Benim hoşuma gitti, daha sade ve yumuşak olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 28 Haziran 2021; 14:27:55 > |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
-
Hele şükür yıllardır beklediğim, kullanışlı ve güzel gözüken bir şey!
Diğer konuya da yazdım, umarım gereksinimler daha da yükselir ve ortaya artık gerçekten kaliteli bir şey çıkar, sıkıldım derme çatma dandik görünümlü şeylerden bu çağa yakışmıyordu mevcut windows'lar.
2.mesaja eklediğim W11'e özgü özellikler için istenenler gayet tatminkar, kaliteli deneyim isteyen parasına kıyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Haziran 2021; 15:11:48 > -
2 hafta sonra sınavım var. Sınav sonrası Steamden baya oyun aldım ve indirdim neredeyse 1 tb var. Bu güzellik beni biraz daha bekleyecek maalesef.
-
Windows 11, Build 22000.51 yapı numarasından sızıntılar var. Son fotoğrafa dikkat etmenizi isteyeceğim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas Red -- 28 Haziran 2021; 15:50:6 >
-
Önceki konularda olduğu gibi çerçöp uygulamaları önerip milletin sistemini patlatmayın. hayırlı olsun
-
Bilinen bir şeydi. Windows 11 Release Preview çıkana kadar insider sürümlerinde kısıtlama olmayacak. Release Preview çıktığında desteklenmeyen cihazlar güncelleme alamayacak ve Windows 10'a dönmesi gerekecek.
https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/06/24/preparing-for-insider-preview-builds-of-windows-11/ -
Konunun ayrılması iyi oldu diğer konuda kalabalık olup araya kaynayabilirdi. Sistem tam olarak çıkana kadar illa ki birileri kısıtlamaları kaldırır yada Microsoft kararından vazgeçip kaldırır sonuçta herkesin sistemi kullanmasını isteyeceklerdir.
-
kabaca anlatmak gerekirse her kodun bir anti-kodu vardır. windows 11 ne kısıtlaması getirirse getirsin bunu kaldıracaklardır.
-
Güncelleme geldi hayırlısı bakalım yeni Windows 11 nasılmış?
-
günlük kullanıma uygun olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BulkathosGüncelleme geldi hayırlısı bakalım yeni Windows 11 nasılmış?
insider de yok daha güncelemeler geldi sanırım
-
Benim PC minimum sistem gereksinimlerini karşılıyormuş. Yırttık ucundan
-
Dev Channel'dan dağıtmaya başlamışlar..
Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.51 (co_release)
-
-
Daha oyunla deneyimlemedim ama çok farklı geldi o sızan sürüm ile alakası yok bunun. Bence bu sürüm daha çok değişecek.
-
İso geldi mi -
Mağaza değişmiş, widget olayı özelleştirmeye açık olmuş ama şu an kısıtlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 28 Haziran 2021; 21:50:27 >
-
Sanırım sıfırdan değil de update yolu ile kurdunuz. Herhangi bir performans sorunu veya yavaşlık yaşıyor musunuz bilgisayarı kullanırken?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X