Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.327
Cevap
206
Favori
314.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz 120.xxx de yeni bir yapi bekliyorsunuz o halde. 120.xxx demistiniz de.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Alttaki komut işe yaradı.

Artık win upd. geçici dosyaları yok.

Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 14 Ocak 2025; 23:12:41 >

• Terms kullanıcısına yanıt

3 Nokta da yukari menu cikmasi cozulmus deniliyor ama baska bir cihazda ise sorun devam ediyormus. Enteresan bir hal.

İşe yaradığına sevindim. Hala şu tip sorunları güncellemelerde çözemediler gitti.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bu 24H2 başlığındaki bir mesaj. Görünce paylaşayım dedim.

https://www.elevenforum.com/t/kb5050009-windows-11-cumulative-update-build-26100-2894-24h2-jan-14.32359/page-2#post-548528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 15 Ocak 2025; 0:51:6 >

• Geçende w11 kurulu eski sistem tekledi 1 hafta w10 kurulu laptop kullandım her şey iyi çalışıyor e posta bildirimleri tarayıcı bildirimleri ama w11 keyfi gelirse bildirim yolluyorWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Sorun hangi koşullarda tekrarlanabilir bir ortak payda yok ve çözümü de sözde beyhude olacaktır veya bazı kısımları sil baştan kafa yoracaklar onca öyle . Başka yolu yok ...

Tarifin üzere vivetool ile düzelttim yeni güncelleme ilede tekrar bozulmadı.

Artık 11 Şubat 2025 : 21:00 i bekleriz bir sorun olursa :)

Şimdilik sorun, tekleme vs olmadı.

O yöntemle esasında bazı özellikler bir bütün devre dışı bırakılarak sorunu çözmek değil devre dışı bırakmaktır. Yani yeni şeyler kırpılmış haliyle çözüme de çözüm demem ama sırf o 3 nokta dan menü yukarı açılmasına çözdüğü de bir gerçek ama ne pahasına ... Tercih meselesi .

• selamlar. bu 24h2 ile geç çalışan duraksayan exeler için bir çözüm yöntemi var mıdır?

görev çubuğu farklı geldi gözüme daha renkli gibi bendeki beyaz, nasıl yapılıyor sürüm başka mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

eski haline mi döndüreyim?

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Öncelikle donanımsal sisteminiz nedir ?

RAM ve RAM in hızı nedir ? Lehimli mi değil mi vs hepsi etkendir.

Genel ilk akla gelen SSD ve RAM en üst sınırda desteklenende olunsun.

Antivirüs hangisi? Yoksa antivirüs ve ona benzer başka tarayan bir hizmet mi yüklü ?

Güç kaynağı bile yetersiz de etkileyebilir ...

Yok. Başka eksikliğini fark ettiğin birşey yoksa gerek yoktur. O ifadem: O özel kodla uygulamada girilerek esasında gizli ve devre dışı kalmış şeyleri aktifler veya tekrardan kapatılıyor oluşundan bahsettim genel manada .

Arkadaş win 10 a döndüm, şahinden inip mercedece binmiş gibi zannetdim kendimi, aynı ram aynı ssd sorun pclerde değil sıkıntı 11 de ha kullanılıyormu tabiki kullanıyorsun ama zevk almıyorsun kardeş 10 daki akıcılık ve hız yok, microsoftun iç güzarlığı adam gibi biraz yapsana şu sistemi.

• ErKaN-23 kullanıcısına yanıt

Islemcin nedir ?

İ7 6700HQ

16gg Ram

GTX 960M Grafik

500gb SSD

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Var 23H2 de kalmak 24H2 aşırı sorunlu görünüyor neden uğraşıyorsunuz bilmemWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  13 yıllık sisteme 23h2 kurulu ve sorun yok Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  kısmetse eski sistemi yenileyeceğim ona da 23h2 kurarım uğraşılmaz 24h2 ileWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    Bypass yapılan sistemlere win11 kurulunca düzgün çalışmaması normal bir durum. Microsoft düzgün çalışacanın garantisini vermiyorum demişti.
    Güncel sistemlerde gayet akıcı ve düzgün çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.