Şimdi Ara

Windows 2000 dosya paylaşımı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm protokolleri yüklememe ve ağdaki 2003 server'da izinleri olmasına rağmen windows2000 yüklü makinemden ağdaki diğer makinelerin ve doğal olarak server'in paylaşıma açtığı dosyaları göremiyorum (my network places). Internet bağlantısı, e-mail programı gibi hizmetlerde hiçbir sorun yok. Hata uyarısı: authentication package is unknown (event 1364). Lütfen yardımcı olun, basit gibi görünmesine rağmen işin içinden çıkamadım...

• konu1
    konu2
    konu3
    yukarıdaki üç konuya bakın.
    bilgisayarım>özellikler>ağ kimliği sekmesinden "ağ kimliği" bölümünü tıklayıp windows2000 kurulu makinanızı ağ üzerinde tanımlamalısınız.sihirbazın adımlarını izleyin ve bilgisayar için ağ kimliği oluşturun...
    kurduğunuz ağdaki bilgisayarlar aynı çalışma grubu üyesi olmalı ya da etki alanı(ne şekilde tanımladıysanız).

• Verdiğiniz konuları inceledim teşekkür ederim. Ama bu tanımlamaları zaten yapmıştım. Domain yapımız yok, workgroup'la çalışıyoruz. Yani kendi makinemde bilgisayar adı ve workgroup ayarları tamam. Ve 2003 server'da paylaşıma dahil edildi benim makinem de. TCP/IP özelliklerinden istemci protokolünü de yükledim. Uyumsuzluk olma ihtimali var mı (2000-2003), benzer şeyler yaşayan arkadaşlar mesaj atsınlar lütfen...
  • virüs taraması yaptırmanı tavsiye ediyorum. bizde de aynı sorun çıkmıştı, sebebi virüsmüş.
  • "bilgisayar ara" özelliğini kullanarak(diğer bilgisayarların ismini yazıp arama kutusuna) yerel ağı bir tarayın.yerel ağı taradıktan sonra diğer makinaları görmesi gerekir.
  • Virüs saptaması doğruydu, teşekkür ederim. Forumda yeniyim, varsa bi oy verme modeli öğretin de teşekkür kuru kuru kalmasın. Diğer arakadaşa da teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

virüs taraması yaptırmanı tavsiye ediyorum. bizde de aynı sorun çıkmıştı, sebebi virüsmüş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 Dosya sürüklenmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.