldıracaklardır.

• Güncelleme geldi hayırlısı bakalım yeni Windows 11 nasılmış? Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• günlük kullanıma uygun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Güncelleme geldi hayırlısı bakalım yeni Windows 11 nasılmış? Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

insider de yok daha güncelemeler geldi sanırım

• Benim PC minimum sistem gereksinimlerini karşılıyormuş. Yırttık ucundan Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Dev Channel'dan dağıtmaya başlamışlar..

Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.51 (co_release)

• Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

• neyseneya kullanıcısına yanıt

Daha oyunla deneyimlemedim ama çok farklı geldi o sızan sürüm ile alakası yok bunun. Bence bu sürüm daha çok değişecek.

• İso geldi mi
  • Mağaza değişmiş, widget olayı özelleştirmeye açık olmuş ama şu an kısıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 28 Haziran 2021; 21:50:27 >

• Sanırım sıfırdan değil de update yolu ile kurdunuz. Herhangi bir performans sorunu veya yavaşlık yaşıyor musunuz bilgisayarı kullanırken?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.