Şimdi Ara

Windows 7 açılış şifresini kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar ve hayırlı Cuma'lar.

"Windows 7 Açılış Şifresini Kaldırma" işlemi ekli resimde belirtilen adımları yapınca (Başlat/Çalıştır/netplwiz Enter/Kullanıcı Hesaplar/ "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"
    önündeki Tik'i kaldır/Uygula/Tamam PC kapa/aç
    sonrasında kalkmaktadır. PC bir süre kullanılmadığında, tekrar "Açılış Şifresi" girmemi istemektedir. Ancak, PC açılışında kesinlikle şifre istememektedir.

Regedit'e girerek kaldırmam gereken komut dizisi mi var? Beni bu konuda aydınlatırsanız, memnun olacağım.

Yardımınız için teşekkürler.

Not: Yukarıdaki işlem Windows 8 içinde geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 14 Aralık 2013; 0:36:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 Parola Kaldırma: Adım Adım Kılavuz

Windows 7'de oturum açmak için bir parola kullanıyorsanız, ancak artık buna ihtiyacınız yoksa kaldırabilirsiniz. Bu, özellikle birden çok kullanıcı hesabı olan paylaşılan bir bilgisayarda yararlıdır. Bu kılavuzda, Windows 7 parola kaldırma işleminin adım adım nasıl yapıldığını öğreneceksin.

Adımlar:

1. Başlat'a tıklayın ve arama çubuğuna Kullanıcı Hesapları yazın.

2. Kullanıcı Hesapları'nı seçin ve Kullanıcı Hesaplarını Yönet'i tıklayın.

3. Parolasını kaldırmak istediğin kullanıcı hesabına tıklayın.

4. Kaldır düğmesine tıklayın.

5. Parolayı Kaldır iletişim kutusunda, kullanıcı hesabıyla ilişkili mevcut parolayı girin.

6. Tamam'ı tıklayın.

Windows 7 parola kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra, artık o kullanıcı hesabıyla parola girmeden oturum açabileceksin.

Notlar:

• Yerel bir yönetici hesabıyla oturum açmış olman gerekiyor.
    • Parolasını kaldırmak istediğin kullanıcı hesabı bir Microsoft hesabıyla ilişkiliyse, bu yöntemi kullanamazsın.
    • Güvenlik nedeniyle, paylaşılan bir bilgisayarda parolayı yalnızca gerçekten ihtiyacın varsa kaldırmanı öneririz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaşanan sorun, resimdeki işlemin yapılmasından sonra tamamen ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 14 Aralık 2013; 8:59:45 >
  • assenucler A kullanıcısına yanıt
    Merhaba sevgili Selim..
    Üstadım bilgisayardan kesinlikle şifreni kaldırma!!! Şifresi kaldırılmış veya olmayan bir bilgisayar, kapısı açık han gibidir. Giren ve çıkanın hesabı bilinmez..

Aşağıda sana REG dosyası vereceğim ve belirtiğim yere isim ve de şifreni gir, tıkla kayda al ve kontrol et..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "AutoAdminLogon"="1"
    "AutoLogonCount"="999999999"
    "DefaultUserName"="Kullanıcı adını buraya yaz"
    "DefaultPassword"="Şifreni buraya yaz"
    "ForceAutoLogon"="1"
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıdaki çizgiler arasındakileri kopyala ve bir metin belgesine yapıştırdıktan sonra, farklı kaydet seçeneğiniden alttaki tüm dosyaları seçerek Auto logon.reg veya Otomatik Giriş.reg yazarak kaydet.

Daha kolayı, yeni metin belgesine kaydettikten sonra dosya uzantısını .reg olarak değiştir.
    Hoşça kal ve kolay gelsin..

Not: Bu reg dosyasını Windows 7/8/8.1 sürümlerinde kullanabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 21 Aralık 2013; 8:49:00 >

• Sevgili Cemal,

İyi geceler üstadım.

Verdiğiniz çok doyurucu bilgi için çok teşekkür ederim. Uyarınızı dikkate alarak "Windows Açılış Şifresi" ni yeniden oluşturdum.

Reg dosyasını oluşturacağım. Allah razı olsun gönül dostum.

Sevgiyle ve sağlıcakla hoşça kal..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.