Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardım !!! yanlışlıkla c yi sildim ve formaat atamıyorum ne yapmam lazım ? bilineceği gibi bilgisayar da acılmıyor
  • @MULTITYRT
    @TEKNOTREND
    win 7 önyükleme cd si ile pc yi başlatarak temiz bir yükleme yapmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

@MULTITYRT
    @TEKNOTREND

ilgisayar xp idi ve önyükleme cd si yoktu
  • atakum üstad saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

@MULTITYRT
    @TEKNOTREND

Kardeş cd olmadan nasıl yükleme yapacaksin. kaldıki sistemi onarmak için bile cd lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

@MULTITYRT
    @TEKNOTREND

Kardeş cd olmadan nasıl yükleme yapacaksin. kaldıki sistemi onarmak için bile cd lazım.

format cd si vardı amaa atamıyorum bir türlü birde harddik 2 ye bölümmüş bben c ye atıyorum ama atmıyor d yi silmedim belki de ondandir
    ayrıca buradan bakarsanız sevinirim ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_51776096/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51778009
  • Beyler acayıp bır sorunum var sp1 guncellestirmesini kldıramıyorum netteki butun yontemlerı denedim sistemle butunlesmıs :S format attım durum yıne aynı yuklu gelıyor yardım edecek yok mu
  • Bilgisayarın bu sabah formatladım (daha doğrusu recovery ile notebook'umu fabrika ayarlarına döndürdüm) her zaman kurduğum programları yükledim ama garip bir problem ortaya çıkmaya başladı. Programların hepsi birden donuyor, görev yöneticisini açıyorum o da donuyor oturumu kapatıp tekrar açınca herşey düzeliyor. bu olayı nasıl düzeltebilirim?
  • Arkadaşlar tanımlanamayan ağ sorununa çözüm bulanınız varmı acaba :)
  • emeğine sağlık
  • Merhaba aşağıdak, soruyu MS işletim sistemlerinde de sordum fakat cevap alamadım. Problemi yaşayan başka kimse bir tek şirketin bilgi işlemcisi var, o da bulamamış

Geçen pazar W7 bütün updateleri yaptım. Iexplorer 9 kurdum. Ondan sonra internet tarayıcı da dosya indirmek istediğimde alet kasıyor, dosya indirme çubuğu felan da çıkmıyor. Bekliyoruz dosya çat diye indi gösteriyor. Bunu hem Google Chrome'da hem IExplorer'da yapıyor. Yine aynı şekilde youtube'a girdiğimde dosya çubuğu hep sıfır gösteriyor. Sonra birden çubuk son noktaya gelip tüm videoyu göstermeye başlıyor. Büyük ihtimal cache ayarları ile alakalı ama bulamadım.
    Şimdiden teşekkürler
  • öncelikle herkese merhabalar...

sony-f22s1eb aldım. yeni geldi. harddisk 2 parça. c ve sisteme aktarılmış 1 GB lik D... ben c yi kullanmak zorundayım. C yi parçalamak mümkün müdür?

xp kullanırken formatta kolaylık olduğu için diski 2 ye böler D yi kullanırdım. formatta da neyim gitti neyim kaldı derdi olmazdı....

daha önce win 7 kullanmadım. kurulum, format vs nasıl olacak bilmiyorum. makina yeni geldi ve yükleyeceğim bi sürü program var... tavsiyeye ihtiyacım var. teşekkür ederim...

sistem win 7 home premium
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülşenn

öncelikle herkese merhabalar...

sony-f22s1eb aldım. yeni geldi. harddisk 2 parça. c ve sisteme aktarılmış 1 GB lik D... ben c yi kullanmak zorundayım. C yi parçalamak mümkün müdür?

xp kullanırken formatta kolaylık olduğu için diski 2 ye böler D yi kullanırdım. formatta da neyim gitti neyim kaldı derdi olmazdı....

daha önce win 7 kullanmadım. kurulum, format vs nasıl olacak bilmiyorum. makina yeni geldi ve yükleyeceğim bi sürü program var... tavsiyeye ihtiyacım var. teşekkür ederim...

sistem win 7 home premium

format atarak c ve d yi yeniden bölebilirsin gülşen
  • windows 7 yi format atmadanda kullanabilirsin bu durumda bilgiler "windows old" klasöründe saklanır ve daha sonra ulaşabilirsin.
    hatta d ye yüklersen yükleme bittikten sonra windowsa girip c yi küçülterek bilgileri silmeden disk bölümlemesi v.s yapabilirsin.
    kısaca win 7 ile istediğini yapabilirsin.
  • görünüşe göre sistem xp den oldukça farklı... diski parçalamaya gerek yok gibi. bana önyükleme mantığını anlatabilir misiniz? xp kullanırken kendi işimi kendim görüyordum. yeni bilgisayar ve win 7 düzen bozuldu. vista dan kaçtım... win 7 ye yakalandım.

xp de gerekirse c ye format atıyordum. dosyalarım da D de güvendeydi. aşağıdaki resme göre ben nasıl çalışacağım. önyükleme yaptım diyelim. o zaman benim küçülttüğüm C ye ne olacak. C yi küçülterek oluşturduğum parçaya kaydedersem dosyalarımı örneğin? diyelim format atmaka yada yeniden temiz bir kuurlum yapmak istedim. bilgisayarda çalışma dosyalarımı hangi kısma yüklemeliyim? offff. lütfen yardım

bir de c yi küçülterek olurturduğum resimde yeni bölüm F olarak görülen bölümü tekrar C ye iade edebiliyormuyum:-) yani C ye katabilir muyum tekrar?

bir de unutmadan önyükleme cd si çıkmadı çantadan

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 30 Eylül 2011; 20:07:30 >
  • hdd küçültme ve birleştirmeyi buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülşenn

görünüşe göre sistem xp den oldukça farklı... diski parçalamaya gerek yok gibi. bana önyükleme mantığını anlatabilir misiniz? xp kullanırken kendi işimi kendim görüyordum. yeni bilgisayar ve win 7 düzen bozuldu. vista dan kaçtım... win 7 ye yakalandım.

xp de gerekirse c ye format atıyordum. dosyalarım da D de güvendeydi. aşağıdaki resme göre ben nasıl çalışacağım. önyükleme yaptım diyelim. o zaman benim küçülttüğüm C ye ne olacak. C yi küçülterek oluşturduğum parçaya kaydedersem dosyalarımı örneğin? diyelim format atmaka yada yeniden temiz bir kuurlum yapmak istedim. bilgisayarda çalışma dosyalarımı hangi kısma yüklemeliyim? offff. lütfen yardım

bir de c yi küçülterek olurturduğum resimde yeni bölüm F olarak görülen bölümü tekrar C ye iade edebiliyormuyum:-) yani C ye katabilir muyum tekrar?

bir de unutmadan önyükleme cd si çıkmadı çantadan

Formattan önce disk bölümlerinin isimlerini kapasite ve boş alanlarını mutlaka bir kağıda yazın

W7 formatı xp ye göre çok kolay ve hızlı

Size format atmak istediğiniz disk alanını sorduğu sayfa geldiğinde seçeneklerden dataların olmadığı bölümleri silip yeni bölümler oluşturabilirsiniz.

Pardon ön yükleme cdsi demişsiniz: yeni laptoplarda dvd yok artık harddiskten kurtama var o yukarıda anlattığım formattan apayrı birşey, o şekilde yaparsanız zaten dataları kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bence sp1 li güncel bir w7 indirin flash diskten veya dvd den anlattığım gibi format atın. Pc nizde yüklü gelen w7 çeşidini mesela (Home premium) indirir ve laptop arkasındaki etikette yazan keyi girerseniz (key girmeyi de google da aratın bulamazsanız yazarım) sorun yaşamazsınız: driverlera gelince w7 de artık driver problemi neredeyse yok.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Eylül 2011; 20:24:54 >
  • teşekkür ederim. bilgisayar geldi beni de olası sorunlar için sistem onarımı-kurulumu derdi sarmıştı. bir sorun çıkıyo teknik servisten en erken de 2 güne dönüyor makina ve işler de kalıyo haliyle. en iyisi kendi işini kendinin görmesi :-)
  • Merhaba arkadaşlar,
    Windows 7 ile ilgili şöyle bir sorunum var.
    Win 7 64 bit kullanıyorum, şikayetim ram kullanımının %100'e dayanması. Filmler için harddiskimin bir bölümünü kullanıyorum. yaklaşık 600 gb'lık arşiv var. Bu klasöre girdiğim an ram kullanımı fırlıyor.
    Sadece klasörün içinde duruyorum fakat kaynak izleyicisinden Disk kısmına baktığım zaman explorer.exe bu klasörün içinden herhangi bir filme kitleniyor ve sürekli onu okuyor bu arada ram'de şişiyor.
    Bu durum neden oluşur?
  • arkadaşlar başlık çok güzel bikısmını okumayaçalştım öncelikle herkese teşekürler

dün yeni sisstem toplattım ve bugün vatanbilgisayardan alcam sistemi şuan montajda işletim sistemini satın alamdığım için kurmuyacaklar ben dha önce yeni kurulmş sisteme işletim sistemi hiç kurmadım

1 adet windows 7 ultimate 64 bit dvdsi bulsam montajdan gelen pcyi direk açıp normal şekilde windows kurmam yeterlimi yoksa ayar felan yapmam gerekiyormu malum donanımlar hepsi yeni bundan önce hep xp kullanmıştım yardımcı olursanız çok sevinirim.

birde vatanbiglisayardan direk montajlayıp yolluyolarmı yoksa linux işletim sistemi felan kuruluyormu sisteme?
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.