Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagritosun

arkadaşlar windows 7'yi kurdum ama daha service pack i yüklemedim.ne önerirsiniz yüklemeliyim sizce?yani bi artısı ya da eksisi var mı?

Önce sürücüleri yükle tanıt sonra servis pack kur temiz fortmat olmuyan sisteme sonradan programlar yüklü sisteme yüklendiginde windows 7 agirlasiyor servis pack artısı olmaz<mı ama windows 7 her güncellemede batıyor sasiriyor insalah düzelir aciill servis pack 2 gelmesi lazım
  • soundmax sorunu bendede var.. 5.1 i test ettiğimde sadece 1 kolondan ses veriyo ancak pc de her hangi bişey dinlediğimde (müzik,film sesi vb..) tüm kolonlardan ses geliyo yokmu çözebilen
  • Arkadaşlar yeni kurduğum Windows 7'me "Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi"ndeki "Sistem Görüntüsü Oluştur" bölümünden yedekleme yaptım, tüm driverlar ve güncellemeler yüklenmiş halini. Bu yedekleme yeterli midir, yani bilgisayara format atmak istesem yazdığım bu Dvdleri kullanarak sağlıklı bir şekilde bilgisayarımı bugünkü haline getirebilir miyim? Yoksa Acronis Ghost tarzı programlar şart mı, ne farkı var? Cevaplar için teşekkür ederim.
  • Up! Nerde bu millet?
  • meraba bnm elimde windows 7 var onun ile bilgisayara format atmam için onu dvd ye sadece atsam olmuyor...onu dvd ye nasil yazmam gerekio??kısacası onun ile bi format cd si gibi birşey yapmam lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seri1618

meraba bnm elimde windows 7 var onun ile bilgisayara format atmam için onu dvd ye sadece atsam olmuyor...onu dvd ye nasil yazmam gerekio??kısacası onun ile bi format cd si gibi birşey yapmam lazim

Sanırım yedekleme dvdsi oluşturmayı sormuşsunuz. İşte benim bir yukarda bahsettiğim şeyi yapacaksınız, yeni kurulmuş, tüm driverları yüklenmiş temiz Windows 7'niz için format dvdsi yapmak istiyorsanız, Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi'ni açın ordan da sol tarafta "Sistem Görüntüsü Oluştur" seçeneğine tıklayın ordan da size nereye kaydedeceğini soracak 3 seçenek var, siz Dvd seçeceksiniz ve tamam diyip yapacaksınız. 2 Dvd olmuştu benim. Eğer ilerde format atmak isterseniz de bu Dvd'lerle atacaksınız. Tabi ne kadar sağlıklı bir yöntem bilmiyorum sordum ama cevap veren de olmadı konu ölmüş resmen.
  • arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var. Bir türlü çözüm bulamadım. Bilgisayarım açılışta hep ağır kalıyor diye 2 hafta önce anakartımı değiştirdim. Gigabyte s-series p43-es3g marka 4 slotlu ddr2 anakart aldım. İşlemcim ise core2 e8400. 4 gb kingston 1066 mhz 2*2 ram'lerim var. İşletim sistemim win7 64 bit. Ama gelgelelim bilgisayara yeni format atmama rağmen, bilgisayar açılışta halen yavaş. Belki sabit diskten kaynaklanıyordur diye 1 tb 7200 rpm harddisk aldım. Çünkü win deneyim dizininde sabit disk 5.3 gösteriyordu. Yeni sabit diski takınca, 5.9 oldu. Fakat bilgisayar hala ağır. Eski anakartta işlemcim ve ram değerlerim win deneyim dizininde 7.2 olarak gösteriyordu fakat genede ağır kalıyordu. Ve işlemcime rahatlıkla overclock yapabiliyordum. Fakat daha iyi diye aldığım bu anakartta ise herşey daha kötü oldu. Ramleri biostan 1066 mhz'ye çıkartmama rağmen, win deneyim dizininde hem işlemci hem de ramlerim 6.5 puan gösteriyor. Ve bilgisayar açılışta halen yavaş. Artık çıldırma noktasına geldim. Yapmadığım çözüm kalmadı, ama şu bilgisayarı adam edemedim. Açılışta bir türlü hızlı olmasını sağlayamadım. Birde şu sorun meydana geldi, eski anakartta işlemciye overclock yaparken, bu anakartta onuda yapamıyorum. Bilgisayar açılmıyor. Bir hal çaresini bilen varsa yardımcı olsun, artık fıttırıcam. Biostan overclok yaparken bir şeyimi atlıyorumda overclok olmuyor? Ramlerim 1066 mhz olmasına rağmen neden yetmiyor? Kayınçomun bilgisayarı benimkinden çok çok alt seviyede amd 2.9 cift çekirdek 2gb 800 mhz rami var. Ama gelgelelim bilgisayarı şakk diye açılıyor. Ya bu bilgisayarı en sonunda camdan aşşağı atıcam yada yakıcam. Allah rızası için bir yardım eli uzatın bana ne olur. Ne yapmam gerekli.
  • darkboys
    Registry Mechanic kullan sistemin optimize et aclis hızı 33sny
     Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var. Bir türlü çözüm bulamadım. Bilgisayarım açılışta hep ağır kalıyor diye 2 hafta önce anakartımı değiştirdim. Gigabyte s-series p43-es3g marka 4 slotlu ddr2 anakart aldım. İşlemcim ise core2 e8400. 4 gb kingston 1066 mhz 2*2 ram'lerim var. İşletim sistemim win7 64 bit. Ama gelgelelim bilgisayara yeni format atmama rağmen, bilgisayar açılışta halen yavaş. Belki sabit diskten kaynaklanıyordur diye 1 tb 7200 rpm harddisk aldım. Çünkü win deneyim dizininde sabit disk 5.3 gösteriyordu. Yeni sabit diski takınca, 5.9 oldu. Fakat bilgisayar hala ağır. Eski anakartta işlemcim ve ram değerlerim win deneyim dizininde 7.2 olarak gösteriyordu fakat genede ağır kalıyordu. Ve işlemcime rahatlıkla overclock yapabiliyordum. Fakat daha iyi diye aldığım bu anakartta ise herşey daha kötü oldu. Ramleri biostan 1066 mhz'ye çıkartmama rağmen, win deneyim dizininde hem işlemci hem de ramlerim 6.5 puan gösteriyor. Ve bilgisayar açılışta halen yavaş. Artık çıldırma noktasına geldim. Yapmadığım çözüm kalmadı, ama şu bilgisayarı adam edemedim. Açılışta bir türlü hızlı olmasını sağlayamadım. Birde şu sorun meydana geldi, eski anakartta işlemciye overclock yaparken, bu anakartta onuda yapamıyorum. Bilgisayar açılmıyor. Bir hal çaresini bilen varsa yardımcı olsun, artık fıttırıcam. Biostan overclok yaparken bir şeyimi atlıyorumda overclok olmuyor? Ramlerim 1066 mhz olmasına rağmen neden yetmiyor? Kayınçomun bilgisayarı benimkinden çok çok alt seviyede amd 2.9 cift çekirdek 2gb 800 mhz rami var. Ama gelgelelim bilgisayarı şakk diye açılıyor. Ya bu bilgisayarı en sonunda camdan aşşağı atıcam yada yakıcam. Allah rızası için bir yardım eli uzatın bana ne olur. Ne yapmam gerekli.

açılış yavaşlığının en baş sanığı hdd dir.yapman gereken disk temizliği (ccleaner) ve birleştirme (windowsunki güzel).ayrıca biosta ıde seçiliyse sata yap onu ve sata force ayarı var bende onu açınca coştu pc belki sende de vardır.
  • bende bu cd den yok bana vermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Arkadaşlar yeni kurduğum Windows 7'me "Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi"ndeki "Sistem Görüntüsü Oluştur" bölümünden yedekleme yaptım, tüm driverlar ve güncellemeler yüklenmiş halini. Bu yedekleme yeterli midir, yani bilgisayara format atmak istesem yazdığım bu Dvdleri kullanarak sağlıklı bir şekilde bilgisayarımı bugünkü haline getirebilir miyim? Yoksa Acronis Ghost tarzı programlar şart mı, ne farkı var? Cevaplar için teşekkür ederim.

Arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu?
  • Isini gorur o dvd ler ama bios guncellemesi yaparsan tekrar olustur dvd leri. Yoksa eski bios ta yazdigin cd ler yeni bios ta okunamaz ortada kalirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsayılan Windows 7 açılışta sistem onarma hatası

Ofis bilgisayarı kapatırken sanırım başlangıçta onar seçeneğiyle kapatılmış, açılışta sistem onarma kendiliğinden başlıyor ve sonrasında sistem onarma tamamlanamadı mesajı veriyor, tamamlanamama nedenine baktığım da SystemRepairOffline yazmakta. Güvenli mod da dahi açmaya çalıştığım da bu şekilde işlem yapıyor ve açılmıyor. Sistem geri yükleme noktası kapatılmış olduğundan geri yükleme de yapamıyorum. Lütfen acil olarak yardım talep etmekteyim. İlgilenenlere şimdidden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Isini gorur o dvd ler ama bios guncellemesi yaparsan tekrar olustur dvd leri. Yoksa eski bios ta yazdigin cd ler yeni bios ta okunamaz ortada kalirsin.

Teşekkür ederim. Zaten BIOS güncelleme gibi işlere girmiyorum hiç gayet güzel çalışıyor cihaz; arı kovanına çomak sokmaya gerek yok :)
  • ilk mesajda link çalışmıyo 32 bit tr yapamadım gitti.manuel yapamak için link falan yok mu
     Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • Windows 7 Ultimate var.. SP1 bir türkü yüklenmiyor.

Şuraya baktımhttp://support.microsoft.com/kb/2498452/tr#method5

Eksik olan sadece SafeCentral.. Bu şart mı ?

Elle yüklemek için indirdim dosyayı ama,eksik bileşenler var diye yüklemiyor..
    Eksik bileşenler konusuna girince de W7 kaldırın tekrar kurun gibi saçma bir şey diyor..

Çözümü nedir ?
  • hocam VISTA dan W7 ye upgrade edicem gene aynı işlemlermi???
    bide hocam diski pc hangi durumdayken koyacaz acıkken koyup restart mı atçaz yaw bi anlatın üstadlarım bu konularda çoook acemiyim
  • benim bi sorunum var win 7 kurdum laptopa ancak çok yavaşladı kaldırmıyor. xp ye geri dönmek istiyorum ama xp cd mi takıyorum kur kısmı çıkmıyo yükleme yaptırmıyo nasıl geri dönücem xp ye (kopya xp olduğu için mi acaba öyleyse ne yapabilirim) lütfen yardım laptop kafayı yedi xp ye dönmem gerek. win 7 yi kaldırmanın bi yolu var mı?
  • arkadaşlar merhaba bilgisayarı 10 gün önce aldım bilgisayar açılınca ekran kararıyor yani kullanıcı şifresini giriyorsun tam masaüstü gelecekken ekran kararırıyor bilgisayarı kapatamıyorsun ctrl alt delete işe yarıyor yani o ekran geliyor ama görev yöneticisini açamıyosun sinirden bütün tuşlara basarken alt-f4 e abanırsan açıldığını farkettim ekran gelirken bir hata uyarısı çıkıyor ama çok hızlı olduğundan okuyamıyorum direct xten şüpheleniyordum directx 11 i yeniledim düzelmedi bazen alt f4 yapsamda gelmiyor 4 5 kez reset atmam gerekiyor sizce neden oluyordur yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • ilk defa böyle bir hata duydum çok garip... ama burda cevap vermeyebilirler bence teknik yardım bölümüne başvur daha çabuk yanıt alırsın kolay gelsin pc hangisi
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.