Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Extralarge Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.398
Cevap
209
Favori
316.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiler eskiler XP, win7 zamanları iyiydi be

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Çeviri de varda garip çevirince anlayamıyorum kendi tr dili varsa bakayımWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  yalnız komut dosyasını indirince masa üstüne ve komut dosyasını açınca bir şey olmuyor ondan önce bir şey yapıyorduk onu unuttum yaşlılık kötüWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  NOT komut açılınca devam etmek için herhangi bir tuşa basın diyor basınca komut ekranı kapanıyorWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  EKLEME indiriyor nasıl olduysaWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ocak 2025; 21:20:9 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın açıklaması da yani nasıl kullanılır basitçe olmalıydı :/ Pardon -.- .

Az önce videolu anlatımı olmasaydı ben anlatacaktım ama birileri yapmış:

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]Hatemi Taiyoutube
    UUP dump ile en güncel Windows Sürümlerini İndirin. https://uupdump.net/
    https://www.youtube.com/watch?v=U4F9sBlOFwM&feature=youtu.be
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

Nostalji iyi gelsede kurduğum bir sistemi yıllarca formata gerek kalmadan kullanmak da büyük rahatlık ben memnunum şuan ama 24h2 ile yapay zekaya kurban gidicek gibiyiz sistemi bundan arındırmakta kolay olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler indirdim fakat tek ıso olmadı tek tek klasör oldu video da son aşamada dosya adını girdi iso ya mı döndü çözemedim orayıWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
  • .iso dosyasıdır esas bakılması gereken. Geriye kalanlar artıklardır. Görselden anladığım kadarıyla siz .iso uzantılı dosyayı çıkartmışsınız. Buna gerek haller sadece windows altından güncellemek ilk akla gerekçenizdir sanki. Neyse .

Hedef .iso dosyası oluşturulmasıdır. Dosyaya farklı isim verme veya extract çıkarma filan bunlar keyfi kararlardır.

Bizlere genel olarak .iso lazımdır . Gerisi silinebilir. Yer kaplanandır. İşlem başarılı .iso oluşturmaya yönelik en başta seçilmiş ve .iso dosyası da oluşmuşsa .iso dosyası taşınır başka yere ve geriye kalan tüm klasör ve alt klasörleri filan alayı silinir.

Bir ihtimal bir sorun çıksaydı ortada farklı yerlerde birden fazla geçici klasörlerde ciddi boyutlara ulaşan içerikleri silmek öncelikli olmalıdır onu da indirilmeye ilk başlanan dosyalarda oluşturulan

Remove_Failure_MountDir_TempDir.cmd

dosyasını sağ tıkla yönetici başlatılır ve y denilip enter a basılır kaç defa istenirse. Sonra başarısız olunan tüm klasör silinmesi bu sırayla yapılır.

Kabaca her olasılıkta neler yapılır ve aksilikler gerçekleştiğinde de gözden atlanabilecek diğer klasörlerin de kendi içinde bulup silinmesi gerektiğidir...

Ben bir şey açmadım hocam öyle indi isoyu biliyorum açarsan o dosyalar görünürWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  kısaca alt görseldeki gibi inmediWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• .iso yu oluşturacak şekilde indirilmesine rağmen iso yu oluşturmamışsa kesin bir sorun vardır. Tekrardan indirmeniz gerekiyor.

Klasör ve bulunduğu yolda Türkçe ye has karakterler olmamalı ş ç ı ğ ve boşluk filan olmamalı.

Hocam hallettim galiba salaklık edip bitmeden komut penceresini bitti sanıp kapatıyormuşum videoya bakıp fark ettimWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] birde videodaki gibi 3. seçenekle indirdim pro dahil diğer sürümlerde var sanırım? Çok teşekkürlerWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  alta görseli bıraktım oldu galiba ıso çünküWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

bu seçeneklerle indirdim pro vardır umarımWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Ocak 2025; 5:31:17 >

Halletmişsiniz Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Aynen sayenizdeWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] basit olaymış aslında ama bilmeyince yapamıyorsunWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  bir de klasör adında boşluk falan olmamalıymış olursa indirme başlamıyor gerçektenWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Neyse çözdüm artık lazım olursa buradan indiririm tekrar teşekkürlerWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Ocak 2025; 10:2:14 >
    Hocam önceki yazışmalara biraz gözattım ama tam anlayamadım, senin komut satırı ile ne işin var? ISO'yu indirip Rufus ile USB sürücüye yaz gitsin. Dosya isminde bulunan karakterleri dikkate almana gerek yok bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ocak 2025; 12:36:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

O site komutla ISO indiriyor da ondan. MS ile indirirsem 24h2 veriyor o yüzden 23h2 için oradan indirdimWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  BU ARADA sistemi yeniledim kurdum fakat tuf plus wifi anakartta wifi sürücüsü bir türlü yüklenmiyor ne iş çözemedimWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Ocak 2025; 22:11:55 >
    Anakartın tam modelini yazar mısınız yardımcı olalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt

Teşekkürler gece araştırıp Armoury CrateInstall Tool olan kendi programıyla yükleniyormuş onunla yüklendi bluetooth dahilWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  ne alaka anlamadım bluetooth yüklenmiş gözükse de cihaz bulamıyordu wifi sürücü hiç yoktu aygıt yöneticisinden pc de sürücüyü gösterdim asla yüklemiyor setup zaten açılmıyordu bileWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Madem böyle siteye driveri niye koydunuz yazın bu programla yüklenir diye millet uğraşmasın resmen bozuk sandım canım sıkılmıştıWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Neyse kart TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) işlemci de 5600G yaptım gayet stabil görünüyor sistem ama w11 baya saçmalıyor her haltta şifre diretiyor zorla durduk yere açılışa şifre koydurdu eski cihazda böyle zorlama hiç görmedim bunda tpm belasından sanırım iyice şifre saçmalıkları konuyor işin garibi alışveriş sitesinde oturum açarken bile pc ye mecburen belirlediğim pini istedi Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ocak 2025; 22:11:48 >

güvenlik Microsoft için her şeydir hocam😁😁

Gerçekten suyunu çıkarmışlar şifre pin işininWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  pini kaldırdım bu defa da eposta şifresini istediWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  yerel hesapla kullanmadıkça artık bundan kurtuluş yok gibi yeni tpm olan sistemlerde sanırımWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Ben yerel hesapla kullanıyorum bahsettiğiniz şifre isteme durumu söz konusu değil. W11 24H2 deyim.

Bende öyle kurdum da lisans girmek için lazım oldu mecbur açtım ama w10 da bu dayatma yoktu istersen ms hesabı açıkken de şifre olmasın derdik olurdu bunda olmuyorWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Eyvah çakal ms yeni sistemi görünce bana 24h2 tavsiye ediyorWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.