Şimdi Ara

windows 7 64 bit güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum şöyle dir.Bilgisayarıma yeni format attım ve atmışkende 4 gb ram im var diye 64 bit window 7 ent. kurayım dedim.Kurulumu güzelce yaptım.Sürücülerimi yükledim.Sonra bir kaç program yüklemesi sonunda bir de steam yükledim.Steam den oyun açmaya kalkdım ve oyun kendisi için gereken VC++ güncelleştirmeleri gibi güncelleştirmeleri yüklemeye başladı.Sonra vc++ 2008 güncelleştirmesini kurmada iptal edip kapattım steami.Sonra bilgisayarım kapatmayı seçtim ve bilgisayar 142 güncelleştirme var dedi ve bunları yükleyeceğim dedi tamam dedim.Boşta bıraktım bilgisayarı ve yattım nasıl olsa sabaha yükler kendini kapatır diye.Bu Arada 142 güncelleştirmenin 2 . sinde idi..Sabah baktığımda ise 142 güncelleştirmenin 2. güncelleştirmesinde takılmış halen yüklüyor gözüküyor fakat yüklemeediği besbelliydi bende yanıt vermedği için bilgisayar düğmeden kapattım bilgisayarı.

SORULAR:
    1)Bu olay neden kaynaklanmış olabilir ve ilerisi için sıkıntı yapabilirmi?
    2)Windows u yeni kurduğum için daha yalın yani yendiden format attıp yüklesem daha iyi mi olur?
    3)Windows güncelleştime yükleme sistemi eski güncelleştirmeden yeni güncelleştirmeye doğrumudur?
    4) Benim için en iyi yapabileceğim şey nedir?

Bilgisayar Sistemi:Anakart - Asus P5P55 D-E Ram:Team Extreme 4gb ram Ekran kartı ASUS 8800 GT Sbit disk :1 tb 7200 seagate İşlemci: İntel i5 760 1156 pin

• Sizle ilgili bir durum olmayabilir tekrar gelecektir o güncellemeler..Muhtemelen indirme merkezi ile ilgili bağlantı sorunudur ... Veri indirme yapamamıştır herhangi bir nedenden dolayı ...Tekrar deneyin olacakdır sanırım ...
  • bence en güzeli windows u formatla tekar kur ancak entprise yerine ultimate kursan senin için daha iyi olur
  • bende oyun yüzünden değil ama benzer sorun var birde ozamanlar çok şey kaldırıp yükledim diye format atmamıştım sonra alışıyorsun ben güncelleştirme problemiyle 1 senedir kullanıyorum bazen yükle diyorum ayda bir falan ama biryerden sonra hep takılıyor sonunda kendini kapatıyor açtığımda yüklenmedi diyor
  • Windows u formatlamakdık tan sonra direk günceleştirmelerin hepsini yüklesem sorun yapar mı yada parça parça mı yüklesem daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.