Oyun perfomansı nasıl hocam test eder misiniz. (özellikle counter strike) |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ben laptopa yüklemek istiyorum ama ne işlemci destekliyor nede tpm olayı desteği var anakartta yinede insidera katılıp yükleme şansım var mı acaba? -
Microsoft akıllıca bir şey yaptı, 2006'da düştüğü hataya düşmedi. 2006'da Windows Vista'yı tüm bilgisayarlara verdi de noldu? O dönem mevcut bilgisayarların büyük çoğunluğu sisteme yetmediği için sistem büyük tepki topladı, onca devrimsel yeniliğe gölge düştü. Microsoft akıllanmış, kısaca diyor ki; "sistemin yeterli değilse kullanamazsın kardeşim, ben legal olarak senin bu sistemi kullanmana izin vermiyorum. Siz o dandik bilgisayarlarınız ile sistemden verim alamıyorsunuz diye bizi eleştireceksiniz. Yaptığım bunca yeniliğe senin dandik bilgisayarın kaldırmıyor diye gölge düşmesini istemiyorum, sen illegal bir şekilde yükleyebilirsin, o da beni ilgilendirmez."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 28 Haziran 2021; 23:10:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FallenDemon
Arkadaşlar ben laptopa yüklemek istiyorum ama ne işlemci destekliyor nede tpm olayı desteği var anakartta yinede insidera katılıp yükleme şansım var mı acaba?Benim Masaüstü PC'de Sadece İşlemci karşılamıyor, Ama yine de Windows 10 önizleme için Windows İnsider programına katılın diyor.
-
Önlerden yerimizi alalım ✌️✌️✌️ -
Insider kanalından gelen güncelleme ile w11 e geçiş yaptım ancak explorer sürekli çöktüğü için (hiç açılmıyor) bilgisayarı kullanamıyorum. -
-
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
-
Ben hep söylerim tekel olmalarının rahatlığıyla hareket ediyorlar bu yüzden böyleler. Mobilde rakipleri olduğundan tutunamadılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza_kadirhocam bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
Hayır, maalesef :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Teşekkürler işe yaradı
@hamza_kadir bilgisayarın fişini çekip bataryadan kullanıma geçersen düzeliyor ama fişi takınca tekrar gidiyor. Arkadaşın dediği dili değiştirme yöntemini denemek lazım.
fişi çekip windows + L ile kilit ekranından yeniden başlatırsan düzgün açılıyor.
Daha sonrasında ingilizce (abd) dilini seçerek yeniden başlattım bu şekilde fiş takılı olsa bile çökme olmadan stabil bir şekilde çalıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Haziran 2021; 8:44:2 > -
hava çok sıcak canım sıkıldı geçelim bakalım neymiş w11
-
Normal şekilde güncelleme gelene kadar beklemek mantıklı değil mi?
Edit: Ayrıca bilgisayarımın uyup uymadığını görmek için denetleye bastığımda böyle bir hata alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 29 Haziran 2021; 2:16:9 > -
BENİM PC WİN 11 İ DESTEKLİYOR WİN 10 DAN WİN 11 E YÜKSELMEK İÇİN 3 SEÇENEK VAR 1-GELİŞTİRME KANALI 2-BETA KANAL (ÖNERİLEN) 3-SÜRÜM ÖNİZLEME KANALI HANGİSİNİ SEÇİCEM?
-
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73BENİM PC WİN 11 İ DESTEKLİYOR WİN 10 DAN WİN 11 E YÜKSELMEK İÇİN 3 SEÇENEK VAR 1-GELİŞTİRME KANALI 2-BETA KANAL (ÖNERİLEN) 3-SÜRÜM ÖNİZLEME KANALI HANGİSİNİ SEÇİCEM?
1
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E449A54C -- 29 Haziran 2021; 3:34:2 >
-
eywl hocam peki yükseltme yaparsam performans düşüşü yaşarmıyım yoksa sıfırdan win11 i kurma şansım varmı?
-
arkadaş uzun uğraşlardan sonra TPM2 sorununu tamamen çözdüm kendi pc me format attim düzenlenmiş iso var isteyen olursa yüklerım burda musaade ederlermı yardımcı olurum bilginize
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X