|
Bildirim
windows 7den sonrası sarmadı. sürekli en son işletim sistemini kullanıyorum ama hiçbiri w7nin verdiği pc kullanıyorum hissini veremedi. 8 ve 8.1 facia gibiydi elinde mause ile tablet kullanıyormuşsun gibi. 10 ile durumu toparladılar 11 ise 10un tema yüklenmiş hali gibi. ben arada virtualbox üzerinden w7 w98 falan kullanıp duygulanıyorum.
|
Güncellendikce daha beter olan Windows.
|
her yeni windows surumu yerleri degistirilmis kullanissiz hale getirilmis arayuz ve zorla entegre edilerek insanlara zorla kullandirilmaya calisan microsoft hizmetleri demek. gercekden yenilikci ise yarayan bir ozellik yeni bir yazilim nadiren geliyor.
|
11 daha yeni çıktı hasta mısınız ne 12'si... |
Burada windows 7 öven liselilere bakmayın. Onlar windows'u internet kafede cs oynadıkları sistem olarak düşünüyor. Durduk yere windows çökerdi, bir dosya silerek sistemin içinden geçmeniz mümkündü mesela. Driver falan öyle otomaitk yüklenmezdi. fellik fellik driver arardınız. eğer önceden depolamadıysanız vay halinize, internete çıkamadığınız için indirme şansınız yok. yallah bilgisayarcıya. İnsanlar geçmiş fetişizminden vazgeçemiyor, mis gibi sistem yapmışlar. Windows 7'de bir oyunun ya da yüklediğiniz programın sorunsuz açılması mucizeydi mesela. Sonunda ikide bir format atmadan kullanabileceğimiz sistem yaptı adamlar.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Şimdi gelir son windows bükücüler.. Giydirenler, kötüleyenler, aşağılayanlar.. izliyoruz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
11 daha yeni çıktı hasta mısınız ne 12'si... |
Sana mı sorcaz 🧐 |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sen de haklısın :D |
|
Dejavu oldum 1-2 hafta önce de vardı bu haber ve haber fake denmişti diye hatırlıyorum. Umarım win 11 ile aynı sistemi ister ve 11 sahipleri ücretsiz geçiş yaparlar daha yeni oem lisans almıştım boşa gitmesin. Hala çok sıkıntılı win 11 ne zaman toparlarlar belli değil hala tarayıcılar çöküyor grafik kartıyla alakalı olarak,sürücüler bile tam oturmuş değil. |
|