Şimdi Ara

Windows 7 64-Bit Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Ay Once Laptop Aldım.Aldıgımda Windows 7 Home Premium 64-Bit Vardı.Bende Windows 7 Ultimate 64-Bit Yükledim.Ama Driver Sorunu Olmasada Programlarda Uyumsuzluk Sorunu Cok Yasadım Mesela Battlefield 3 te Veya Java Da..Bu Yuzden 32-Bit Yuklemek İstiyorum.Ama İnternette Okudugum Yazılarda 32-Bit lerde Sadece 3.25 Gb Ram Destekliyomus Falan Yazıyo.Bende 8 Gb Ram Var.Bana Biraz Sacma Geldi 8 Gb Ram in Saddece 3.25 ini Kullancagını Sanmıyorum.Okudugum Yazılarda Genelde 2008-2009 Tarihli Yazılardı.Acaba 32-Bit in 3.25 Gb Desteklemesi Sorunu Düzelmişmidir? Yoksa Windows 7 SP1Yüklesem Bile Sadece 3.25 Gb mi Destekler?

• duzelmez. 32bit isletim sistemlerinin sınırı 4gb dır. 64bit kurmaniz gerekmekte 8gb gormek istiyorsaniz.
  • Home premium 64 bite geri dönün. (Recovery bölümü duruyorsa: yoksa yeni bir home premium 64 bit yüklemeniz ultimate den farklı olmaz). Recovery ile driver sorunu da yaşamazsınız (Driver sorunu yok demişsiniz ama). 8 gb ram li bir sisteme 32 bit os kurulmaz.

Bir de cihaz marka model yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 22 Aralık 2011; 16:29:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.