Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

The selected file is not a valid ISO file.Please selected a valid ISO file and try again.<<HATASI ALIYORUM

Dostum. Seçtiğiniz dosya uygun bir iso dosyasi değildir gibi bir hata veriyor. Dosyayıkkontrol edermisiniz?

secmiş oldugum dosya win7 ıso dosysıdır yenı ındırdım win7 yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlamamki -- 27 Ekim 2012; 14:56:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

The selected file is not a valid ISO file.Please selected a valid ISO file and try again.<<HATASI ALIYORUM

Dostum. Seçtiğiniz dosya uygun bir iso dosyasi değildir gibi bir hata veriyor. Dosyayıkkontrol edermisiniz?

secmiş oldugum dosya win7 ıso dosysıdır yenı ındırdım win7 yi

Aklıma birşey de gelmiyorki (telefondan giriyorum da)
    İlk sayfalarda birisi birşeyler yazmıştı. İso dosyasına birşey yapıyorduk iso programıyla. Bir tik vardi onu kaldırıyorduk bakabilirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu programı Windows'a ait diğer sürümler içinde kullanabiliyoruz bildiğim kadarıyla.
  • neyse hallettım sonunda win7 ıso dosyasını 8 lık dıske, bıostan verdım oncelıgı ona takır takır kurdum
  •  **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

arkadaşlar yalvarırım yardım edin.writerim yok.flaş la yukliycem ama boot sekmesinde bunlardan hangisini gostercem.defalarca usb hdd yi denedim ama gormuyor.usb 16 toshiba fat 32 ile calısıyor.bios dan usb yi acmam gereken bir yer varmi?win 8 i aldık 2 gundur kuramadık.bi yardım edin lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

arkadaşlar yalvarırım yardım edin.writerim yok.flaş la yukliycem ama boot sekmesinde bunlardan hangisini gostercem.defalarca usb hdd yi denedim ama gormuyor.usb 16 toshiba fat 32 ile calısıyor.bios dan usb yi acmam gereken bir yer varmi?win 8 i aldık 2 gundur kuramadık.bi yardım edin lutfen.

Usb fdd dene birde.

• güzel paylaşım eğemeğinize sağlık
  • Arkadaşlar artık neden böyle saçma şeylerle uğraşıorsunuz imageyi cd olarak gösterin kapayıp biosa girin yeni anakartlarda format için biosdan cd açılıyor image yi cd gibi görücektir pc nası olsa kapanınca çıkmıo ordan tıklayıp normal cd gibi format atın :(]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1554

Arkadaşlar artık neden böyle saçma şeylerle uğraşıorsunuz imageyi cd olarak gösterin kapayıp biosa girin yeni anakartlarda format için biosdan cd açılıyor image yi cd gibi görücektir pc nası olsa kapanınca çıkmıo ordan tıklayıp normal cd gibi format atın :(]

Biz de biliyoruzda o dediğin her anakartta olmuyor.
  • çok güzel anlatım. denedim çalıştı. teşekkürler
  • Bende freedos laptop var da.

Nasıl olacak acaba? Başka bir bilgisayara indiriyorum şu an win 7 ultimate'i.

İndirdiğim programlar içerisinde windows loader bir de windows 7 usb-dvd tool diye bir şey var.

ben ne yapacağım lütfen yardımcı olun. Kendimi bir beceriksiz gibi hissediyorum.

USB FAT32 olarak biçimlendirildi. Şimdi bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Bu arada bunu yükleyeceğim asıl laptop 15 Kasım'da elimde olacak ayrıca Linux yüklü olarak gelecek.

Şimdi sizin ellerinizde geleceğim.

edit: Attım Win7yi orası tamam. Benim sorum şu aslında: Şimdi ben bunu kurarken baştan seçip yükleyince Win7'yi benim laptoptaki Linux da silinecek mi otomatik olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 7 Kasım 2012; 5:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Bende freedos laptop var da.

Nasıl olacak acaba? Başka bir bilgisayara indiriyorum şu an win 7 ultimate'i.

İndirdiğim programlar içerisinde windows loader bir de windows 7 usb-dvd tool diye bir şey var.

ben ne yapacağım lütfen yardımcı olun. Kendimi bir beceriksiz gibi hissediyorum.

USB FAT32 olarak biçimlendirildi. Şimdi bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Bu arada bunu yükleyeceğim asıl laptop 15 Kasım'da elimde olacak ayrıca Linux yüklü olarak gelecek.

Şimdi sizin ellerinizde geleceğim.

edit: Attım Win7yi orası tamam. Benim sorum şu aslında: Şimdi ben bunu kurarken baştan seçip yükleyince Win7'yi benim laptoptaki Linux da silinecek mi otomatik olarak?

Anlatılanları yapacaksın başka bir şeye gerek yok.

• teşekkürler çok faydalı.
  • teşekkürler dostum....
  • Files copied successfully. However, we were unable to run bootsect to make the USB device bootable. If you need assistance with bootsect, please click "Online Help" link above for more information.

Hatasını alıyorum arkadaşlar. Neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 17 Kasım 2012; 12:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu gün bir arkadaşıma bu yöntemi kullanarak format attım gerçekten çok hızlı kurulum gerçekleşiyor. ISO dosyaları hazırsa ultraISO programınada ihtiyacımız olmuyor. Windows 7 DVD niz varsa ve bu yöntemle yükleme yapmak istiyorsanız UltraISO programıyla ISO dosyasını oluşturmak gerekebilir. Yalnız ben yüklerken şöyle bir şey oldu. Formatlayıp yükleme bölümüne geçtikten sonra tüm yüklemeler bittikten sonra bilgisayar resetliyor hiçbir şeye basmazsak veya biosa girip boot ayarını tekrar HDD olarak ayarlamazsak tekrar yüklemeye geçiyor.

Evet aynısı bende de olmuştu yazmayı unutmuşum teşekkürler hatırlatma için.İlk resetten sonra biosa girip boot ayarını tekrar HDD yapmak gerekiyor.ISO dosyası hazır olanlar için ultraiso programına gerek yok

o değilde biosa girip hdd yapmadan usbyi çıkarsak olmaz mı ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun KraL

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu gün bir arkadaşıma bu yöntemi kullanarak format attım gerçekten çok hızlı kurulum gerçekleşiyor. ISO dosyaları hazırsa ultraISO programınada ihtiyacımız olmuyor. Windows 7 DVD niz varsa ve bu yöntemle yükleme yapmak istiyorsanız UltraISO programıyla ISO dosyasını oluşturmak gerekebilir. Yalnız ben yüklerken şöyle bir şey oldu. Formatlayıp yükleme bölümüne geçtikten sonra tüm yüklemeler bittikten sonra bilgisayar resetliyor hiçbir şeye basmazsak veya biosa girip boot ayarını tekrar HDD olarak ayarlamazsak tekrar yüklemeye geçiyor.

Evet aynısı bende de olmuştu yazmayı unutmuşum teşekkürler hatırlatma için.İlk resetten sonra biosa girip boot ayarını tekrar HDD yapmak gerekiyor.ISO dosyası hazır olanlar için ultraiso programına gerek yok

o değilde biosa girip hdd yapmadan usbyi çıkarsak olmaz mı ???

olur herhalde.denemedim.

• Hocam bir flash diski formatlayıp pc ye takalım demişsinde acaba flash diski önce pc ye takıp sonra formatlasak daha mantıklı olmaz mı
    Tamam Tamam çok güzel ve faydalı bir konu olmuş. Benim işime yaradı.
  • elimizdeki win 7 dvd sini iso yapabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

elimizdeki win 7 dvd sini iso yapabilirmiyiz ?

Yapılıyordu hocam araştırın var googleda

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.