merhaba arkadaşlar benim sorunum su daha once xp kullanıyordum ancak windows 7 yukledıkten sonra optimizer kurulumunda hata cıkıyor. resimde görüldüğü gibi en kısa zamanda cvp bekliyorum sizlerden tşkrlr.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bildiğim kadarıyla vista ve win7 de onu kurmanıza gerek yok.
setup paketine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırı seçtikten sonra kurmayı denediniz mi? Bunun yanında Clarion haklı olabilir.Win7 de işlevsel olmayabilir kurduğun yazılım.
Merhaba Dosya üzerinde sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır sekmesine tıklayarak kurulum yapmayı denermisin ayrıca kullandığın installer paketi win 7 ye uyumlu değil , zaten win vista ve win 7 de de bu paket çokta işlevselliği olan bir paket değil ister kur ister kurma, kurmak istiyorsan güncel sürümü var ise indirmen gerekecek .
kolay gelsin.
Counter - strike oynadıgım için fps dusuk tü.optimizer ı kurma istegim bundandı yardımlarınız için teşekkür ederim sorunum çözüldü artık oynayabilirm sagolun.
Çözüldü de nasıl çözüldü?Lütfen söyler misin?
senin dedigini yaptım yönetici olarak calıstır dedim ve kuruldu hata vermedi cs ye girip fps ye baktım 100 cakılı tekrar tesekkurler