Win11 İot LTSC sürümlerinde TPM olayı yok sanırsam |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (317. sayfa)
-
-
TPM' yi kafaya takmayın. LTSC Sürümüde kurabilirisniz, noemal Windows 11 sürümlerinden birinide. Güncelleme almada sıkıntınız olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smart1978Şuan meraktan Sergei in 2025 sürümlüsünü yükledim. 64 GB RAM li bir ultrabook a .
Virüs filan yok. Rufus ile kurdum direk boot etti.
İçerisinde birçok uygulama var.
İsveç Çakısı misali. Her durumda kullanılanacak TEK bir iso .. Hepsi de 4.9 GB lık bir iso ... 8 GB HIZLI bir usb bellek bile iş görür.
Çok eski Lexar usb 3.0 ama yazma hızı 270 MB okuması da 320 filan olan Windows 8.1 dönemlerinde üretilmiş usb bellekten RAM a Windows 11 PE lisini seçtim. Windows 10 PE de var ama en mantıklısı Windows 11 PE den.
Böylece akla hayale gelen gelmeyen herşey mümkündür... Tek tek yazmak filan sırf uygulamalar aletler isimlerini ve görevlerini sürekli yazılsa çizilse günler sürer bence...
Bence korkulacak birşey yok. Virüs filan yok.
Windows Defender ile sergei Rufusa yazarken Yakalanan dosyalar
-
Onbinlerce dosya olanı ben de tarattım tespit etti. Bazıları virüs değil sadece HackTool imiş. Tespit edilenleri derhal silmek gerekiyor.
-
Bu arada sergei son sürümünde Win8.img çıkarılmış zaten boyutunda düşüş vardı sebebi buymuş :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X