Şimdi Ara

windows 7 %100 CPU sorunu :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar online oyun oynarken (3-5 tane aynı anda açıyorum ücret karşılığı Bota bırakıyorum charları) şöyle bi sorun var windows xp home edition kullanıyordum cpuyu açtığın oyun ve programa göre kullanıyordu bilgisayar yani yavaş yavaş %desi artıyordu fakat windows 7 64 bit'e geçtim çok güzel bi özelliği var bütün oyunları simge durumuna küçülttüğümde %1-5 arası kullanıyor cpuyu fakat oyuna geçtiğimde %100 yapıyor ve cpu oyunda kitleniyor (yanlış anlaşılmasın oyun yada pc kitlenmiyor ) oyunda sabit kalıyor oyun çalışıyor herşey normal fakat msn,face,klasörler vs arasında geçiş yapamıyorum... bu sorunu nasıl düzeltebilirim

intel pentium 4 presscot multi cpu
    4 gb ram (3.12 mb kullanılabilir ram ( bu sorunda var,4 gb nin 3.12sini görüyor) )
    ati sappire 512 mb gddr5 128 bit ekran kartı
    800 wat PSU

Daha ne olsn xD

bide ek olarak hp dx6120 mt compaq bilgisayar ( biosu overclock ve ram frequency ayarına izin vermiyor)

HP sana ayar oluyorum xDD

• arkadaşim oyun oynamayi birakip kitap oku diycem :) şaka bi yana format atabiliyosan format at sorun devam ederse bişiler düşünürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbozkurt

arkadaşim oyun oynamayi birakip kitap oku diycem :) şaka bi yana format atabiliyosan format at sorun devam ederse bişiler düşünürüz.

iyiki demedin :D ((= darılırdım yoksa xD :P =) , format atıldı zaten 2. kuruşum virüs düşünüyorsan alakası yok ((= sistem temiz dosyalarda bozukluk yok özellikle isoydu ve rar olarak çıkardım dosyalarda bi sorun yok yani =)) tek sorunu %100 cpuya takılması doğal olarak diğer işlemlere geçiş hakkı vermiyor ... işlemlerden öncelik atadan düşük yapıyorum fakat o ramle ilgili galiba bi etkisi olmadı yapabileceğim başka birşey varmı oyuna cpunun şu kadarını kullan gerisi sana yasak cezalısın gibi bişey ? :D ((=

HP ( Hain Pırasa) :D Biosa izin vermiyo sahiplenmişş ayarımm sana xD

• uppp ! bu aarada bir oyunun yada programın işlemci yada rami ne kadar kullanmasını ayarlıyabilirmiyiz yada böle bi program varmıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.