Şimdi Ara

Windows 7 7600 RTM türkçe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wİndows 7 Build 6.1 7600 RTM işletim sistemine ne yaparsam yapayım türkçe dil paketi yükleyemedim.
    Windows update'den yapmaya çalışınca "code 80070002" hatasını veriyor.
    froggie.sk'dan vistalizator ile yapmaya çalışınca da hata veriyor.
    Control panelden yapmaya çalışınca daha Turkish'in yanında bu paketi bu bilgisayara yükleyemezsiniz diyor.

Yardımcı olabilecek olan var mı??

• Burada arkadaş vermiş tüm sürümler için ayrı ayrı dil paketleri var;
    http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm
    Buradan sizin için uygun olan paketi indirin, indirdiğiniz dosya rar lı olarak iniyor onu açın, içindeki zip'li dosyayı masa üstüne çıkarın ve dil paketi olarak o zipli dosyayı seçin(rarlı halde görmez). Zaten arkadaş ayrıntılı bir şekilde anlatmış ne yapmanız gerektiğini, yalnız o indirdiğiniz dosyayı açmayın demiş, onu açıp zip li olanı açmayacaksnız unutmayın

• dediğim gibi o metodu da kullandım ama yüklemiyor bir türlü...
  • hatta başka bir konu altında cdexos'un yazdığı
    "Windows 7 Enterprise 90-Day Trial, 32 ve 64-bit sürümleriyle İngilizce, İspanyolca, Almanca ve Japonca dillerinde sunuluyor."
    cümlesi üzerine, acaba sorun bu mu diye baktım.
    Türkçe hariç bütün dilleri problemsiz indiriyor. Bir tek Türkçeyi indirmiyor.
  • bende aynı sorunu yaşamıştım sanırım 3 4 ay önce indirdiğin versiyon ( yani build 7600rtm ama çince ve ingilzice olan sürümmü deyim artık neyse işte ) bende de aynısı vardı türkçe yükleyemiyodum sonra baktım dillerde çince var kaldırmam lazım belki dedim kaldırdım windows sapıttı :D penceleri felan taşıyamıyodum türkçeyi yüklemek içinde gerekli olan yerlere tıklayamıyodum başka sürüm indirdim ( sürüm derken tekrar 7600rtm ama 22oct yani) şimdi bakalım kurulum yapıyorum türkçe olursa büyük ihtimalle elindeki win7 den kaynaklanıyo

edit : evet elinde sürümde sorun var türkçe oldu benim indirdiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmucu -- 2 Kasım 2009; 11:17:57 >
  • ben türkçe yaptım fakat başlangıçta welcome yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz dil dosyasını yuklerken alttaki ufak kutucugu işaretlemeyi unuttum düzeltmenin bir yolu varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

ben türkçe yaptım fakat başlangıçta welcome yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz dil dosyasını yuklerken alttaki ufak kutucugu işaretlemeyi unuttum düzeltmenin bir yolu varmı ?

Forumda vardı aynı sorundan muzdarip bir arkadaş. Anlatılmıştı nasıl yapılacağı, sistem dosyaları içinden birinden düzeltiliyordu sanırım. Google'da ararsan zaten DH'ye link veriyor bir bak istersen.
    Gerçi o konuda da söylemişlerdi uğraşmaya değecek bir şey değil açılış ve kapanışın İngilizce yazmasının bir sakıncası olmuyor. Kafaya takmıyorsanız hiç uğraşmayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternette orjinal Türkçe sürüm Win7 7600RTM sürüm var zaten. İndirip kur, dil ayarları ile uğraşmak zorunda kalmazsın böylece.
    Şuan kendimde kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor
  • @__Tyler Durden__
    önemli değilde merak işte
    @vBulletin
    en indirmiştim şimdi tekrar indiri format atmak zor geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.