Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: minus

Arkadaşlar ben usbden kurdum fakat kurarken bir hata yapıp 3 kez yükleme işlemine başlattım ve tamamlamak için karşıma 3 tane windows 7 seçeneği geldi ve ben içlerinden bir tanesini tamamladım. Diğer 2 side şu an yüklümü yani yanlış yaptığım birşey var mı şu an kullanabiliyorum bilgisayarı.

Alıntıları Göster
    Ultraiso'yu hangi aşamada kullandık orasını anlamadım ben
    Niye indirdik biz onu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Evet çokta gerekli değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Evet çokta gerekli değil aslında

Alıntıları Göster
    Önceki sayfalarda yazmış arkadaşlar ama çözüm yok, sol üstte imleç yanıp sönüyor ardından hemen bilgisayar açılıyor, linux yüklü şu an.
    Usbyi taktıktan sonra boot ayarlarına girince, Sandisk Cruzer Blade çıkıyor, birinci sıraya onu koyuyorum ama yeniden başladığında başlamıyor yükleme işlemi, ne yapmam gerekli acaba?

Bu programla olmadı ama wintoflash ile hallettim sorunu. Aynı şeyi yaşayanlar olursa, WinToFlash indirip, bu işlemi o programdan yapsınlar, mantık aynı. Sadece iso dosyasını rardan çıkartıp klasör içinde göstermeniz lazım, diğer türlü program rar dosyalarını görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 29 Eylül 2012; 0:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Önceki sayfalarda yazmış arkadaşlar ama çözüm yok, sol üstte imleç yanıp sönüyor ardından hemen bilgisayar açılıyor, linux yüklü şu an.
    Usbyi taktıktan sonra boot ayarlarına girince, Sandisk Cruzer Blade çıkıyor, birinci sıraya onu koyuyorum ama yeniden başladığında başlamıyor yükleme işlemi, ne yapmam gerekli acaba?

Bu programla olmadı ama wintoflash ile hallettim sorunu. Aynı şeyi yaşayanlar olursa, WinToFlash indirip, bu işlemi o programdan yapsınlar, mantık aynı. Sadece iso dosyasını rardan çıkartıp klasör içinde göstermeniz lazım, diğer türlü program rar dosyalarını görmüyor.

Alıntıları Göster
    Netbook bilgisayarıma bu yöntemle sorunsuz Windows 7 Home Premium 64 Bit kurdum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Netbook bilgisayarıma bu yöntemle sorunsuz Windows 7 Home Premium 64 Bit kurdum teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ben yapamadım arkadaşlar upcye dönüştürsüm herşeyi yapıyor sonra try again diyiyior ve flashın içindeki win7 yi 4 mb ' a düşürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

ben yapamadım arkadaşlar upcye dönüştürsüm herşeyi yapıyor sonra try again diyiyior ve flashın içindeki win7 yi 4 mb ' a düşürüyor

Alıntıları Göster
    Yapamayan arkadaşların sanırım çoğunda iso sorunu var arkadaşlar.
    Bence net hızınız iyi ise hazır iso formatlı win7 indirin işlemleri aynen uygulayın olacaktır.
    Çok basit bi olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Bence net hızınız iyi ise hazır iso formatlı win7 indirin işlemleri aynen uygulayın olacaktır.
    Çok basit bi olay...

iso dosyasını poweriso ile udf yi işaretledim farklı kaydettim ama o boot tools programı step 4 to 4 te hata verio ve flashın içindeki win7 yi 4 mb a düşürüyor
  • quote:

quote:

Çok basit bi olay...

iso dosyasını poweriso ile udf yi işaretledim farklı kaydettim ama o boot tools programı step 4 to 4 te hata verio ve flashın içindeki win7 yi 4 mb a düşürüyor

Valla ilk defa duyuyorum.Ben ilk seferimde yapmıştım çok zor değil be arkadaşlar.
  • quote:

quote:

quote:

Çok basit bi olay...

Valla ilk defa duyuyorum.Ben ilk seferimde yapmıştım çok zor değil be arkadaşlar.

O programı kullanmadım ama söylediğim gibi büyük ihtimal iso oluşurken programın istediği biçimde oluşmuyor.
    En iyi deneme hazır yapılmış bir iso win 7.
    Konu sahibi arkadaş güzel anlatmış ve söylediği gibi de çok basit. Yaptıktan sonra bu kadar mı diyeceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

quote:

quote:

quote:

Çok basit bi olay...

O programı kullanmadım ama söylediğim gibi büyük ihtimal iso oluşurken programın istediği biçimde oluşmuyor.
    En iyi deneme hazır yapılmış bir iso win 7.
    Konu sahibi arkadaş güzel anlatmış ve söylediği gibi de çok basit. Yaptıktan sonra bu kadar mı diyeceksiniz...

Alıntıları Göster
    Hocam ben Bilgisayarı aldığımda verilen cd leri kaybettim -sanırım driver cdleri- onlarda gerekicekmi bu işlemde yada format aşamasında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

Hocam ben Bilgisayarı aldığımda verilen cd leri kaybettim -sanırım driver cdleri- onlarda gerekicekmi bu işlemde yada format aşamasında ?

Alıntıları Göster
    Format sonrası win7 sürücüleri yükleyebiliyor fakat yükleyemediği sürücülerde olabiliyor. O yüzden format atmadan önce sürücülerini hazırda bulundurman senin için faydalı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

arkadaş yazdığım komutla flash boot özelliği kazanıyoo bu şekilde 10 defa format attımı bilirim... ha o programda benim yazdığım komutları yapıyordur diye düşnüyorm

Başlığı açan arkadaş eski sistemlerde flash bellekten windows kurulumu yazsaydı işler karışmazdı :) sizde dediğim gibi sisteminiz biostan boot olayını destekliyorsa fat32 ile biçimlendirip direk windows içeriğini kopyalasaydınız yine olurdu komut /programla uğraşmazdınız hem yukarıda ki program orjinal el değmemiş win7.iso dosyasını görür zaten...elinde ki windows7 dvdsine bende dahil sp1 ekleyen çok kişi var bunlar bu programla çalışmaz en kolayı FAT32 biçimlerdir ---> win7 içeriği kopyala belleğe :)

Alıntıları Göster
    siz güzel halletmişsiniz gerçekten elinize sağlık anlatım çok güzel isoyu bu şekilde ayarladım flashıhazır hale getirdim ancak biosta sorun yaşıyorum ayarlara ulaşamıyorum yardım lazım acil.

kalbiselim44
    Er

[X]

Bugün; 15:36:25

altında vestel nb onyx game yazan bir laptop var elimde. cd sürücüsü bozuk olduğu için usb flash bEllek ile format atmak istiyorum. flash diski windows 7 olarak şekillendirdim. ancak biostan bilgisayar açıldığında flashı görmesini sağlayacak yeri ayarlayamıyorum. bilgisayar açılırken f2 tuşu ile bios ayarlarına giriyorum ancak karşıma cd, hdd usb gibi değiştirebileceğim yer çıkmıyor.

sekmeler şöyle:

Main Advanced Security Boot Exit

Boot sekmesinde olacağını düşünerek oraya girdim karşıma şunlar çıkıyor

Boot priority order
    1: IDE CD: TSSTcorp CDDVDW TS-L633C-(
    2: IDE4: WDC WD3200BEVT-00ZCT0-(S1)
    3: USB KEY:
    4: USBFDC:
    5: USB CDROM:
    6: USB HDD:
    7: PCI BEV: SiS191 UNDI, PXE-2.1
    8:
    Excluded from boot order:
    : USB ZIP:
    : USB LS120:
    : PCI SCSI:
    : Legacy Network Card

Ben bu ekranda görünenlerin hangisinin üstüne gelip entere basarsam basayım hiç birinde bi değişiklik olmuyor.

Saat 17:00'a kadar bu işi çözmem lazım ne olur acil yardım :((

• quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim44

siz güzel halletmişsiniz gerçekten elinize sağlık anlatım çok güzel isoyu bu şekilde ayarladım flashıhazır hale getirdim ancak biosta sorun yaşıyorum ayarlara ulaşamıyorum yardım lazım acil.

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

Bilgisayara girdiğinde bellek görüntüsü böyle mi duruyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim44

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

Bilgisayara girdiğinde bellek görüntüsü böyle mi duruyor?

Evet

• Arkadaslar ben usb ye iso yu yazdrdim sandisk cruzer blade 8 gb. Biostan hdd kismindan sandisk yaziyo onu seciyorum kaydedip cikiyorum win7 kurulum ekrani gelio turkce turkiye filan sonra tam hdd bolumlerinin gelcegi ekranda cd dvd veya usb takin filan diyo gormuyo halbuki usb yi gormesi lazimdi :-$
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Arkadaşlar,ben de bu akşam formatladım pc yi. 64 bit win7 kurayım dedim indirdim tam dvdye yazacaktım baktım dvd bitmiş konuyu araştırırken burayı gördüm ancak şu programı kur,şu hatayı aldım vs görünce arşivdeki Power İso da gördüğüm bir menü çağrışım yaptı,hemen açtım programı evet oradaydıYazdırdım usbye ve formatladım.
    Bootable Usb seçin,iso dosyasını gösterip usb belleğe yaz deyin herşeyi program hallediyor.Sonrada bellekten formatın keyfini çıkarın.
    Power İso kazma kürek için google kullanın,ha olmadı daha da bulamadınız,biz ne güne duruyoruz yav,bir pm ye bakar iş

abi zaten sorun şurda: eğer bir anakart usb'den boot desteklemiyorsa ne yaparsan yap yine desteklemeyecektir fakat eğer anakart usbden boot destekliyorsa hiçbir program/komut dizini vs.ye gerek yok yapacağınız tek işlem var o da: ''Windows dosyalarını usbye kopyalamak'' ondan sonra bıos'tan usb-hdd'yi seçersen format başlar..

Alıntıları Göster
    BIOS : Önyükleme(Boot)Önceliğini Değiştirmek(Bilgisayarı DVD veya USB'den Başlatma)
    http://www.enpedi.com/2010/02/biosu-dvdden-baslayacak-sekilde.html
    Yönetici haklarıyla komut istemcisi açmak
    http://vista.enpedi.com/2009/06/yonetici-haklaryla-komut-istemcisi.html
    Windows 7 kurulum dosyalarını bulun
    http://7.enpedi.com/2010/02/windows-7-kurulumu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkyn04 -- 30 Ekim 2012; 12:46:42 >

• quote:

Eyvallah hocam, netbooka nasıl format atacam diye düşünüyordum meğerse çocuk oyuncağmış eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerÇel

quote:

Eyvallah hocam, netbooka nasıl format atacam diye düşünüyordum meğerse çocuk oyuncağmış eline sağlık
    The selected file is not a valid ISO file.Please selected a valid ISO file and try again.<<HATASI ALIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

The selected file is not a valid ISO file.Please selected a valid ISO file and try again.<<HATASI ALIYORUM

Dostum. Seçtiğiniz dosya uygun bir iso dosyasi değildir gibi bir hata veriyor. Dosyayıkkontrol edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

Alıntıları Göster
    WİN7 ISO olarak ındırdım
    wın7 usb/dvd download tool prograı ıle ,win7 ıso seciyorum ama almıs oldugum hata
    The selected file is not a valid ISO file.Please selected a valid ISO file and try again.<<
    peki ne yapmam lazım?

elimde 16 lık usb stıck var fat32 bıcımlendırdım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.