Biliyorum defalarca belki aynı konu ile ilgili konu açılmıştır fakat okuyacak pek vaktim yok. İnternetten windows 7 64 bit indirdim.Yeni laptop aldığım için olmuşken artık 64 bit olsun diye :D İndirdiğim formatta içinden çıkan dosyaların resimlerini vereyim önce
Ben nero ile oradaki kalıb dosyasını dvd ye yazdırdım.Cd yi takıyorum boot ekranından cd yi seçiyorum simsiyah oluyor ekran herhangi bir işlem gerçekleşmiyor nasıl cd ye yazdırmam gerekiyor acaba ?
öncelikle hayırlı olsun.benimkide büyük ihtimal yarın gelecek.ben usbden atmayı planlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tnevel92
öncelikle hayırlı olsun.benimkide büyük ihtimal yarın gelecek.ben usbden atmayı planlıyorum
Kardeş biliyorsan bana da anlatıverirmisin nasıl atacağız pc geldi şu anda şarza taktım ama tabi yükleyemediğim için öyle duruyor şu anda.
hocam nero ile veri diski yapmıyorsundur umarım yoksa boot falan olmaz. o iso dosyasına direk çift tıkla karşına nero yazdırma ekranı gelir. diğer türlü dosyayı neronun içine atıyorsan eğer bir uyarı gelir kalıp dosyası olarak mı yazdırılsın diye evet dersen yine olur fakat veri diski yaparsan olmaz. senin sorunun tamamen bununla alakalı yoksa başlangıçta boot ekranının gelmemesi imkansız. aynı dosyayı ben de kullandım özel mesaj da belirttim.
quote:
Orijinalden alıntı: kzpmaza
hocam nero ile veri diski yapmıyorsundur umarım yoksa boot falan olmaz. o iso dosyasına direk çift tıkla karşına nero yazdırma ekranı gelir. diğer türlü dosyayı neronun içine atıyorsan eğer bir uyarı gelir kalıp dosyası olarak mı yazdırılsın diye evet dersen yine olur fakat veri diski yaparsan olmaz. senin sorunun tamamen bununla alakalı yoksa başlangıçta boot ekranının gelmemesi imkansız. aynı dosyayı ben de kullandım özel mesaj da belirttim.