Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (322. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Abi kimse böyle salak bir sorun olduğuna inanmaz nasıl yazsam diyordum.
Ulan önizlemeyi yükledikten sonra bir tuhaflık var imleçte arada yuvarlak çıkıp çıkıp duruyor. Yahu işlem vs yok, arada lap diye çıkıyor. Hep gözüm takılıyor dikkatimi dağıtıyordu. Sorun bende mi acaba dedim imajla önceki sürüme döndüm sıkıntı yok. Tekrar ön izlemeyi yükledim yine ara ara çıkmaya başladı. Merak ettim tam bulut sıfırlama yapayım dedim. Herşeyi yeniden aynı senaryomla kurdum yine aynı.
Şu an laptop'tan yazıyorum, bu satırları yazarken iki kere yuvarlak çıktı imleçte.
Kodumunun bunlar hangi otu içiyorsa ben de istiyorum.
-
Bir Win11 yorumu:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir sonraki güncellemede imleç yerine hıyar çıkarsa şaşırmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
HWiNFO uygulamasının kendisi sorunlu olabilir. Silin oni ...
-
YOK hocam yıllardır kullanırım hiç bu sorunu görmemiştim
sorun da değil aslında gıcık olan her açışta uyarması Windows'un
-
Hocam Hwinfo64 programının bulunduğu klasördeki exe dosyasına sağ tık yapıp, özellikler deyip, orada uyumluluk sekmesinde "bu programı hep yönetici olarak çalıştır" gibi bir seçenek olacak. Onu işaretleyip kaydedin. Bu sorun olmaması lazım sonraki başlatmalar esnasında.
Method 2'de anlatılmış dediğim şekil:
https://www.top-password.com/blog/make-your-program-always-run-as-administrator/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Şubat 2025; 16:46:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurup silmiştim exe kurulum dosyasını tamam indirip denerim
-
Kurulum dosyasını değil, programı açan exe dosyasına yapacaksınız bunu. Kurulum sonrası normal açarken çalışan launcher için yani (HWInfo64.exe gibi bir şeydi).
He tamam ben kurulum dosyası sandım
hemen deniyorum
-
Onur un ilk tavsiyesi uyumluluk tan hep yönetici çalıştır da netice odaklı çözümdür. Ben biraz da kökten çözüme bakmıştım neden böyle yapıyor ve nedenine bakarak oradan o halde çözüm yaklaşımım önceliklidir. Onur ınki şuan için en ideali size .
-
@programmer_onur yaptım oldu gibi bakalım sonraki pc açılışında ne yapacak
@smart1978 valla hocam 12 yıllık w11 yüklü sistemde hiç böyle saçmalık olmadı demek ki yeni sistemlerde w11 böyle saçmalıyor
-
Oldu galiba bugün de normal açıldı ama exe değil de kısa yol dosyasından oluyor o ayar
-
Kısayol da esasen exe'yi hedefliyor dolaylı olarak. Yani ayarı kısayol üzerinden yaptığınızda sağ el ile sol kulağa ulaşmak gibi oluyor ve sonuç değişmiyor hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Şubat 2025; 2:58:53 >
Yok ben şu yüzden dedim programın kurulu olduğu klasöre girdim oradaki programı açma dosyasında senin linkte verdiğin tarifteki gibi uyumluluk seçeneği seç yok sadece kısa yoldan yapılış tarifi var onu yaptım ama uyumluluk ayarından da oluyor görünüyor zaten bakınca
-
Selam herkese.
Yine klasik Windows bugı ile karşı karşıyayım. İndirdiğim, sildiğim veya oluşturduğum dosyaları F5 atmadan veya Exlorer’ı yeniden başlatmadan göremiyorum. Windows Explorer, otomatik refresh atmıyor. Çoğu şeyi denedim ama sonuca ulaşamadım. DontRefresh diye regedit komutu var onu denemedim ama onuda deneyeceğim. Bu tarz bug başına gelip düzelten var mı?
UAC ayarını policyden kapatabilirsin veya direkt UAC yazıp kapatabilirsin. Windows format attıktan sonra ilk yaptığım işlemdir.
files.rg-adguard.net
Windows 11, version 24H2 [26100.2894] (Updated January 2025) :: Turkish :: Select file :: List of files by Microsoft®https://files.rg-adguard.net/files/2fa711d0-b84c-65eb-0b78-907dd3416b40 -
Neyse hallettik ama dediğin de aklımda bulunsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X