Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.327
Cevap
206
Favori
314.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gündeme getirdikleri konuda güvenlik güncelleştirmelerinin alınacağı vs yazmışlardı bakayım linke. Oradan bunu paylaşmışlardı.

https://www.elevenforum.com/t/windows-11-versions-23h3-and-22h2-will-now-be-gradually-updated-to-version-24h2.32469/#post-550074

Neyse iyisi kendimde test etmiş olacam

23H2 yüklü şu anda, bakalım direk force yapıp otomatik yüklemeye geçecek mi, bildirim olarak gözükmek yerine. Belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 18 Ocak 2025; 3:7:2 >
  • Neyse salla gitsin, gelsin 26H8 TURBO GT güncellemesi. Daha fazla sorun istiyoruz :D

• Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
    Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]windows latest
    Microsoft begins auto updating PCs to Windows 11 24H2 (forced download phase)
    https://www.windowslatest.com/2025/01/17/microsoft-begins-auto-updating-pcs-to-windows-11-24h2-forced-download-phase/
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    XP/Vista/7 farketmez. Herhangi birini çok özlüyorum ve halâ da kullanıyorum hocam. Bu iş artık kontrolden çıktı. Firma politikası bu malum CEO ve en büyük hissedarın eline geçtiğinden beri MS ürünleri kalite ve konfor açısından tepetaklak. Şirket değerinin sanallığı kesinlikle sizi yanıltmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ocak 2025; 3:24:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Haklısın, ne yapalım.

Ben imaj alıp bir hışımla 24H2'yi yükleyip bir bakacam şimdi.

Olay günlüğü yine noel ağacına dönecek tahminim.

• Daha temiz kurulumda bileşen depon bozuk çıkıyor, restore yapacan 62.3 de takılı kalıyor. Diğer hataları yazmayacam bile. 23H2 imajıma geri döndüm. Benim home sürüm olduğu için 24H2'ye force update'i engellemenin bir yolunu bulmam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim home sürüm olduğu için 24H2'ye force update'i engellemenin bir yolunu bulmam lazım.

Bulursan burada paylaş hocam, hattâ beni de etiketleyebilirsin. Ama güncellemeleri komple uçurmak veya yıllar bazında ertelemek (registry ayarı ile) dışında yol yok benim bildiğim Home sürümde. Güvenlik güncellemeleri falan, onları da es geçeceksin bu durumda tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ocak 2025; 14:53:17 >

bende sandım 23h2 yasaklandıWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  Yiyosa bana yapsa ya 24h2Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ocak 2025; 18:40:34 >

Tabi haber veririm.

Ya erteleme yapacaz, nereye kadar tabi.

Ya dediğin gibi komple engelleyecez, o zaman elle yükleyemez miyiz katalog üzerinden indirip?

Ya da şu dijital lisanlardan pro'ya geçip target olayını yaparız. 100 tl civarında lisanslar.

Beyler farklı bir yol bilen varsa lütfen paylaşsın yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Windows 11 de Gpedit.msc bulunamıyor sorununa çözüm

Burada Windows 1 Home sürüme gpedit.msc kurma var

wintips.org
    How to Block Windows 11 24H2 update on Personal PCs.
    https://www.wintips.org/how-to-block-windows-11-24h2-update-on-personal-pcs
  • İşe yaramayacağını düşündüğüm ve zaten bildiğimiz birtakım kayıt defteri bilgisi paylaşmış Britec09 kanalı. İsterseniz deneyin, Güncelleştirmeleri Kontrol Et butonuna tıklayarak deneyebilirsiniz ayarları yaptıktan sonra ama Home sürümde ama bence beyhude çaba.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ocak 2025; 21:34:32 >
  • Terms kullanıcısına yanıt
    Sorun GPO editör olmaması değil, Home sürüm olması. Bu konsolu sonradan BAT dosyası ile yükleseniz de ayarlar görmezden gelinecektir. En azından benim deneyimlediğim bu şekilde maalesef. Elinizin altında Home makina varsa deneyebilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ocak 2025; 21:33:10 >
  • Terms kullanıcısına yanıt

gpedit sıkıntı değil onu cmd ile yükleniyor da, sorun sadece onun yüklemesiyle çözülecek mi ki

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Home'da çalışmıyormuş bu yöntem malesef

Bu dün paylaştığım elevenforumda'ki target muhabbeti ile aynı şey değil mi

Evet hemen hemen aynı, ama paylaşan kişiler Home sürümden habersiz yaşadıkları için işe yarayacağını umarak paylaşıyor. Elevenforum'da site sahibi Shawn Brink ise Home sürümde sonuç almayı beklemeyin diye uyarı yazmıştı zaten. Copy paste içerik üretenlerden farkı var adamın. X üzerinden DM yoluyla da görüşmüştük sağolsun bu ve farklı hususlarda.

Evet o sitenin ve o adamın da harbiden farklı var. Biliyorum oradaki adminleri.

İşe yaramayacağını biliyorum ama Gpedit'e bakmak için yükledim. Yüklemişken yapayım dursun dedim.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 18 Ocak 2025; 21:52:13 >

Malesef hiç home sürümlü pc yok.

1 ve 2. Metod klasik registry kayıt düzenleyicisi ile ...

ZAten Home olmayanda çalışmadığı ifade edilmiş olan da 3. metot Pro veya Enterprise sürümlüsü için diye yazmışlar.

1. ve 2. hepsinde 3. metod Pro ve Enterprise sürümlülerinde.

Ben de Pro var bu verdiğim adrestekini şahsen denemedim sanal da deneyebilirim Virtualbox ile ama uğraşmak istemedim . Merak eden bakar bir zararı yok.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.