Vanguard anti hile sistemi sistemin ciğerine işliyor, ileride Windows 11 TPM 2.0 zorunlu diyebilir riot games belli olmaz hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Windows 11, TPM 2.0 modülü olmayan bilgisayarlarda bazı oyunları çalıştırmıyor (2. sayfa)
-
-
Gerçekten valorand oynamıyorum hileciler içinse iyi ama TPM 2.0 bahanesi ile Windows 11 bile kurulmuyor kurulsa da yok güncelleme gelmiyor yok geri dön bilmem ne sinirlendim açıkçası umarım daha sonra başka oyunlarda zorunluluk olmaz Windows 10 dan geçmeyeceğim bu gidişle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rockies
şu hata ekranının stili bile win 7'den beri aynı nasıl windows 11 buİşletim sistemi geliştirmeleri teknoloji, performans, optimizasyon, güvenlik ve servis ile değerlendirilir. Oradaki metnin janjanlı olması geliştirme değildir. Boş beleş yorum yapmayın.
-
Gerekirse Valorant oynanmaz, piyasada oyundan bol ne var. Zaten alayı birbirinin kopyası online battle royal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8.1 performans olarak en iyisi, estetik olarak Win7.
-
sana mı sorucam yorum yaparken hayırdır?
-
Windows 11 kurabilmek için TPM 2.0 gerekmiyor muydu? Yani oyunu oynamayı bırak w11 kurmak için gerekiyor diye yazıyordu internette.
-
quote:
Orijinalden alıntı: in watermelon sugarWindows 11 kurabilmek için TPM 2.0 gerekmiyor muydu? Yani oyunu oynamayı bırak w11 kurmak için gerekiyor diye yazıyordu internette.
TPM çıkarılmış paketler var onları kuranlar için büyük ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 8 Eylül 2021; 0:12:50 > -
ÇOK TA FİFİ kendi çalıp kendi oynar MS bu kafayla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Eylül 2021; 0:29:46 > -
Nvidia varken niye amd kullanayım :(
-
Artık kesin olarak ikna oldum, DonanımHaber editöryal ekibi clickbait kasıyor.
Birkaç mesaj üstümde sizin yaptığınız erken ve beceriksiz habercilik sebebi ile Windows 11'i tpm 2.0 olmayan sisteme kuramayacağını düşünen var... Gerçekten işe yaramaz bir habercilik anlayışınız var. Tek yapmanız gereken haberi yazarken Windows 11'in beta sürümünde olduğu, nihai sürümde bunun değiştirilebileceği idi... Ki, siz elektronik ve PC konusunda bilgi sahibi olan bir ekip iseniz, zaten Microsoft'un ciğerini bilirsiniz. Ne yapıp ne yapmayacağını sezebilir ve "muhtemelen tpm 2.0 olmadan kurulum yapacaksınız da henüz kesin değil" diyebilirdiniz. Ha yok, PC dünyasına o kadar bile hakim değilseniz zaten yapmayın abi bu işi...
Sevgili DonanımHaber üyeleri: Windows 11 beta sürümüdür. Nihai sürüme kadar daha bir çok şey değişir. Okuduğunuz her şeye itibar etmeyiniz. Nihai sürüm çıkana kadar çok şey değişir. DonanımHaber editöryal ekibi haberini yaparken öncelikle bu durumun altını çizmeden yazıyor. Sallapati iş yaptıkları için olduğunu sanıyordum. Neticede kendileri pek bir şey yapmıyorlar. Bayağı hazırcılar. Genel olarak dünyada yayınlanan haberleri özet geçerek çeviri yapıyorlar. Ama artık iyice kanaat getirdim ki bildiğin clickbait kasıyorlar. Amaçları sağlıklı bilgiyi yaymak veya mevcut bilgiyi sağlıklı şekilde yaymak değil, tıklanmak gibi duruyor.
Bu sebeple genel olarak DonanımHaber editöryal ekibinin haberlerine itibar etmeyiniz. çoğunuzun yabancı dili var. Kaynağından okuyunuz. Daha sağlıklı olur.
------
Bazı oyunlar hile yapmayı engellemek için tpm 2.0 isteyebilir. Bu ayrı. Her oyunda durum farklı olacaktır. Ama nihayetinde, tpm2.0 chipiniz yoksa, bazı oyunları oynayamaz hale gelebilirsiniz. Bu durum yaşanırsa, Windows 10'a geçseniz de çalışmayan oyunların olmasına gidebilir. Tamamen oyun üreticisinin kararıdır. Yaşanmadan bilemeyiz. Yaşayıp göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 8 Eylül 2021; 11:12:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TPM hakkındaki çok eski haberleri hatırlayanlar var mı? Bu teknoloji daha çok yazılım korsanlığına karşı kullanımından bahsediyordu. Bu donanım sayesinde korsan yazılım kullanımı ciddi anlamda engellenecek deniyorsu. Geneldede photoshop gibi yazılımlar örnek veriliyordu.
Şimdi ise işin bu tarafından bahseden yok (yada rastlamadım).
Vista II kokusu alıyorum.
-
TPM zaten o amaçla üretildi. Anakart vs içine takılan elemanların seri numaralarını alıp HWID bann çakabilmek için yapmışlardı bunu.
Fakat hesaba katılmayan şey korsanlığın güvenlik Dünyasından her zaman 10 adım önde olması. Sen TPM geliştirirsin adam TPM'in açığını bulur exploit yazar yine crack kullanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: in watermelon sugarWindows 11 kurabilmek için TPM 2.0 gerekmiyor muydu? Yani oyunu oynamayı bırak w11 kurmak için gerekiyor diye yazıyordu internette.
ISO ile kurulurken sormuyor deniyor.
Ben update üzerinden kurdum. TPM'i es geçmesi için kurulumda bir DLL dosyasını değiştirmek yetiyor. Şuan güncelleme de alıyor. Tam sürüm için zorunlu tutsa dahi Rusya ve Çin gibi ülkelerde TPM yasal olarak mümkün değil deniyor. O sürümü kullanırız.
5 ekimde dağıtımı başlayacak. Önce Insider programına dahil olanlara sonra ABD gibi bölgelere. Çok geçmeden zaten İnternete İSO dosyaları düşer. Direk Microsoft Update den indirmek için beklemek gerek. Microsoft sunucuları birgün de bütün yükü kaldıramaz
güzel yazmışsın haklısın ama bunu tüm donanım siteleri yazıyor dediğin gibi ilerde ms w11 kuran az olunca mecbur geri vites yapabilir bekleyip görelim
Ayrıca yazıyoruz çünkü çok komik ms yazıp boşalıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Eylül 2021; 20:26:36 > -
Riot games kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Normal sistemde bile kafasına göre oyunu açmayabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rockiessana mı sorucam yorum yaparken hayırdır?
Klasik, aferin. En ufak zeka belirtisi yok.
-
Win10 ve win11 i paralel kurabilecek miyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X