Şimdi Ara

Windows 12, abonelik tabanlı işletim sistemi olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    O değil de her format atmada GB'larca iso indirip flash belleğe yazmak artık çağ dışı. İso dosyası 250 300MB'lık ufak bir şey olsun.

Kurulum başladığında kurmak istediğimiz sürüme göre gerekli dosyaları MS sunucusundan çekip kursun. Kurulum isosu sadece dosyaları internetten çekip kurmak için gerekli olan setup.exe ve temel donanım sürücülerini içersin.

Böyle bir şey çok güzel olur. Abonelik falan geçsinler bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Ekim 2023; 21:14:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt
    Aynısı browserlar için de konuşuluyordu, senden faydalandığı sürece herşey ücretsizdir. bedava peynir fare kapanında olur. Apple paragöz olabilir ama işletim sistemlerini ömürlük hazırlıyorlar. neredeyse 4 senedir format atmadan aynı performansta kullandığım pro2015 var güncel windowsla kıyaslanamaz bile windows çöpten ibaret.

• Google hali hazırda chrome os işletim sistemini online olarak uzun zamandır denedi bende veri kurtarmalarda kullanıyorum gayet de stabil. bilgisayarda veri saklamak yavaş yavaş hayal olacak fakat bunu onedrive gibi saçma sapan bir veri yedekleme ile yapacaksa vay halimize :) hayırlısı kimse para vermez buna, günümüzün winrarı garibim.

• işlemez o sistem

• Linux var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.