Şimdi Ara

Windows 12, abonelik tabanlı işletim sistemi olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak ise abonelik sistemi son kullanıcının tepesinde Demokles'in kılıcı gibi duruyor. Suistimale açık ve suistimal de ediliyor, edilecek de.

• joven kullanıcısına yanıt

Kredi kartından ne gibi yazışmalarınızı resimlerinizi vs alıyorlardı?

• Windows'unuz kaçak olduğu için buluttaki dosyalarınıza el konmuştur. Lisans almanız durumunda dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

gibi mesaj da görürüz yakında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 6 Ekim 2023; 11:56:9 >
  • acr kullanıcısına yanıt

Afederseniz iç çamaşırımıza kadar ne aldığımız biliniyor daha ne olsun anbe an tüm harcamalar takip ediliyor.özel hayatmı kalıyor.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    2027'ye kadar gider ama ondan sonra sıkıntı.

• Öyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

Verilerinizin alınması başka bir şey. Kredi kartı 1 se bu 100 birim etki. İkisi aynı şeyler değil. Oluşturulan veri ve kayıtlar şu an bütün büyük teknoloji şirketlerinin en büyük gelir kalemi. Devletlerin en önem verdiği şey. Android boşuna bedava kullanılmıyor.

• Bir IS'e abonelik için para vermem. yeterince kendilerine bağımlı yaptılar, yeter. Çok zorlarlarsa -ki en iyi ihtimal 5 yıl sürer yaygınlaşması- linux orada.

• Apple gibi para göz firma bile işletim sistemini, ofis uygulamalarını ve güncellemelerini ücretsiz veriyor. Bence Microsoft bütün yapay zekayı ücrete bağlayarak ayıracak. Yapay zeka kullanmak isteyen bu abonelikleri almak durumda kalacak. Buluttan bile win 12 kullanabileceksiniz. Eğer para verirseniz tabi. Biz fakirler düz win 11 veya zekasız 12 kullanacağız tabi. Kimse yapay zekanın bedava olarak kalacağını zannetmesin. 1-2 yıla hatırı sayılır bir ücreti olan aboneliğiniz hayırlı olsun.

• TITAN kullanıcısına yanıt

Windows 11 gayet güzelken windows 10 da kalmaya gerek yok bence. Destek kesilmez sıkıntı çıkarmazsa yıllarca kullanılır tabi. Piyasada alternatifi olmayan bir yazılım olduğundan ücretli abonelik sistemine geçse bile mecbur üye olurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik ne la, öyle işletim sistemi mi olur? Sanki dijital video yayını ;/

Ayrıca linux benzeri işletim sistemleri pasta payını büyütsün mü istiyorlar?

• eteksen kullanıcısına yanıt

Zaten donumun etiketine kaa bile biliyor herifçiooğulları.

Daha n'apalım, açıp webcama domamalım, çapını da ölçsünler...???

• rabitelli kullanıcısına yanıt

Demek ki vakti geldi :)

• Windows 11 e geçtim ve uzunca kullandım. Aşırı izlendiğimi ve arka planda çok fazla şey çalıştırdığını düşündüm ve bugün w10 a geri döndüm. Yazılar daha bir keskin görünüyor ve bariz daha hızlı. 11`e alışınca biraz tuhaf geldi. Diğer makinaya da windows 7 kurdum. Uçak mübarek. Win 7 64bit kullansam directx ile bizi tıkarlar. Ltsc mi denesem yoksa superlite mi arada kaldım. Microsoft bir taraftan, google bir taraftan aldığımız nefesi bile kaydediyorlar, herşeyi log luyorlar. Ses, görüntü tanıma da başladı. Ortam dinleme, konuşulanlardan hisse çıkarma ona göre reklam gösterme, bilgisarda yaptıklarınla, telefonda yaptıklarını birbiriyle eşleştirme, lokasyon takip say say bitmez. Birazcık işlerini zorlaştırayım.

• Win10 iyi ama olmazsa her geçen gün Linux/Pardus a daha da yaklaşıyorum, kendileri bilir. Son sürüm Pardus'u çok başarılı buldum. Şimdilik Hyper-V üzerinden Pardus kullanmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 7 Ekim 2023; 02:46:03 >
  • eteksen kullanıcısına yanıt

Valla eskiden otoket idi fotoşok idi, eşek gibi mahkumduk findoza... Ama yaş 50 melli demem, tepem attığı an geçerim linux'a. Zaten artık bu dediklerim de sanırsam linux'ta da çalışmakta.

• Bi paralı yapmadığınız bu kalmıştı bravo bunuda paralı yaptınız

• Windows 11 LTSC çıksın o daha çok kullanılabilir hafif olursa. (Gelecek yıl)

• Consumer Edition zaten abonelik gerektirmiyor ama abonelik sistemi de kurumsal odakli olarak var yani herkese Windows 12 var ..

No, of course 'Windows 12' won't require a subscription to use it | Windows Central

Bulut tabanli olmasinin nimetleri de olmali herkese ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.