Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kauseg

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

merhaba ben yeni bilgisayar sipariş ettim windows 7 ultimate 64 bit kuracam fakat direk SP1 versiyonu kurulabiliyormu yoksa SP1 versiyonu Windows 7 nin yaması gibi birşeymi??? umarım anlatabilmişimdir lütfen yarım

windows uptade seçeneği ile direk sp1 kurabilirsin herhangi birşey yapmana gerek yok

yok hayır benim HDD bomboş sıfır bilgisayar sipariş ettim yarın gelecek ona yükleyecem yani update yapabilmem için öncelikle windows 7'im olması lazım....
    ama öğrendiğim kadarıyla windows 7im olmasa bile windows 7 sp1 olarak kurabiliyormuşum

en son 12 mayısta sp1 entegre w7 çıktı onu kurun (şubatta yayınlanan sp1 entegre w7 den hemen hiç farkı yok)

Direkt sp1 kurma diye bir şey olamaz. 2009 da çıkan w7 nin üzerine kurulabilir sp1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

merhaba ben yeni bilgisayar sipariş ettim windows 7 ultimate 64 bit kuracam fakat direk SP1 versiyonu kurulabiliyormu yoksa SP1 versiyonu Windows 7 nin yaması gibi birşeymi??? umarım anlatabilmişimdir lütfen yarım

windows uptade seçeneği ile direk sp1 kurabilirsin herhangi birşey yapmana gerek yok

yok hayır benim HDD bomboş sıfır bilgisayar sipariş ettim yarın gelecek ona yükleyecem yani update yapabilmem için öncelikle windows 7'im olması lazım....
    ama öğrendiğim kadarıyla windows 7im olmasa bile windows 7 sp1 olarak kurabiliyormuşum

en son 12 mayısta sp1 entegre w7 çıktı onu kurun (şubatta yayınlanan sp1 entegre w7 den hemen hiç farkı yok)

Direkt sp1 kurma diye bir şey olamaz. 2009 da çıkan w7 nin üzerine kurulabilir sp1

Ben windows 7 ultimate 64 bit SP1 indirdim kuramazmıyım şuan???? bazılıarı kurabilirsin diyor ama anlamadım valla
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Arkadaşlar resimde verdiğim yerde yazılar küçük görünüyor. Resimden farketmeyebilirsiniz ancak default boyutundan çok daha küçük. Her yere baktım bununla ilgili bir ayar bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n-boy

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Arkadaşlar resimde verdiğim yerde yazılar küçük görünüyor. Resimden farketmeyebilirsiniz ancak default boyutundan çok daha küçük. Her yere baktım bununla ilgili bir ayar bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

bunu nasıl yaptın usta. çok hoş görünüyor. at nalı gibi yazıları sevmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: n-boy

bunu nasıl yaptın usta. çok hoş görünüyor. at nalı gibi yazıları sevmiyorum :)

Hiç fikrim yok valla. Ekran kartı driver'ını güncelledikten sonra oldu ama alakası var mı bilmiyorum.
  • Format atmaya çalışırken "Kurulum Başlıyor" da takılıyor. Ne yapabilirim nasıl çözebilirim bunu? DVD sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisp10

Format atmaya çalışırken "Kurulum Başlıyor" da takılıyor. Ne yapabilirim nasıl çözebilirim bunu? DVD sağlam.

Dvd rom okumuyor veya baska dvd yaz olmadı yeni windows 7 bul
  • Tamam teşekkürler deneyeceğim
  • Eklediğim resimdeki gibi başlat menüsü oluşturmak istiyorum ama denedim denedim olmadı. sağ tarafa yatırdım başlat çubuğunu bilgisayarı ekledim ama bende ki aynısı olmadı fikri olan var mı ?

Resimde ki gibi yapmak istiyorum.

• Yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

quote:

Arkadaşlar peki bunun tersini yapmak mümkün mü?
    Amacım win7 nin boyutunu küçültmek mesela 32 bit versiyonun DVD boyutu 2.22 GB bunu 1.9 GB düşürmem lazım...
    bu yöntem gibi yada vlite programı ile bunu yapabilir miyim yani DVDde sadece ultimate versiyon olması alan kazandırı mı...
    aslında vlite ile kurcalamak istemiyorum, bu yöntemin tersi mümkün mü...

http://forum.donanimhaber.com/m_37875363/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49860695
  • Arkadaşlar reset yapıp DVD'den boot yapmadan normal olarak DVD'yi takıp setupu çalıştırdım. Şimdi de C:/nin yanısıra "Sistem Ayrıldı" adında bir sürücü oluşturmuş kendi kendne. Ayrıca boyutu yaklaşık 50 GB'lık Windows.old klasörü oluşturmuştu eski Windows dosyaları vardı.

Dolayısıyla tam istediğim anlamda FORMAT olmadı !!!

Ne yapmam gerek ? Resetleyip bu sefer BOOTtan mı DVD ile işlem yapayım ? Ben sürücülerin ayrılmasını değil birleşmesini planlamıştım. Denetim Masası'ndan da birleştiremiyorum çünkü yeni ayrılan Sistem Ayrıldı sürücüsü biçimlenmiyor ve silinmiyor.

Bir yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 16 Haziran 2011; 13:28:38 >
  • Bilgisayar/ım sağ tık > yönet > disk yönetimi... kısmından bi silmeyi dene silinmezse boottan format atarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Bilgisayar/ım sağ tık > yönet > disk yönetimi... kısmından bi silmeyi dene silinmezse boottan format atarsın...

Dostum evet oradan denemiştim zaten. Birimi sil diyorum olmuyo, biçimlendirmiyoda. Boottan yapayım o zaman.
  • Windows7 kurulumunda anlayamadığım hata..

Boot ediyorum, herşey güzel yolunda gidiyor..
    Sonra win7 versionu seçmem için bir ekran geliyor, mesela win7 ultimate x86 seçiyorum...
    ardından şu hatayı alıyorum >>http://i52.tinypic.com/2ecjkgi.jpg

tüm versiyonları denedim, hep aynı hata..
    harddiskim IDE, acaba bundan kaynaklanabilirmi, yada NTFS olmasından falan ?

Ekleme; usb dvd ile yapıyorum yüklemeyi (XP kurulumlarında sorun çıkarmadı hiç)
    Ekleme 2; kurulum cd'sinde sorun yok, arkadaşta sorunsuz çalıştı.
  • Arkadaşlar 'Windows7 OEM Önkurulum Seti' yazıyor bendeki CD'nin üstünde.
    Onunla yükleyebilir miyim Windows7'yi? (Ben şuan Vista kullanıyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Windows7 kurulumunda anlayamadığım hata..

Boot ediyorum, herşey güzel yolunda gidiyor..
    Sonra win7 versionu seçmem için bir ekran geliyor, mesela win7 ultimate x86 seçiyorum...
    ardından şu hatayı alıyorum >>http://i52.tinypic.com/2ecjkgi.jpg

tüm versiyonları denedim, hep aynı hata..
    harddiskim IDE, acaba bundan kaynaklanabilirmi, yada NTFS olmasından falan ?

Ekleme; usb dvd ile yapıyorum yüklemeyi (XP kurulumlarında sorun çıkarmadı hiç)
    Ekleme 2; kurulum cd'sinde sorun yok, arkadaşta sorunsuz çalıştı.

Eğer DVD yi (yazdırdığın hızı hatırlamıyorsan yenisi yaz) 2x üzerinde bi hızla yazdıysan böyle saçma bi hata alman muhtemel...
  • arkadaşlar benim sorunum da şu ki: ben de ultimate sürümü yükle. ama alt bir sürüm yüklemek istiyorum şimdi ve özel yüklemeyi seçtiğimde sadece d sürücüsünü görüyor. halbuki sistem c ye kurulu.nasıl düzeltebilirim?
    not: masaüstünden kurulum yapabiliyorum ama bilgisayar açılırken dvdden boot edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 24 Haziran 2011; 9:39:50 >
  • Arkadaşlar benim de sorunum var. 7 -64 yüklediğimden beri mikrofondan ses alamıyorum. Hata yok hiç bir şey yok. Ses kartını güncelledim. Hala ses gelmiyor. Bir de mikrofona tıklayıp özellikler diyince jak'ın adının yazdığı yerde kullanılabilir jak bilgisi yok diyor. Ne yapacağım? Lütfen yardım edin :(
  • Arkadaşlar free dos olarak aldığım bilgisayarıma windowns 7 kurdum.. ama kurulum işlemi bittikten sonra windows başlatılıyor yazısında takılıp kaldı açılmıyor neden olabilir acaba ?

edit: formattan önce sata ayarlarına girip IDE seçeneğini AHCI yapmak gerekiyormuş.. kurulum tamamlanınca tekrar IDE yapabilirsiniz.. bende AHCI olarak kalınca bilgisayar sorun verdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 2 Temmuz 2011; 15:38:29 >
  • arkadaşlar windows 7'yi kurdum ama daha service pack i yüklemedim.ne önerirsiniz yüklemeliyim sizce?yani bi artısı ya da eksisi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.