arkadaşlar online oyun oynarken (3-5 tane aynı anda açıyorum ücret karşılığı Bota bırakıyorum charları) şöyle bi sorun var windows xp home edition kullanıyordum cpuyu açtığın oyun ve programa göre kullanıyordu bilgisayar yani yavaş yavaş %desi artıyordu fakat windows 7 64 bit'e geçtim çok güzel bi özelliği var bütün oyunları simge durumuna küçülttüğümde %1-5 arası kullanıyor cpuyu fakat oyuna geçtiğimde %100 yapıyor ve cpu oyunda kitleniyor (yanlış anlaşılmasın oyun yada pc kitlenmiyor ) oyunda sabit kalıyor oyun çalışıyor herşey normal fakat msn,face,klasörler vs arasında geçiş yapamıyorum... bu sorunu nasıl düzeltebilirim
intel pentium 4 presscot multi cpu 4 gb ram (3.12 mb kullanılabilir ram ( bu sorunda var,4 gb nin 3.12sini görüyor) ) ati sappire 512 mb gddr5 128 bit ekran kartı 800 wat PSU
Daha ne olsn xD
bide ek olarak hp dx6120 mt compaq bilgisayar ( biosu overclock ve ram frequency ayarına izin vermiyor)
HP sana ayar oluyorum xDD
arkadaşim oyun oynamayi birakip kitap oku diycem :) şaka bi yana format atabiliyosan format at sorun devam ederse bişiler düşünürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: abbozkurt
arkadaşim oyun oynamayi birakip kitap oku diycem :) şaka bi yana format atabiliyosan format at sorun devam ederse bişiler düşünürüz.
iyiki demedin :D ((= darılırdım yoksa xD :P =) , format atıldı zaten 2. kuruşum virüs düşünüyorsan alakası yok ((= sistem temiz dosyalarda bozukluk yok özellikle isoydu ve rar olarak çıkardım dosyalarda bi sorun yok yani =)) tek sorunu %100 cpuya takılması doğal olarak diğer işlemlere geçiş hakkı vermiyor ... işlemlerden öncelik atadan düşük yapıyorum fakat o ramle ilgili galiba bi etkisi olmadı yapabileceğim başka birşey varmı oyuna cpunun şu kadarını kullan gerisi sana yasak cezalısın gibi bişey ? :D ((=
HP ( Hain Pırasa) :D Biosa izin vermiyo sahiplenmişş ayarımm sana xD
uppp ! bu aarada bir oyunun yada programın işlemci yada rami ne kadar kullanmasını ayarlıyabilirmiyiz yada böle bi program varmıdır ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme