Şimdi Ara

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.472
Cevap
208
Favori
320.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu son güncellemede sorun var sanırım bir arkadaşım sürekli bu tür hatalar alıyormuş.

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
  • Adamlar tüm donanımları destek listesinden çıkarıp 24H2 yi kolay ulaşılabilen değil arzulanan bir os haline getirmeye çalışıyor. 

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Kendisi bile başlı başına sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • win11 kackere silip geri döndüm belirsiz, stabil olamadi bir turlu,win 10 performans editions kurdum , defender sokukten kaldirilmis, tum gereksiz seyler silinmis, guncelleme alabiliyor, mağaza calisiyor,esekten inip ata binmis gibi oldum, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 18 Şubat 2025; 17:24:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Eskileri engelleyeceğim diye 24h2 çıkardılar yeniler bile düzgün çalışmıyor 24h2 de  

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazdığınız vatandaş beni engellemiş, kendisiyle hiç yazışmadım da. Enteresan.

24H2 ile ilgili, donanım desteğini azaltmaları bakımından Microsoft bir teşekkürü hak etti. Millet zaten evlerden ırak diyor, isabet yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Şubat 2025; 19:41:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bakalım daha neler yapacak ms izlemede kalalım  Bakarsın 2026 da bir süper iş daha yapıp w12 çıkartıp bu defada 3 bin 5 bin serisi işlemcilerin w12 desteği yok der ama 25H2 de yine eski dediği sistemleri kullananlar w12 kurar bunu gören ms hemen 26H2 çıkartıp bunu engeller fakat oda ne yeni çıkan 6 bin 7 bin serisi işlemciler 26H2 de yine sapıtır 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Android gibi Yapsın Hersene Yeni Sistem adı çıkarsın 5yıllık Güncelleme desteği versin :)

• MrChame kullanıcısına yanıt

Zaten durum oraya gidiyor gibiWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• 24H2 de nvme sürücüler düşmeye başlamıştı özellikle oyunda. 23h2 kurdum güncelleme yapmadan denedim sorun yoktu windows update de opsiyonel güncellemelerde çıkan intel sürücüsünü yüklediğimde tekrar düşmeye başladılar sorun o sürücüymüş. Yalnız ard arda 2 sistemi sıfırdan kurup denediğimde 23h2(kasım iso) nin hızı vistadan xp ye geçermiş gibi geldi 24h2(şubat iso) hantal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Şubat 2025; 17:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.