İşletim sistemini kuralı 3 hafta olmadan windows klasörünün boyutu 18 GB oldu. 64Bit windows 7 ye 50 GB yer ayırdım. yüklü programlar haricinde oyun film vs saklamıyorum.
zaman zaman disk temizleme ve disk birleştirmeyi çalıştırıyorum. ayrıca geçici klasörleri temizliyorum(temp). buna rağmen sabit diskimde 25 gb yer kalmış ve windows klasörü hergün çok hızlı bir şekilde şişiyor. xp de 8-9 Gb kadar oluyordu ancak 3-5 ay sonra. bu sistemde 3 haftada 18GB ı geçti.
işletim sistemi için artık dosya temizleme programları kullanmıştım daha önce fakat onlarda da sorunlar çıkıyordu. bazı programlar bozuluyordu ve hız düşüşleri yaşıyordum. bunun için yazılımsal bir çözüm var mı acaba?? ne önerirsiniz?
bende win 7 kullanıyorum 1 hafta oldu pc de oyun yok windows klasör bu kadar şişiyosa yandık valla...
temizleme programları tune up utulities , ccleaner,,,, bu 2 program kukllanıyorum,,,,,
System Mechanic 9 ve CCleaner kullanıyorum. Bu arada Tuneup 2009'u Win 7'de çalıştırmayı nasıl başardınız?
quote:
Orijinalden alıntı: thejoker
System Mechanic 9 ve CCleaner kullanıyorum. Bu arada Tuneup 2009'u Win 7'de çalıştırmayı nasıl başardınız?
2007 kurulu ... win 7 de uyumluluk modu var orayı kullanırsan xp de çalışıan driverlarını bile kullana bilirsin,,,