|
Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar (2. sayfa)
-
-
Lan yapay zeka diye bisey yok, bunlar fazla insan cekmek icin bu adla duyruldu ama yeter artik yapay zeka denilen sistemleri bilenlerin dogrulari soylemeleri gerekiyo cok gereksiz pirim kasiliyo bunun üzerinden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesseniz geçmem. 11'e bile geçmedik
-
Bir durun aga ya
-
Windows 11 her yönüyle 10'a bin basar. Kullanıcıların büyük bir kısmı windows 11'in daha yüksek ram, daha güçlü islemci ve TPM 2.0 gibi ozellikleri aktiflestirebilecek anakart, directx12 uyumlu grafik kartı vs gereksinimi yüzünden yüzünden windows 10 kullanıyor. Isyerinde windows 10 kullanıyorum, yeminle windows XP kullanıyormuş hissi veriyor.
Windows 11'e 23H2 sürümüyle geçtim. Gayet stabil çalışıyor. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Windows 12'nin beklenenden erken gelmesinin sebebi yapay zeka ile ilgili olabilir. Yeni bir isimle pazarda bir etki yaratmak isteniyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 4 Aralık 2023; 14:3:58 >
Windows 11 pişmanlıktır
Yalnız Windows 7'ye stabil diyip 8'e dememek abes kaçmış. Windows 8 sanılanın aksine 7'den bile daha stabildi. Çok kötü böyle antik dönemden kalma bir bilgisayarınız yoksa eli yüzü düzgün bir bilgisayarınız varsa Windows 8 ile daha iyi randıman alıyordunuz 7'den. Tutmamasının sebebi ise kullanıcı alışkanlıklarını hiçe sayıp gudubet Metro tablet arayüzünü dayatmasıydı. Windows 10 ise daha düne kadar yerden yere vuruluyordu şöyle kötü böyle sorunları var diye 11 çıktığı gibi yere göğe sığdırılmamaya başlandı. Demek ki neymiş Windows hiçbir zaman stabil olmadı, daha da kötüleşti ve bize kötü olan önceki sürümü bile aratır oldu.
-
Hangi nesil çıksa bir önceki nesil iyi oluyor. xp varken win7 sorunlu idi. win8 çıktı win7 iyi oldu sonra. Win8 pek tutulmadı. Win 10 çıktı, win 7 kötü oldu. Şimdi 12 çıkınca 11 iyi olur.
-
2030 gibi olabilir
-
Arkada 7/24 güncelleme yapan "işletim sistemi" olmaz olsun. Gelme, sen hiç gelme diyoruz
Ah be Xp, sen ne güzel bir işletim sistemiydin de yerine bir tane bile ana amacı "işletim sistemi" olan program yapamadılar
-
En çok bok atılan sürüm vista bence. Ne 8 ne 11 onun tahtını alamadı. Hepimiz çağın gerisindeki pclerimize vista kurduk ve ağladık ama xp den çok da kötü değildi bence.
onun kadar lezzetlisini görmedim. hayır o görünüme dönse mac satar millet onun için
-
tarihi eser bilgisayar değiştir sonra windows 11 kullan
-
AMD islemcileri icin neden boyle bir aciklama yapmiyor :)))
-
Windows XP ye gecis ASIL sancili ve cok sikayetler oldu .... Donanimsal gereksinimler yuzunden ...
Yani Windows 11 gibi degil daha da agir idi...
Ama ironiye bakin en populer Windows ZP sevilen oldu ...
Ayni seyler Windows 7 icin de oldu ...
Gariptir Windows 8.1 icin de hafiften oldu ama Windows 10 ile kurtarici oldu Windows 10 suan icin populer
Yani suan hangisi cok iyidir diyorsan mazisinde o kadar nefret ediliyordu sanciliydi ...
Sorun aslinda elinizdeki PC ve bilesenlerin uretici firmalarin duzgun ve test edilmis suruculeri programlari olmayisindan kaynakli sorunlardir.
Ya da zaten destegi yoktur insanlar inadina yukler ve kacinilmaz son niye calismiyoor veta niye yavasss diye sikayetler yapmasi da ne ABSURT ve ironi .
Bazi insanlar gariptir. Azinlikta olanlar veya maddi olarak iyi olanlar zaten uyumlu donanimlardadir.
Elbette arada olagan sorunlar vardir bunlar zaten er yada gec cozuluyor ama destegi olmayan donanim veya sistemlere niye destek cozum verilsin ki ...
-
Windows 11 Laf atanlar sanırım core 2 dou ile kullanıyorlar. donanım yükselt donanım!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X