Şimdi Ara

windows 7 64 bit jaf kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, bugun karar vererek c6 yazılımını yukelemek istedim fakat jafsetup ı kurmaya calıstıgımda bir iki adet yukleme hatas cıktı. ve biraz araştırma yaptım fakat net bir yukleme rehberi bulamadım. acaba win 7 64 bit sistemlere yuklenemiyor mu? yukleniyor ise nasıl olur yardım edebilir misiniz?

not: bu konuda cok fazla bilgim olmadıgını da ekleyeyim :)

• Yükleme dosyasını windows xp sp 3 e uyumluluk yap o zaman olur
  • xp3 uyumlulugunu yaptım ama telefona yuklerken bir sorun ortaya cıkarmaz degil mi bu uyarılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sotsun

xp3 uyumlulugunu yaptım ama telefona yuklerken bir sorun ortaya cıkarmaz degil mi bu uyarılar?

Hayır çıkarmaz fakat dikkatli ve özenli yap bütün denilen tik işaretlerini atmayı veya kaldırmayı unutma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: sotsun

xp3 uyumlulugunu yaptım ama telefona yuklerken bir sorun ortaya cıkarmaz degil mi bu uyarılar?

Hayır çıkarmaz fakat dikkatli ve özenli yap bütün denilen tik işaretlerini atmayı veya kaldırmayı unutma ...

tamam ozaman son bir soru eger hata yaparsam ne olur? usb den suit ile 51 i geri yukleyip kurtarabilir miyim yoksa servis yolu mu gozukur??
  • Yanlış yüklediğin zaman telefon beyaz ekranda takılı kalabilir veya açılmaz.Suitten yükleyemessin yazılımı tel açılamadığı için.Jaf ile tekrardan düzgün kurman lazım.
  • yanıtlar için tesekkur ederim. eger oyle bir durumda kalırsam umarım boyle durumlar için bir başlık vardır yoksa yardımınıza ihtiyacım olacak tekrardan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elimden geldiğince yardım ederim.Forumda F@tihin hazırlamış olduğu proper cfw konusunda jaf kurulumu ve driver kurulumunu çok güzel anlatmış, bunlara uyarak bir sorun yaşamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Elimden geldiğince yardım ederim.Forumda F@tihin hazırlamış olduğu proper cfw konusunda jaf kurulumu ve driver kurulumunu çok güzel anlatmış, bunlara uyarak bir sorun yaşamassın.

tekrar tesekkur ederim eger sorun olmayacaksa linkini yazabilir misiniz? yoksa sorun degil...
  • çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.