Şimdi Ara

Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xiaomi gibi aynı kullanıcıları gram dinlemeyip inatlaşıp devam ediyor Microsoft kullanıcılar xiaomide reklam , bug ustune bug bidirmekten bıktı şirket en ufak gram müdahale etmedi Microsoft’ta aynı yoldan devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mistafa87 M kullanıcısına yanıt
    +1. Ayrıca işletim sistemini kendi belirlediği kurallar ve dayatmalar çerçevesinde kullandırmak zorunda bırakmalarına dair seviyeyi daha da yükseltmişlerdir. Group Policy ayarlarını bile sallamayan bir yapı haline geldi, daha ne olsun. Windows 7'den sonra özgürlük kavramı bitti Windows için. Net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmadan yeni versiyon geliyor ama beğenen yok.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Sol tarafa alabilirsin. Taskbar ayarlarına bak görürsün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt
    13. Nesil i7 işlemci ve 16 GB DDR5 ramli yeni Asus Zenbook Oled'imle bile nefret ettim Windows 11'den. Heralde beğenenler de sadece youtube, tiktok, forum falan için kullanıyor. Encode/Decode, render, transfer, dosya kopyalama, tepki süresi, kitlenmeler, her konuda windows 10'dan 2 kat yavaş!

Acrobat Pro ile 10 word, 10 pdf dosyayı birleştir bakalım. Windows 10'da 1 dakika sürerken, windows 11'de kitleniyor :D

Outlook windows 10'da düzgünken windows 11'de formatı kayıyor ve senkronize olmuyor, kendi kendine email siliyor! Windows 11 vallahi vaktimi harcıyor. Sildim kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Aralık 2023; 19:13:1 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

bu söylediklerinin hepsini yapıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. muhtemelen temiz windows kurmayı bilmiyorsunuz.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen halkın 90%'ı gibi yavaş nedir, yalan nedir anlamıyorsun dostum. Yeni laptoplarla gelen windows 11'ler ne kadar kirli olabilir acaba? Şimdi sen 5 yıldır windows 11 kurulu sanıyorsun heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Aralık 2023; 20:53:52 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

hocam bunu grafikere mi söylüyorsun? Windows 11 içinden geçiyorum hergün. sıfır sıkıntı. senin donanımdan 1 tık altı.

• Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Grafiker hocam, tamam grafikle uğraştın güzel. Age of empires oynarken her 3 açılışın birinde dpi ölçekleme yapamıyor windows 11. Yazılar küçücük kalıyor oyunda. Team meeting yapıyoruz, bluetooth kulaklıpa sesi 1 veriyorsan 1 veremiyorsun. Type C'den görüntü aktardığında monitörlerden birinde 60 hz üzerine çıkmıyor. Windows 10'da bunların hiçbirini yaşamıyorum aynı laptopla hem de.

Küçük excel, word, primavera, ms project, cad gibi dosyalardan oluşan 4-5 GB dosyayı her akşam yedeklemem gerekiyor. Windows 10'da ortalama 15 mb/s alıyorken windows 11'de 300-400 kb/s larla gidiyor nerdeyse.

Bütün bunlar aynı laptopa windows 10 kurduğum da ve diğer laptoplarımda olmuyor. Hadi windows 11 süper diyelim ama ben kuramıyorum mesela. E o zaman windows 10 da niye öyle olmuyor? Onu kuran başkası mı? :D

• windows devri bitti... niye windows diyorsunuz?...

• XP gibisi gelmez. Win7 ' yi bile zor bıraktık. 10 iyi şimdilik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.