Şimdi Ara

Windows 7 amd dual core Optimizer hatası 1721 [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum su daha once xp kullanıyordum ancak windows 7 yukledıkten sonra optimizer kurulumunda hata cıkıyor. resimde görüldüğü gibi en kısa zamanda cvp bekliyorum sizlerden tşkrlr.

Windows 7 amd dual core Optimizer hatası 1721 [ÇÖZÜLDÜ]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bildiğim kadarıyla vista ve win7 de onu kurmanıza gerek yok.
  • setup paketine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırı seçtikten sonra kurmayı denediniz mi?
    Bunun yanında Clarion haklı olabilir.Win7 de işlevsel olmayabilir kurduğun yazılım.
  • Merhaba Dosya üzerinde sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır sekmesine tıklayarak kurulum yapmayı denermisin ayrıca kullandığın installer paketi win 7 ye uyumlu değil , zaten win vista ve win 7 de de bu paket çokta işlevselliği olan bir paket değil ister kur ister kurma, kurmak istiyorsan güncel sürümü var ise indirmen gerekecek .

kolay gelsin.
  • Counter - strike oynadıgım için fps dusuk tü.optimizer ı kurma istegim bundandı yardımlarınız için teşekkür ederim sorunum çözüldü artık oynayabilirm sagolun.
  • Çözüldü de nasıl çözüldü?Lütfen söyler misin?
  • senin dedigini yaptım yönetici olarak calıstır dedim ve kuruldu hata vermedi cs ye girip fps ye baktım 100 cakılı tekrar tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.