uupdump dan farkı ne hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (323. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Microsoft un aylık tazelediği iso lardır. uudump a nazaran pek güncel sayılmazlar. Ama aramızda illa Microsoft iso su isteyenler içindir. Veya iso oluşturmak istemeyenlere ama nispi güncel ve hazır iso talep edenler için.
Tavsiyem uupdump ile en günceli entegreli özelleştirmeli olanlardan yanadır.
-
Beyler siper alın bugün salı :D
-
23H2 ye gelmiş
-
Başına bela alacaksın :-)
-
Bela 24H2 23H2 de sıkıntı yok onun kadar
-
(24H2'deyim) 26100.3194'e güncelledim.
Hızlı yükledi.
/AnalyzeComponentStore temizliği yapıldı, sfc ve dism hata yok. (analyze sabit 2 hatası duruyor hala ok)
Bakalım önümüzdeki günlerde ne göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Şubat 2025; 2:27:53 > -
ben korktum. malum geçenlerde ne işler açtı başıma, biliyorsunuz. 22h2'ye çakıldım, kaldım :-)
-
+1.
Hocam 22H2'de iken, geçen süre zarfında size otomatik zorlama yoluyla 23H2 veya 24H2'yi yükletmedi mi Windows Update denen terörist?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Şubat 2025; 22:30:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Update kapalı hocam. Uygulamayı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 11 Şubat 2025; 22:40:10 >
-
Ses aletini bilmem de 23h2 de 24h2 kadar sıkıntı yok o yüzden geçmiyorum bekliyor 24h2 update de
Bu arada güncellemeyi kapatmak da bir yere kadar ilerde mecbur açacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Şubat 2025; 0:19:39 > -
Bende bayadır bekliyor öyle sende nasıl izinsiz yüklendi ilginç
-
Yüklenmedi hocam. Arkadaşa yüklendi mi diye sordum sadece ve 22H2 bendeki. Güncellemeler kendi kendine bug'da kaldı sanırım. Ben de ellemedim işime geldiği için. Ama tekrar uyanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Şubat 2025; 2:29:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
He tamam ben sana da yüklendi sandım
o arkadaşa yüklenmişti galiba yanlış hatırlamıyorsam
-
Home'da işe yaramıyordu. Pro sanırım sizdeki.
-
Home,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X